reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej ja juz po wizycie wszystko ok:-) serduszko 176 , malenstwo pieknie fikalo widzialam nozki raczki:-) wiercilo sie strasznie.Wychodzi ze jest troche starsze.Wyniki ok ale mam duzo pic bo nerki juz zle dzialaja ...wyniki moczu i krwi na to wskaazuja.

Samotnaja Agnes czekam na wiesci od Was!!

010igov3fkey3mez.png

Witam i ja Was dziewczyny, tak trochę poobiednio ale mam nalot rodzinki w weekend i trzeba sprzątać ;/ przy Małym jest to dość trudne bo on chce "pomagać" ;) jutro chyba wyślę go do teściowej i sama będę sprzątać ;) przynajmniej do niedzieli będę udawać perfekcyjna Panią domu [emoji23][emoji23] moje samopoczucie w sumie dość kiepskie, ale dzisiaj mnie koleżanka pocieszyla mówiąc że jak się tak źle czuje w ciąży to na pewno będzie dziewczynka, w sumie fajnie by było, chłopak już jest to parka by była ale czemu ja przez to musze się źle czuć już tyle czasu, a gdzie tu do końca? o_O co macie dzisiaj na obiad? Chwalić się proszę :)

Kciuki za resztę wizyt dzisiaj i oczywiście wszystko będzie dobrze obowiązkowo :)
Ja dziś upichciłam polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym z kaszą gryczaną :)
Czy wam też chce się ciagle spać?
Śpię od 22 do 7 więc 9 h potem od 9 do 11 więc 2h. 9h + 2h = 11h a już o 21 znowu ziewam :D:D
Mnie okropnie chce się spać ale najgorsze jest to że do 2-3 zasnąć nie mogę. A o 5 wstaje :-/
Dzięki dziewczyny za kciuki. Jadę na wizytę. Odezwę się po.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Dużo napisalyscie,

Odebrałam dzis wymarzony śpiworek dla syna z 7am jest cuuudny!!! Pochwale sie bo mam fotki ha.

Żonagraja slyszalam juz takie historie., nigdy nie mogę się nadziwić jak tak można.. i jak można to znosić i tolerować.. Nie dziwię się kochana, że tak ciężko z emocjami, weź olej dziada i skup się na sobie. choć musi być cholernie ciężko..Tule Cie mocno.

Maziajka widzialam juz Twojego cudaczka, gratki. piękny widok!!

Bulkasiaa u nas było to szybko, im ciąża starsza tym większe szanse. mi teraz został tylko jeden maluszek. w późniejszym okresie zas może być gorzej. myśl optymistycznie, tak wielkie szczęście Cie spotkało. jak Ci się w londynku żyje?? tez z UK jestem. to moja 3 ciąża tu. a Twoja??

Lecę czytać dalej :)

Tea jak dziewczyny pisaly, każdy maluszek jest inny. mam nadzieje, ze doczytam Twoje wiesci jak pk wizycie u ortopedy.

Karoo ale fajnie dla malucha, jeszcze jak to lubi. Az pozazdrościć. nasz to pewnie na jazdy konne będzie chciał, starsza jeździ do 4 lat, regularnie na treningi chodzi, sprzątania etc. Teraz to on w kolo rower.. dostał pierwsza biegowke na zeszle święta czyli jak mial 17m i szaaaaleje.

Kasiulka moja Judyta miała 8m jak świetnie chidzila. ale zero myślenia.. Nic.. Ona wszystko robiła ekspresowo. siadala sama jak miała 3m i polscy lekarze chcieli bym ją na sile w łóżku na płasko kladla jak tylko wstawala.. Dexter znowu taki hmm książkowy. zaczął chodzić samodzielnie i całkiem dobrze w 13m. On zaś wszystko powoli i wytrwale. przeciwieństwo siostry.

Megan co się stało??
Doczytalam pod tym postem.. dostaniesz antybiotyk i juz. nic nie nie martw kochana!!

Samotnaja mocno trzymam kciuki! musi w końcu być dobrze!!

Wrzucam z synkiem :)
IMG_20161207_153450.jpg
IMG_20161207_153450.jpg
IMG_20161207_153624.jpg
IMG_20161207_153528.jpg

Załączniki

• IMG_20161207_153450.jpg
    IMG_20161207_153450.jpg
    442,5 KB · Wyświetleń: 404
  • IMG_20161207_153624.jpg
    IMG_20161207_153624.jpg
    539,5 KB · Wyświetleń: 397
  • IMG_20161207_153528.jpg
    IMG_20161207_153528.jpg
    484,4 KB · Wyświetleń: 397
reklama
Lilth genialny faktycznie :)

A co do wkładek orto one dziewczyny nic nie daja, tak jak sztywne buty. Jeżeli dziecko ma jedna nogę krótsza niż druga to tak wkładkę trzeba, ale w innym przypadku zupełnie nie. I właśnie dobry ortopeda powinien to wiedzieć, a nie nabijac w butelkę. Ważne są miesnie i ich praca, całej stopy całego śródstopia. Platfusa tez nie wyleczy sie wkładkami ;). Najnowsze badania wykazują, ze ćwiczenia korekcyjne tez nie zmienia krzywego kręgosłupa, wszystko to na celu rozruszania mięśni i ich wzmocnienia mięśni pleców i brzucha. Anatomii sie nie zmieni ;) to pisała ja siostra świetnego ortopedy. Także dziewczyny jeżeli dzieci Wasze są krzywe koślawia stopy nie inwestujecie we wkładki i buty orto, a gimnastykę i basen, piłkę.

Do góry