reklama
samotnaja
Fanka BB :)
Mnie okropnie chce się spać ale najgorsze jest to że do 2-3 zasnąć nie mogę. A o 5 wstaje :-/Czy wam też chce się ciagle spać?
Dzięki dziewczyny za kciuki. Jadę na wizytę. Odezwę się po.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Już wcześniej pisałam - padam ok.18-19:00. Teraz też piszę do Was z pozycji leżącej [emoji6].Czy wam też chce się ciagle spać?
Niestety, po 18:00 muszę jechać z Młodą do moich Rodziców - więc o spaniu mogę zapomnieć [emoji19]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja juz po wizycie wszystko ok:-) serduszko 176 , malenstwo pieknie fikalo widzialam nozki raczki:-) wiercilo sie strasznie.Wychodzi ze jest troche starsze.Wyniki ok ale mam duzo pic bo nerki juz zle dzialaja ...wyniki moczu i krwi na to wskaazuja.
Samotnaja Agnes czekam na wiesci od Was!!
Samotnaja Agnes czekam na wiesci od Was!!
Morela_87
Ja dziś upichciłam polędwiczki wieprzowe w sosie musztardowym z kaszą gryczanąWitam i ja Was dziewczyny, tak trochę poobiednio ale mam nalot rodzinki w weekend i trzeba sprzątać ;/ przy Małym jest to dość trudne bo on chce "pomagać" jutro chyba wyślę go do teściowej i sama będę sprzątać przynajmniej do niedzieli będę udawać perfekcyjna Panią domu [emoji23][emoji23] moje samopoczucie w sumie dość kiepskie, ale dzisiaj mnie koleżanka pocieszyla mówiąc że jak się tak źle czuje w ciąży to na pewno będzie dziewczynka, w sumie fajnie by było, chłopak już jest to parka by była ale czemu ja przez to musze się źle czuć już tyle czasu, a gdzie tu do końca? co macie dzisiaj na obiad? Chwalić się proszę
Kciuki za resztę wizyt dzisiaj i oczywiście wszystko będzie dobrze obowiązkowo
Śpię od 22 do 7 więc 9 h potem od 9 do 11 więc 2h. 9h + 2h = 11h a już o 21 znowu ziewamCzy wam też chce się ciagle spać?
Trzymam kciuki!Mnie okropnie chce się spać ale najgorsze jest to że do 2-3 zasnąć nie mogę. A o 5 wstaje :-/
Dzięki dziewczyny za kciuki. Jadę na wizytę. Odezwę się po.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo napisalyscie,
Odebrałam dzis wymarzony śpiworek dla syna z 7am jest cuuudny!!! Pochwale sie bo mam fotki ha.
Żonagraja slyszalam juz takie historie., nigdy nie mogę się nadziwić jak tak można.. i jak można to znosić i tolerować.. Nie dziwię się kochana, że tak ciężko z emocjami, weź olej dziada i skup się na sobie. choć musi być cholernie ciężko..Tule Cie mocno.
Maziajka widzialam juz Twojego cudaczka, gratki. piękny widok!!
Bulkasiaa u nas było to szybko, im ciąża starsza tym większe szanse. mi teraz został tylko jeden maluszek. w późniejszym okresie zas może być gorzej. myśl optymistycznie, tak wielkie szczęście Cie spotkało. jak Ci się w londynku żyje?? tez z UK jestem. to moja 3 ciąża tu. a Twoja??
Lecę czytać dalej
Odebrałam dzis wymarzony śpiworek dla syna z 7am jest cuuudny!!! Pochwale sie bo mam fotki ha.
Żonagraja slyszalam juz takie historie., nigdy nie mogę się nadziwić jak tak można.. i jak można to znosić i tolerować.. Nie dziwię się kochana, że tak ciężko z emocjami, weź olej dziada i skup się na sobie. choć musi być cholernie ciężko..Tule Cie mocno.
Maziajka widzialam juz Twojego cudaczka, gratki. piękny widok!!
Bulkasiaa u nas było to szybko, im ciąża starsza tym większe szanse. mi teraz został tylko jeden maluszek. w późniejszym okresie zas może być gorzej. myśl optymistycznie, tak wielkie szczęście Cie spotkało. jak Ci się w londynku żyje?? tez z UK jestem. to moja 3 ciąża tu. a Twoja??
Lecę czytać dalej
joanna84-84
Jestem w 8 tygodniu, termin mam na 23.07 wg OM.Joanna84-84 tak właśnie myślałam. Mi też wtedy nie wyszło i proszę znów się spotykamy Cieszę się bardzo, że teraz jest ok. Który to tc i na kiedy masz termin?
Tea jak dziewczyny pisaly, każdy maluszek jest inny. mam nadzieje, ze doczytam Twoje wiesci jak pk wizycie u ortopedy.
Karoo ale fajnie dla malucha, jeszcze jak to lubi. Az pozazdrościć. nasz to pewnie na jazdy konne będzie chciał, starsza jeździ do 4 lat, regularnie na treningi chodzi, sprzątania etc. Teraz to on w kolo rower.. dostał pierwsza biegowke na zeszle święta czyli jak mial 17m i szaaaaleje.
Kasiulka moja Judyta miała 8m jak świetnie chidzila. ale zero myślenia.. Nic.. Ona wszystko robiła ekspresowo. siadala sama jak miała 3m i polscy lekarze chcieli bym ją na sile w łóżku na płasko kladla jak tylko wstawala.. Dexter znowu taki hmm książkowy. zaczął chodzić samodzielnie i całkiem dobrze w 13m. On zaś wszystko powoli i wytrwale. przeciwieństwo siostry.
Megan co się stało??
Doczytalam pod tym postem.. dostaniesz antybiotyk i juz. nic nie nie martw kochana!!
Samotnaja mocno trzymam kciuki! musi w końcu być dobrze!!
Wrzucam z synkiem
Karoo ale fajnie dla malucha, jeszcze jak to lubi. Az pozazdrościć. nasz to pewnie na jazdy konne będzie chciał, starsza jeździ do 4 lat, regularnie na treningi chodzi, sprzątania etc. Teraz to on w kolo rower.. dostał pierwsza biegowke na zeszle święta czyli jak mial 17m i szaaaaleje.
Kasiulka moja Judyta miała 8m jak świetnie chidzila. ale zero myślenia.. Nic.. Ona wszystko robiła ekspresowo. siadala sama jak miała 3m i polscy lekarze chcieli bym ją na sile w łóżku na płasko kladla jak tylko wstawala.. Dexter znowu taki hmm książkowy. zaczął chodzić samodzielnie i całkiem dobrze w 13m. On zaś wszystko powoli i wytrwale. przeciwieństwo siostry.
Megan co się stało??
Doczytalam pod tym postem.. dostaniesz antybiotyk i juz. nic nie nie martw kochana!!
Samotnaja mocno trzymam kciuki! musi w końcu być dobrze!!
Wrzucam z synkiem
Załączniki
reklama
Lilth genialny faktycznie
A co do wkładek orto one dziewczyny nic nie daja, tak jak sztywne buty. Jeżeli dziecko ma jedna nogę krótsza niż druga to tak wkładkę trzeba, ale w innym przypadku zupełnie nie. I właśnie dobry ortopeda powinien to wiedzieć, a nie nabijac w butelkę. Ważne są miesnie i ich praca, całej stopy całego śródstopia. Platfusa tez nie wyleczy sie wkładkami . Najnowsze badania wykazują, ze ćwiczenia korekcyjne tez nie zmienia krzywego kręgosłupa, wszystko to na celu rozruszania mięśni i ich wzmocnienia mięśni pleców i brzucha. Anatomii sie nie zmieni to pisała ja siostra świetnego ortopedy. Także dziewczyny jeżeli dzieci Wasze są krzywe koślawia stopy nie inwestujecie we wkładki i buty orto, a gimnastykę i basen, piłkę.
A co do wkładek orto one dziewczyny nic nie daja, tak jak sztywne buty. Jeżeli dziecko ma jedna nogę krótsza niż druga to tak wkładkę trzeba, ale w innym przypadku zupełnie nie. I właśnie dobry ortopeda powinien to wiedzieć, a nie nabijac w butelkę. Ważne są miesnie i ich praca, całej stopy całego śródstopia. Platfusa tez nie wyleczy sie wkładkami . Najnowsze badania wykazują, ze ćwiczenia korekcyjne tez nie zmienia krzywego kręgosłupa, wszystko to na celu rozruszania mięśni i ich wzmocnienia mięśni pleców i brzucha. Anatomii sie nie zmieni to pisała ja siostra świetnego ortopedy. Także dziewczyny jeżeli dzieci Wasze są krzywe koślawia stopy nie inwestujecie we wkładki i buty orto, a gimnastykę i basen, piłkę.