aha83
kwietniówka '09
Nika999 głowa do góry, wszystko będzie pod kontrolą, nie wyobrazaj sobie najgorszego, nie czytaj glupot w necie, chłopczyk, zuch wszystko nadrobi, trzymaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już też przeczytałam duuużo w Internecie, chwilami mam wrażenie że za dużo... Siedziałam już u analizowałam wyniki z usg 3 trym z Kubą i teraz, ogólnie mają podobne tendencje, spora głowa, średnie nogi i chudy brzuch... ale jednak Kuba ważył więcej. Kurczę, pomyśleć że 4tyg temu był na 50 centylu, a dziś na5... już się zastanawiałam, czy nie iść na usg do tego dr, który robi mi prenatalne... ale z drugiej strony, co to da, jak mu wyjdzie lepiej to pomacham mojej gin wynikami że nie ma.racji... eh, mętlik w głowieNika ja miałam inna syt- mnie nikt nie kładł, ale nawtukali mi do głowy o wielkiej głowie itp...
Wszystko było ok, a nagle roznica między nogami a głowa wynosiła ok 4 tygodni. Głowa była większa na dany tydzień.
Finalnie Kuba się urodził z normalna głowa. I wcale nie duży wagowo (a tez podejrzewali ze może makrosomia), ale za to długów. Ważył 3,560, a mierzył 58.
Co ja się nastresowalam to wiem tylko ja... a co wyczytałam.... szkoda gadać. Także trzymam za Was kciuki mocno! Ale wierze, ze będzie ok