pumelova
Fanka BB :)
Nie martw się, na pewno będzie dobrze. Przecież wielkość brzucha nie jest miarodajna[emoji85] nie przejmuj się tym. Daj znać jak po wizycie w szpitalu. Trzymam kciuki.Niby czuję się ok, ale w środę na wizycie moja gin mnie zestresowała, na dzień dobry mi się zaczęła uważnie przyglądać i stwierdziła, że na jej oko mam stanowczo za mały brzuch jak na 34 tydzień. Zrobiła mi usg, ale w przychodni ma dość słaby sprzęt i wyszło jej, że wymiary jak na 30tydzień... ale w 30 tygodniu byłam na ostatnim prenatalnym i wtedy lekarzowi wszystko wyszło ok. I stwierdziła, że żeby niczego ważnego nie przeoczyć, mam się jutro u niej stawić na dyżur do szpitala, to mi na dobrym sprzęcie zrobi porządnie usg, podepnie pod ktg. I tak od środy gdzieś mi w tyle głowy tlą się myśli, że coś jest nie tak...
Wyprawkę mam praktycznie ogarniętą, u mnie szybko poszło, bo znów chłopak, więc tylko poprałam po Kubie ciuszki, już wyprasowane czekają w komodzie, dziś uprałam pokrowiec od fotelika, zostało mi w sumie tylko wyprać wózek i miękkie elementy z łóżeczka chicco, bo Kuba dalej śpi w tym ze szczebelkami. I jakieś drobiazgi z apteki.
Właśnie myślę jak to zaplanować. Czy kupić Agatce tapczanik czy bąblowi dostawke? Czy kupić dostawke do wózka czy jakiś podwójny czy nic? Niby super jak się ma wszystko po pierwszym, ale pod warunkiem że pierwsze już tego nie używa