reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - pewnie, zawsze warto skontrolować. Ale trzymam kciuki aby ten typ(ka) tak miał [emoji5][emoji6].

Liluli - nie nooo, brawo.. U nas w październiku były płacze i walki wręcz z inhalatorem. A co do tego, że wszystko zależy od indywidualnych chęci... To mam to na codzień ze wszystkim. Najgorzej z czapka - będzie miała na głowie tylko wtedy jeżeli sama ja sobie założy, i ta co sobie wybierze [emoji16]

reklama
Aga k_m początki były straszne . Ciągły płacz i bał się wziąć maseczkę do reki,ale jak się już przekonał to tylko sam chce.
A co do czapki to wiem o czym piszesz. Szymek też nie chciał wogole nosić czapki. Ja mu ubierałam a on zaraz ściągał . Więc jeszcze w grudniu bywały dni że chodził bez czapki,a teraz przed wyjściem maca głowę czy napewno ma czapę [emoji23]

U nas z inhalacjami sa problemy, nie ma opcji zeby sobie pozwolil.

Co do czapki to tez wybiera jaka chce. Dzisiaj chcial zalozyc czapne z daszkiem :D Dodatkowo ja zawsze musze miec czapke. Inaczej nie zalozy. Jak wychodze bez niego to zawsze mi pokazuje, ze mam wlozyc czapke:D

Dziewczyny w tamta srode maly mial szczepionke odra, swinka rozyczka. Dzisiaj minela 8 doba i po drzemce pojawila sie goraczka. Myslicie, ze to po szczepionce? Najgorsze, ze weekend, a nie chce isc z nim na ostry dyzur. Teraz mam dylemat, czy go zapisac na jutro do lekarza, czy przeczekac. Chyba go zapisze. Podobno tylko 15% dzieci goraczkuje po szczepionce.

Poranna _ burza - ja też uważam jak aha, że po 8 dniach to już niekoniecznie gorączka ma związek ze szczepieniem. Dobrze, że idziesz do lekarza. To mógł być jednorazowy przypadek... Ale może być też początkiem jakiegoś chorobska a weekend przed Wami. Zdrówka!

Z czapka no wiesz.. Trzeba dawać dobry przykład [emoji16]. I jak sie wymaga od dziecka to i samemu trzeba nosić [emoji14][emoji6].
U mnie letnie czapy pochowane, ale po domu lubi latać w kapeluszu. I w ogóle w domu to ona uwielbia czapy nosić, a na zewnątrz często ściąga.

Aha83, aga_k_m - podobno przy szczepionce odra, swinka, rozyczka goraczka moze pojawic sie od 5 do 10 doby. Tak mowila nasza lekarka. Zęby raczej nie. Juz ma 16, zostaly tylko piatki. Maz zapisal mas na 16.00. Tylko nie ma naszej lekarki.

Aga_k_m - moj zaklada czaoke z daszkiem podczas sluchania muzyki :D dlatego wszystkie czapki ma w szufladzie..

Dzięki, dobrze wiedzieć, a odnośnie zębów mój Miko ma dwie piątki na dole [emoji44][emoji106]
Aha83, aga_k_m - podobno przy szczepionce odra, swinka, rozyczka goraczka moze pojawic sie od 5 do 10 doby. Tak mowila nasza lekarka. Zęby raczej nie. Juz ma 16, zostaly tylko piatki. Maz zapisal mas na 16.00. Tylko nie ma naszej lekarki.

Aga_k_m - moj zaklada czaoke z daszkiem podczas sluchania muzyki :D dlatego wszystkie czapki ma w szufladzie..

reklama
Ooo, poranna_burza - dzięki! Człowiek całe życie się uczy [emoji846]. Trzymam kciuki za wizytę.
Nooo, to Syno od małego ma swoją stylowe [emoji16].

Do góry