reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova - nooo gratki @![emoji2]. To teraz łatwiej będzie działać w temacie [emoji6].

Linoone - o kurcze to się narobiło.. Powodzenia w szukaniu autka. A tej delegacji to Ci na maxa wspolczuje, choć oczywiście trzymam kciuki i za organizację i za wszelkie życiowe niespodziewajki, które Ci dzieciaki będą w stanie zorganizować [emoji8]

Pumelova gratuluje okresu. :) mam nadzieje ze nie daje w kosc.
U mnie w pon mialam krwawienie delikatne, wiec wzielam tabsy, a tu w nastepnych dniach nic nie leci, brzuch troche boli, ale musze dokonczyc juz opakowanie

Aha sa + i - tego ze dziecko chodzi do zlobka. Artur nie chodzi wiec nie choruje i moge go szczepic. Ale za to mam go na glowie ciagle.

Bab arturkowi wyszly dolne jedynki, potem dwie dwojki gorne i jedna gorna jedynka, potem dlugo nic i wyszla dopiero ostatnia jedynka wiec tez nie pokolei. Teraz arturowi wychodzi pierwsza trojka a jeszcze ostatnia czworka sie nie przebila, tylko ciagle spochniete.
Jutro jedziemy do dentysty

My w dalszym ciągu czekamy na trójki bo inne ząbki już mamy.
Wiecie co, Emi w dalszym ciągu ma ciemieniuche, aż włoski na czubku głowy ma tak przyklejone do głowy.Nic nie pomaga.Czy to może boleć przy myciu głowy?? Bo aż mi jej żal jak muszę jej umyć głowę bo ewidentnie się boi...kurcze, nigdy jej nie zalałam oczek, ten strach pojawił się nagle 2m temu.Tak strasznie płacze przy tym i często się zanosi:( Tu nie chodzi o samo płukanie tylko ogólnie, jak tylko zaczynam jej główkę masować szamponem to zaczyna się trząść i ryczeć...

Kasia spróbujcie może na ciemieniuche zastosować dermicin. U nas w zeszłym roku bardzo szybko pomógł. Tam jest dodatkowo gabeczka i grzebyk. Nie jest to tanie ale my jeszcze przekazalismy ten preparat koleżance bo chyba pół opakowania jak nie lepiej zostało.

Niestety nie wiem czy to boli ale bardziej obstawiam że to sprawa estetyczna niż bolesna

Misia gratuluje dostania pracy :)

Chybra zdrowka no i sił dla Ciebie :D :*

A tak to zdrowka dla wszystkich, Iga ma katar prawie cały czas.. do żłobka chodzi a lubi bardzo od rana juz mówi dzieci, dzieci ;)

reklama
Do góry