reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nika ja do 2 roku życia jadłam TYLKO mm(z budyniem) i pomidory. Wyobrażasz sobie? Moja.mama żeby mnie zmusic do jedzenia to dawała mi jedną butlę rano i jedna wieczorem a ja i tak nic innego nie jadłam. Wazylam 12 kg w wieku półtora roku:p potem zaczęłam jeść normalnie kluski i roladę slaska[emoji23]

reklama
Ide poszukac ile ja wazylam w wieku artura :) arturek tez zje kluski slaskie i rolade bo moja mama zawsze robi na 1 dzien swiat. A ja kluski to moge jest talerzami

No kurrrrka kilka dni temu pisałam posta i dziś też I no WTF wywala mi go, co tu się dzieje po zmianach tej aplikacji [emoji31]

Szybciutko więc się witam I zdrówka wszystkim życzę, u mnie w domu szpital, mąż i Miko mają najgorszego wirusa grypowego, typ A, ja zapalenie zatok tylko starszak zdrowy

Emol ale dzieciaki rosną, a Liwia jak nic to klon Artura, ja nie mogę Miko zaszczepić, cały czas coś, mam zaległe że 2 szczepienia ahh

Misia gratuluję, trzymam kciuki

A u mnie wreszcie spokój. Młody zdrowy, w żłobku, ale za to mi samochód nawalił i nie opłaca się naprawiać, więc musimy kupić nowy.. akurat przed świętami :/
I właśnie mój mąż oznajmił że pod koniec lutego jedzie na pomiary na 3 tyg.... super. Ja, dwoje dzieci w tym noworodek, dwa psy, zima, odśnieżanie auta, żłobek, spacery, lekarze... nie mogę się wprost doczekać ;)

Misia, gratki!
Pumelova, super! To działajcie ;)

Linoone jeżeli nie potrzebujecie jakiegoś super auta na wypasie tylko na jakiś czas to moja koleżanka sprzedaje toyote corolle hatchback ale bez klimy z 2001 roku. Wcześniej jeździł jej tata, pozniej ona. Auto mega zadbane i nie widać po nim lat. Jak coś to mogę Ci linka podesłać.

A teraz pytanie dzieciowe a dokładnie zębowe. Czy któraś z was miała przypadek że przed wyrznieciem się 2 pojawiła się 4? My tak mamy właśnie ze ma na górze 1 i 2 a na dole 1 i jedna 2 oraz dzisiaj pojawiła się dolna 4 a druga pewnie lada moment bo już widać biała kreskę i ma spuchniete. Tylko to chyba dziwne że 2 brak. Jak myślicie?

reklama
Pumelova haha, no nie mam wyjścia, ale nie powiem, zestresowałam się. Już z jednym dzieckiem było mi ciężko..

Bab, dzięki, ale szukamy minivana. Hatchback niestety za mały. Teraz miałam kombi, ale zrobiło się trochę za małe. I tak planowaliśmy wymianę, ale na wiosnę... pfff

Do góry