reklama
Pumelova, Ewella - i wszystko było okej po niej? Nie kojarzę byście pisaly negatywy o tej szczepionce.
Judith - to tylko z sympatii [emoji16]. No i [emoji106], za samoodpowiedz [emoji16].
A tak na serio, jednak warto wcześniej załatwić tą szczepionkę. Mi Pan aptekarz wręcz zarzucił, że to moja wina, że nie zapewnilam córce szczepionki, bo powinnam po 1 szczepieniu od razu wziąść recepty na resztę dawek [emoji44]. To tłumacze typowi, że ostatni pentaxim miała końcem grudnia ubiegłego roku. "To trzeba było wtedy" usłyszałam. Noszzz qrrrrr..aaa [emoji34]. A dlaczego mi nikt wcześniej tego nie proponował? Dlaczego nikt nie i informował o problemach? Apteka mieści się w budynku przychodni, a gabinety nadal wypisują recepty na pentaxim. Nie wierzę, że byłam 1 pierwszym przypadkiem. Brak wiedzy i komunikacji między dwoma punktami nawet nie chce komentowac.
Judith - to tylko z sympatii [emoji16]. No i [emoji106], za samoodpowiedz [emoji16].
A tak na serio, jednak warto wcześniej załatwić tą szczepionkę. Mi Pan aptekarz wręcz zarzucił, że to moja wina, że nie zapewnilam córce szczepionki, bo powinnam po 1 szczepieniu od razu wziąść recepty na resztę dawek [emoji44]. To tłumacze typowi, że ostatni pentaxim miała końcem grudnia ubiegłego roku. "To trzeba było wtedy" usłyszałam. Noszzz qrrrrr..aaa [emoji34]. A dlaczego mi nikt wcześniej tego nie proponował? Dlaczego nikt nie i informował o problemach? Apteka mieści się w budynku przychodni, a gabinety nadal wypisują recepty na pentaxim. Nie wierzę, że byłam 1 pierwszym przypadkiem. Brak wiedzy i komunikacji między dwoma punktami nawet nie chce komentowac.
pumelova
Fanka BB :)
Agakm wszystko było ok, co więcej, mi ja polecano jako najlepsza (mam wtyki w przychodni) więc bym była spokojna.
Judith Wow gratki, gdzie tam ospa, dopiero pneumokoki zrobiłam zaległe. Jeszcze Odry świnki i rozyczki nie zrobiłam..
Judith Wow gratki, gdzie tam ospa, dopiero pneumokoki zrobiłam zaległe. Jeszcze Odry świnki i rozyczki nie zrobiłam..
[emoji1]Dobra nie było pytania [emoji12]
Aga_k_m chyba aptekarz żyje w innym świecie, bo lekarze tak chętnie na zaś recept nie wypisują. W środę szczepiliśmy mmr i na styczeń mamy pneumo, powiedziałam że chce ospe zaszczepić i mi pielęgniarka zaproponowała właśnie z pneumo (myślicie że ok?) no to ja do pediatry, żeby mi receptę wypisała a ona kazała pod koniec grudnia wpaść. Kurczę, muszę koleżankę popytać jak u niej w aptece z hexa. A ile za jedną dawkę ospy płacicie? Ja chcę na.wiosnę jeszcze odkleszczowe zapalenie opon mózgowych, nawet mamy w pakiecie lux med, to aż żal nie skorzystać, bo przecież już mamy rumień za sobą...
reklama