reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia_12- lapisowanie nie jest takie zle. Ja trzymam mlodego na fotelu, a dentystka i pomoc dentystyczna dzialaja. Trwa to kilkanascie sekund. Oczywiscie wyrywa sie, ale trzeba. To nie boli. Mial juz 2 razy lapisowanie, za 3 tygodnie kolejny raz, a potem za pol roku.

reklama
Judith moja tez po żłobku głodna od razu je obiad :D i to się upomina :D

Poranna-burza to lapisowanie to jest na próchnicę tak? Bo nie doczytalam

Abed wczoraj skonczyla miesiąc :)
IMG_20181108_110821_341.jpg

Załączniki

• IMG_20181108_110821_341.jpg
    IMG_20181108_110821_341.jpg
    73,8 KB · Wyświetleń: 283
Judith, można na szczęście, smaruję. Ale i tak mi go żal, jęczy w nocy, wierci się..

Mój w żłobku je wszystko, ale wraca i też głodny. Ale normalnego obiadu nie chce, tylko właśnie owoce, jogurty, naleśniki. ;)

Abed, ze spacerami jest dramat, ale wpada moja mama i trochę pomaga. Bo z gorączką nie chce go ciągnąć na dwór. Jak mu przejdzie to będę w nosidle brać na 5 min sikupa i do domu.

Dzisiaj o 12 w nocy podjęłam decyzję o przestaniu karmienia piersią, ponieważ mam już dość, dziecko położone spać budzi się po godzinie i jak zje cycka to i tak płacze, wygląda to tak jakby traktowała cyca jak smoczek, więc powiedziałam dość. Obudziła się o 4 i domagała się cycka rano też ale nie dałam, mama rano u mnie była o powiedziała że jestem okrutna. Trudno ale 15 miesięcy karmienia jak dla mnie stanowczo wystarczy, może wreszcie nauczy się normalnie spać i jeść w dzien, wody nie chciała się napić w nocy z wściekłości rzucała butelką, odczekał weekend i będę jej proponować modyfikowane. Tak się czuję jak ostatnia zła matka, ale naprawdę mam dość wiszenia ciągłego na tym cycku.

Pumelova no właśnie! Drugi obiad a później łazi do kuchni i pokazuje na blat to.to.to

Dobra dziewczyny uspokoiłyście mnie bo już myślałam że ma pożłobkowego tasiemca [emoji23]

Emol jak ten czas leci, miesiąc juz!

Dzisiaj o 12 w nocy podjęłam decyzję o przestaniu karmienia piersią, ponieważ mam już dość, dziecko położone spać budzi się po godzinie i jak zje cycka to i tak płacze, wygląda to tak jakby traktowała cyca jak smoczek, więc powiedziałam dość. Obudziła się o 4 i domagała się cycka rano też ale nie dałam, mama rano u mnie była o powiedziała że jestem okrutna. Trudno ale 15 miesięcy karmienia jak dla mnie stanowczo wystarczy, może wreszcie nauczy się normalnie spać i jeść w dzien, wody nie chciała się napić w nocy z wściekłości rzucała butelką, odczekał weekend i będę jej proponować modyfikowane. Tak się czuję jak ostatnia zła matka, ale naprawdę mam dość wiszenia ciągłego na tym cycku.

Zła matka jesteś ? Proszę Cię !!!! Karmiłam 15 mc :) nawet tak nie mów ! I nie myśl ! Odstaw i już !

reklama
Do góry