reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Sandra przykra wiadomość.. jeszcze w takim wieku.. sił dużo Ci życzę! nie poddawaj się!!

Nath no to jak mój mąż właśnie. tylko on miał ten problem, że za kilka dni przylatywalam z cora ja i nie było opcji by chaty i roboty nie było.

Z domu wynioslam się mając 17 lat, ślub mając 18 i od razu na swoje. teściowa z moim tata kupili nam wybrane przez nas mieszkanie. w tym samym roku co ślub chodzilam jeszcze do Liceum haha i trzeba było ogarniać wszystko.. choć zawsze byłam ta z zapierdzielajacych wiec świetnie sobie radzilam. w ciazy 1 bylam jeszcze przed ślubem i jakiś czas miałam nauczanie indywidualne z tego powodu. ciąża wyczekiwana pół roku..

Za tydzień czas kolejnej @ juz się boje.

Zaraz biorę się za robienie piernika, by odłożyć do leżakowania..

Dzis zobaczyłam nowe cudo krzeselkowe. synek miał podobne od noworodka ale z myciem tragediaa to musze jeszcze poobmacywac i jest moje jaj przyjdzie czas zakupów :)

Co do boli tez jakieś mam ale inne niż wcześniej. coś jakby macica twardniala ale jeszcze za wcześnie.. z Leila tez tak miałam to nie panikuje.

reklama
Sandra bardzo Mi przykro. Trzymaj sie kochana

M na chorobowym i pomalowal nasz ogromny korytarz.zeszlo dlugo po pelno drzwi i oklejania i sufit i mowilam zeby sobie rozlozyl robote bo przeziebienie go meczy ale on zasady Co masz zrobic jutro zrob dzis.od kiedy tu mieszkamy(4.5) lata niemalowane i byly rogi i nad grzejnikiem Brudno. Jutro nowe mebelki zlozy i jedno bedzie z glowy .Potem pokoj malej

Lece do wanny i spac bo jutro do pracy a po pracy ciasto musze upiec do przedszkola i pewnie wieczor mnie zastanie

f2w3flw15r2h1ssa.png

Sandra, bardzo mi przykro...
Trzymaj się jakoś...

Lilith, u mnie piernik od miesiąca lezakuje ;-)
Trzeba pomału za co nie co się brac, żeby później nie wszystko na raz...a tak mi się nie chce...

reklama
Wy pierniki robicie ,a ja choinke szykuje [emoji23] Na razie tylko świetelka powiesilam bo zastanawiam sie czy w tym roku nie zmienic czegos i kupic biala (zawsze mi sie podobala) . W ogole nie czuje świąt bez śniegu i rodziny,a to juz 2-gie takie z rzedu. W zeszlym roku barszcz,pierogi i uszka kupcze bo pracowalam i sie nie wyrobilam. Tylko salatke jarzynowa zrobilam ,a teraz nawet korzenia pietruszki nie moge w sklepie znalezc [emoji24] Jeszcze moj dostal info ,ze w wigilie o 22:00 skonczy prace :/

Teskni mi sie jak sobie przypominam moja babcie,ktora od 3 w nocy juz pierogi i uszka lepila,jak z mama na zakupy chodzilysmy i stol tak fajnie wygladal...spacery,rodzina,snieg,smaczne jedzenie,oplatek. Zupelnie inny klimat. Wiem,ze za rok juz na pewno pojade ale boje sie,ze mozemy juz nie byc wszyscy w komplecie bo dziadkowie juz swoje lata maja ...ehh :(

Przyszłych teściów mam super. Są w wieku moich dziadków (teściowa pózno urodziła) ale są bardzo mili i cieszą się,że zostaną dziadkami po raz 3-ci (mają też drugiego syna,który ma 2-ke dzieciaków :) ) Na początku trochę się martwili ze względu na mój wiek bo często jest się wtedy "zmiennym" ale już mnie poznali i jest dobrze :) Mój też się z moim ojcem dogaduje,jak go odwiedziliśmy to ciągle nawijali i jak raz brałam kąpiel to uciekli na spacer i piwo :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry