reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Sandra przykra wiadomość.. jeszcze w takim wieku.. sił dużo Ci życzę! nie poddawaj się!!

Nath no to jak mój mąż właśnie. tylko on miał ten problem, że za kilka dni przylatywalam z cora ja i nie było opcji by chaty i roboty nie było.

Z domu wynioslam się mając 17 lat, ślub mając 18 i od razu na swoje. teściowa z moim tata kupili nam wybrane przez nas mieszkanie. w tym samym roku co ślub chodzilam jeszcze do Liceum haha i trzeba było ogarniać wszystko.. choć zawsze byłam ta z zapierdzielajacych wiec świetnie sobie radzilam. w ciazy 1 bylam jeszcze przed ślubem i jakiś czas miałam nauczanie indywidualne z tego powodu. ciąża wyczekiwana pół roku..

Za tydzień czas kolejnej @ juz się boje.

Zaraz biorę się za robienie piernika, by odłożyć do leżakowania..

Dzis zobaczyłam nowe cudo krzeselkowe. synek miał podobne od noworodka ale z myciem tragediaa to musze jeszcze poobmacywac i jest moje jaj przyjdzie czas zakupów :)

Co do boli tez jakieś mam ale inne niż wcześniej. coś jakby macica twardniala ale jeszcze za wcześnie.. z Leila tez tak miałam to nie panikuje.

reklama
Sandra bardzo Mi przykro. Trzymaj sie kochana

M na chorobowym i pomalowal nasz ogromny korytarz.zeszlo dlugo po pelno drzwi i oklejania i sufit i mowilam zeby sobie rozlozyl robote bo przeziebienie go meczy ale on zasady Co masz zrobic jutro zrob dzis.od kiedy tu mieszkamy(4.5) lata niemalowane i byly rogi i nad grzejnikiem Brudno. Jutro nowe mebelki zlozy i jedno bedzie z glowy .Potem pokoj malej

Lece do wanny i spac bo jutro do pracy a po pracy ciasto musze upiec do przedszkola i pewnie wieczor mnie zastanie

f2w3flw15r2h1ssa.png

Sandra, bardzo mi przykro...
Trzymaj się jakoś...

Lilith, u mnie piernik od miesiąca lezakuje ;-)
Trzeba pomału za co nie co się brac, żeby później nie wszystko na raz...a tak mi się nie chce...

reklama
Wy pierniki robicie ,a ja choinke szykuje [emoji23] Na razie tylko świetelka powiesilam bo zastanawiam sie czy w tym roku nie zmienic czegos i kupic biala (zawsze mi sie podobala) . W ogole nie czuje świąt bez śniegu i rodziny,a to juz 2-gie takie z rzedu. W zeszlym roku barszcz,pierogi i uszka kupcze bo pracowalam i sie nie wyrobilam. Tylko salatke jarzynowa zrobilam ,a teraz nawet korzenia pietruszki nie moge w sklepie znalezc [emoji24] Jeszcze moj dostal info ,ze w wigilie o 22:00 skonczy prace :/

Teskni mi sie jak sobie przypominam moja babcie,ktora od 3 w nocy juz pierogi i uszka lepila,jak z mama na zakupy chodzilysmy i stol tak fajnie wygladal...spacery,rodzina,snieg,smaczne jedzenie,oplatek. Zupelnie inny klimat. Wiem,ze za rok juz na pewno pojade ale boje sie,ze mozemy juz nie byc wszyscy w komplecie bo dziadkowie juz swoje lata maja ...ehh :(

Przyszłych teściów mam super. Są w wieku moich dziadków (teściowa pózno urodziła) ale są bardzo mili i cieszą się,że zostaną dziadkami po raz 3-ci (mają też drugiego syna,który ma 2-ke dzieciaków :) ) Na początku trochę się martwili ze względu na mój wiek bo często jest się wtedy "zmiennym" ale już mnie poznali i jest dobrze :) Mój też się z moim ojcem dogaduje,jak go odwiedziliśmy to ciągle nawijali i jak raz brałam kąpiel to uciekli na spacer i piwo :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry