reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Wizyty u mnie co 3 tyg, takie kontrolne z wynikami, detektorem i fotelem
Usg robię oddzielnie i teraz idę dopiero na połówkowe (genetyczne za mna). Połówkowe wypada mi pod koniec stycznia

Zonagraja i to na święta to juz skur...ństwo
Dorota niech dobre wyniki Cię nie opuszczają
Sandra sie nie odzywa...
Misia tak jak piszesz byleby ten 11 był skończony i tak bliżej końca i nie pózniej niż dużo skończony 14

reklama
Dorota - gratuluję dobrych wyników :-)
Powodzenia na wizycie :-)
Żonograja - aj aj... Niedawno pisałaś o jakiejs super premii, a teraz... :-( Co się stało? :-S

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo wiesz... tak to czasem jest -że coś się wydaje kolorowe, ale za chwilę ktoś ci te teczowe okulary zdejmuje...
W każdym bądź razie już w porządku. Porozmawiałam z szefową i tyle... w sumie jako kierownik muszę sporo brać na " klatę" bo za swoich współpracowników też odpowiadam...
Ale - chyba na załagodzenie- dostałam 2 bilety na burleskę :) spektakl może być na prawdę ciekawy :) więc jak tylko mój małż będzie miał wolne to pójdziemy- a jak nie- to pójdę z kimś , kto zasłuży :) a bilety drogie jak cholera ....

Co do wizyt- ja mam co 2 tygodnie - pewnie dlatego ,że mi posiew źle wyszedł , no i te wysoki cukier... później pewnie będzie rzadziej... o ile wyniki będą ok :)

Kasiulka oby :)

Ja mam co 2tygodnie może dlatego że w sierpniu miałam puste jajo plodowe.. zobaczymy jak długo będzie co 2tyg.

W pierwszej ciąży miałam co miesiąc później częściej

p19u3e3k9ugosgbi.png

Dzięki kasiulka nie wiem na kiedy się umawiać.
ZonaGraja współczuję sytuacji w pracy. Ja też się ale stwierdziłam już że nie warto.
Sandra przykro mi , odwagi i powodzenia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Sandra - bardzo mi przykro. Cały czas wierzyłam, że będzie dobrze :-(. Trzymam kciuki za operacje. Tule mocno :-*

Żonograja - trzeba było szefowej odpowiedzieć, że burleska, to Ty rodziny na święta nie wykarmisz :mad: . Masakra..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Czasem niektórzy lekarze wolą częściej widzieć swoje pacjentki, nie ma co się doszukiwać podejrzeń w tym działaniu :) no chyba że iść prywatnie, bez obciążeń w wywiadzie, lekarz każe chodzić co tydzień, to tu bym się zastanowiła nad chęcią zarobku xD
No właśnie ja chodzę prywatnie i co miesiąc. Dlatego się zastanawiam czemu niektóre mają dużo czesciej.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry