reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Wizyty u mnie co 3 tyg, takie kontrolne z wynikami, detektorem i fotelem
Usg robię oddzielnie i teraz idę dopiero na połówkowe (genetyczne za mna). Połówkowe wypada mi pod koniec stycznia

Zonagraja i to na święta to juz skur...ństwo
Dorota niech dobre wyniki Cię nie opuszczają
Sandra sie nie odzywa...
Misia tak jak piszesz byleby ten 11 był skończony i tak bliżej końca i nie pózniej niż dużo skończony 14

reklama
Dorota - gratuluję dobrych wyników :-)
Powodzenia na wizycie :-)
Żonograja - aj aj... Niedawno pisałaś o jakiejs super premii, a teraz... :-( Co się stało? :-S

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo wiesz... tak to czasem jest -że coś się wydaje kolorowe, ale za chwilę ktoś ci te teczowe okulary zdejmuje...
W każdym bądź razie już w porządku. Porozmawiałam z szefową i tyle... w sumie jako kierownik muszę sporo brać na " klatę" bo za swoich współpracowników też odpowiadam...
Ale - chyba na załagodzenie- dostałam 2 bilety na burleskę :) spektakl może być na prawdę ciekawy :) więc jak tylko mój małż będzie miał wolne to pójdziemy- a jak nie- to pójdę z kimś , kto zasłuży :) a bilety drogie jak cholera ....

Co do wizyt- ja mam co 2 tygodnie - pewnie dlatego ,że mi posiew źle wyszedł , no i te wysoki cukier... później pewnie będzie rzadziej... o ile wyniki będą ok :)

Kasiulka oby :)

Ja mam co 2tygodnie może dlatego że w sierpniu miałam puste jajo plodowe.. zobaczymy jak długo będzie co 2tyg.

W pierwszej ciąży miałam co miesiąc później częściej

p19u3e3k9ugosgbi.png

Dzięki kasiulka nie wiem na kiedy się umawiać.
ZonaGraja współczuję sytuacji w pracy. Ja też się ale stwierdziłam już że nie warto.
Sandra przykro mi , odwagi i powodzenia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Sandra - bardzo mi przykro. Cały czas wierzyłam, że będzie dobrze :-(. Trzymam kciuki za operacje. Tule mocno :-*

Żonograja - trzeba było szefowej odpowiedzieć, że burleska, to Ty rodziny na święta nie wykarmisz :mad: . Masakra..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Czasem niektórzy lekarze wolą częściej widzieć swoje pacjentki, nie ma co się doszukiwać podejrzeń w tym działaniu :) no chyba że iść prywatnie, bez obciążeń w wywiadzie, lekarz każe chodzić co tydzień, to tu bym się zastanowiła nad chęcią zarobku xD
No właśnie ja chodzę prywatnie i co miesiąc. Dlatego się zastanawiam czemu niektóre mają dużo czesciej.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry