reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ola w zlobek czy nie to chyba taki czas. U nas tez artur sie nie cieszy na moj widok tak jak na taty albo o dziwo babc. Mama to jest najczesciej wiec co to ze jej nie bylo chwile. Na innych widok az piszczy. Nic z tym nie zrobimy, musimy zaakceptowac.

Aim a jak Ci teraz śpi w nocy. U nas się coś poprzestawialo. Od tygodnia jedna drzemka. W weekend chociaż spał do 9 a dziś wstał glut o 7. Z zasypianiem też są dżezy.
No i oczywiście siedziałby na dworze cały dzień.
Emol kurcze już niedługo. Artur będzie fajnym starszym bratem.

Jak śpi? Chujowo Haha xd u nas przy najlepszych wiatrach śpi do 5.45 to taki max, gdy noc jest wybitnie zła np dziś tak było, 2 pobudki plus ponad godzinę nie spał ok 2.40-3.50. w tamtym tygodniu za to były 3 dni że budził się co ok godzinę. Zwykle 2-4 pobudki, wstaje 5.00-5.20 zwykle.

Tak takie że się wybudza. Że staje, i chce iść :p i płacze że nie może :p kręcenia się to ja w ogóle nie liczę jako pobudki xd kręci się co mniej więcej 5-10 minut... Zasypia między 19:45 a 20:15.

reklama
Tak takie że się wybudza. Że staje, i chce iść :p i płacze że nie może :p kręcenia się to ja w ogóle nie liczę jako pobudki xd kręci się co mniej więcej 5-10 minut... Zasypia między 19:45 a 20:15.
Wczesnie zasypia, moxe nie potrzebuje tyle snu?
Moja cora zasypia tak ok 21.30 i budzi sie o 6.30, ma jedna drzemke ok 1h 30 (czesm zdadza sie jeszcze dwie krotsze;))

Do góry