reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Matko, aim, a ja myślałam że mój źle śpi... Zasypia ok 20, budzi się ok północy, pije wodę i idzie dalej spać. I albo śpi do 6-7, albo budzi się o 4 i wtedy go biorę do nas na dosypianie. Zdarzają się noce takie jak wczoraj, że od 1.30 do 4 nie spał tylko płakał, albo patrzył przez okno, albo gdzieś sobie szedł.. na szczęście to rzadkość.

Dziewczyny, macie już dla swoich bąbli jakieś kurtki jesienne? Gdzie kupujecie? I jakieś porządniejsze buty? Trochę się w tym gubię

reklama
Pola, na bank mało potrzebuje, bo on taki tryb sam mam narzucił :D Cóż, nie wyrzucę go przecież ani nie oddam do adopcji choć przyznaję że nie jest lekko ;) no i fakt, że przez to w pracy nam bywa ciężko, przyznaje, czasem nie ogarniam, czasem ktoś coś do mnie mówi a ja trzy razy pytam, czy miał gorączkę i ile...

Linoone kurtke softshell kupilam w lidlu, ma jeszcze od wiosny dobry bezrekawnik grubszy. Buty sportowe. Na zime jeszcze nie kupowalam. Chcialabym kombinezon dwuczesciowy ale nigdzie nie moge znalezc takiego ktory by mi sie podobal.

Misia moj tez spi ladnie, od 19.50/ 20.10 - 6.40/7.00 czyli takie 11h, bez jedzenia w nocy. Czasami cos pojeczy, czasami o 5.40 przychodzi do nas i dosypia jeszcze 1h. Ale ogolnie nie jest zle.

Pola nie ma reguly. Moj zasypia ok 19:30 a potrafi spac nawet do 7:30

Kurde jak wybór robicie ze dzieci dosypiają u Was? Nie wiem czy to kwestia tego zr Kuba od poczatku spał u siebie czy tego ze na łożku wygłupiał soe z mężem, ale No nawet jak mi sie oczy zamykają yo poloze go na naszym łożku i jest koniec. Impreza, szał.

Pola nie ma reguly. Moj zasypia ok 19:30 a potrafi spac nawet do 7:30

Kurde jak wybór robicie ze dzieci dosypiają u Was? Nie wiem czy to kwestia tego zr Kuba od poczatku spał u siebie czy tego ze na łożku wygłupiał soe z mężem, ale No nawet jak mi sie oczy zamykają yo poloze go na naszym łożku i jest koniec. Impreza, szał.
Moj tez spal u siebie, po prostu czesto u nas jest tak ze tata pracuje jak artur idzie spac. Wiec artur wstaje o tej ok 5.30 i idzie sie do taty poprzytulac bo teskni. Teraz ma "dorosle" lozko i ciezko mi go utrzymac tam ze musi spac cala noc.
A z ta impreza na lozku bardzo prawdopodobne. Kojarzy to miejsce z zabawa.

Mojavteż ma różnie ze snem i dzisiaj też od 1 do 4 nie spała. Tyle, że ciągle wydaje mi sie że to zęby. Ciągle coś. Czwórki są teraz wybijaja sie trójki. Do tego bidula katar ma.

Linoone ja mam kurtke nawet dwie, jedna do wybrudzenia na placu zabaw druga wyjściowa [emoji23] upolowałam na promce w smyku taką co mi się podobała a w życiu nie dalabym za kurtke na 2 miesiące 99 zł. Kupiłam ją więc za 22 [emoji23]. A butki też mamy, spokojnie na jesień będą, Młoda dopiero zaczyna chodzić po dworze dlatego od razu takie docelowe mamy. Emelki z serii roczek.

My mamy kurtki 3 - używane na olx na grosze a jedna z zary nawet :o ale kupione na wiosnę nadal za duże;/ z takim okruszkiem ciężko coś dobrać. Buciki mamy jeszcze takie sandalkowe, muszę kupić pełniejsze.
Ktoś poleci buciki na chuda stopę? Wszystkie ma za szerokie w sklepie.

Pumelova zobacz Primigi.
U nas pasują a z Korneckiego w bucikach wygląda jakby miał gumowce na nogach [emoji23]
Kurtki mamy od mojej siostry na kilka lat więc nawet się nie rozglądam.

reklama
To u nas problem jest ze stopy ma dosc szerokie i wysokie podbicie. Rozmiar kupilam 22 bo mniejsze na dlugosc byly ok ale nie dalo sie zapiac. Balam sie jak bedzie chodzil, ale puscilam go po sklepie, nie wywracal sie, wiec wzielismy 22. I tak tylko na miesiac max 2 no potem zimowe, a po zimie na pewno te beda za male. Chcemy tez kupic kalosze bo jak widzi kaluze to musi byc jego :/
received_511794965950871.jpeg

Załączniki

• received_511794965950871.jpeg
    received_511794965950871.jpeg
    61,4 KB · Wyświetleń: 475
Do góry