reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dzięki :D cieszy mnie to bardzo, bo do zlobka PÓJDZIE :) a to duży plus :)
Niestety nauczył sie tez inaczej krzyczeć.... [emoji23] nie wiem jak to opisać. Tak z szeroko otwarta buzia. Jak dziecko, a nie niemowlak. Nie głośniej, ale inaczej [emoji23]

Ja tam nienawidzę syfu i szkoda mi na to czasu:p L ja karmię, On sam je takie rzeczy jak chrupki,maliny, sam pije wodę, na razie Mu tyle wystarczy.
Gratuluję kroków:) Ja też czekam na to , póki co L coraz częściej wstaje przy wszystkim. Ale też ma coraz większy wydaje mi się lęk separacyjny, o matko drze się pieron jak nie wiem .

Spaghetti na obiad, dzieci póki co oglądają Boba Budowniczego:p Niedługo poćw, wczoraj robiłam ręce. Później pewnie ojciec wpadnie. Jutro do banku mam jechać, w czw lub pt ma też wpaść do nas kumpela i chrzestna L. A w sb jedziemy na wesele bez dzieci:)

reklama
Ola - gratulacje dla Kuby [emoji188]!!

Kalina w piątek miała szczepienie priorixem, i super zniosla. Szczepilysmy się wcześniej, bo w sierpniu są urlopy w mojej przychodni, a we wrześniu szkoła, itd... I wolałam teraz póki obie są zdrowe (bo obie cory szczepione były w piątek na to samo [emoji6]). No i pneumokoki też były.

Emol - u nas też zabawa jedzeniem. Zupki spokojnie z lyzeczki zjada, jedynie pod koniec wyjmuje ziemniaczka czy marchewkę z buzi, przyjrzy się i z powrotem do dziubka pakuje. Z stałymi posiłkami typu chlebek, parowka, ziemniak, makaron, owoce, itd.. Sama się obsługuje. Syf przy tym spory... Ale żeby sie nauczyła czysto jest musi mieć praktykę [emoji6]. Radzę uzbroić się w cierpliwość [emoji38]. Wymagac to można od 3-latka, i w tym czasie tracę już cierpliwość do syfu wokół [emoji23]

Bab - gratulacje dla Zosi! Zdrówka życzę

Do góry