reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dzięki dziewczyny. Temat sam się wyjaśnił bo kolejny wolny termin na szczepienie jest dopiero 2 sierpnia więc tak... Jeszcze nie wiadomo czy to trzydniowka, jak nie pojawia się krostki to mamy zrobić morfologie, mocz i crp. Zobaczymy jutro...

Boże mam ochotę zamordować L, w nocy się wydzierał jak głupi i od 4 nie spaliśmy. W ciągu dnia jest to samo. Był mega zmęczony, a nie mógł spac i znowu się darł pieron wie o co, po Apapie usnął ehhh. Mam nadzieję, że to tylko zęby .

Agatka ma dopiero pojutrze, na insta fotka to taka rocznicowa- ostatnie zdjęcie z brzuszkiem miałam 24.06;-) dziękuję Ci w każdym razie :D
Kojarzyła ze 20 któryś właśnie. I ta fotka mnie zmylila :) to za 2 dni będą normalne życzenia :) robisz urodzinki?
Takie pytanie. Brat się pyta co kupić młodemu. A ja nie wiem. Macie jakieś pomysły na prezent dla takiego bąbla?

Kojarzyła ze 20 któryś właśnie. I ta fotka mnie zmylila :) to za 2 dni będą normalne życzenia :) robisz urodzinki?
Takie pytanie. Brat się pyta co kupić młodemu. A ja nie wiem. Macie jakieś pomysły na prezent dla takiego bąbla?
Roczek robiliśmy w niedzielę właśnie :) było super :)
Hmm prezenty - rowerek, wózek dla lalek, nocnik, pchacz, namiot z kulkami, książki PUCIO, telefon szczeniaczka uczniaczka, sukienki, arka noego, kolczyki No i pieniążki :)

reklama
Do góry