reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol niezłe.... :/ ale ze nie płakał bardzo, to „zazdroszcze”. Kuba by dostał takiej histerii....

Aim super, ze jestes spelniona! :) to najwazniejsze i o to chodziło! ;)
Duzo zdrówka życzę w zeiazku z Choroba. Mam nadzieje, ze troche Ci odpusci.

Dzis znowu sie budził co 2-3h z histerycznym płaczem. Nic nie pomogło.
Jedynie raz sie uspokoił i usnął ponownie po inhalacji.
Idziemy dzis do lekarza, mam nadzieje, ze da jakis lek, bo ja jestem padnięta. Nie dosc ze płacze i nie da sie go w zaden sposob uspokoić, to robi to tak hardkorow głośno, ze nie macie pojecia... nie przesadzam. On jest niesamowicie glosny...
No i do tego nic nie wchodzi w gre poza inhalacja i aromacvti. Po prostu nic.
NPrawde nie chodzi o moje niewyspanie... wstawanie co chwile. Ale gdyby on (jesli juz musi) płakał i jęczał chociaz ton ciszej.... [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Emol, o rany.... mój też się lubi bawić takimi rzeczami. Chyba zacznę bardziej uważać..

Ola, współczuję. Mój się budzi z 3 razy w nocy, ale tylko mnie woła i jęczy. Czasem się drze w dzień, ale to do wytrzymania i trwa chwilkę, więc nie wyobrażam sobie co ty musisz przechodzić.
Dziś wstał o 6, i od rana piszczy. Nie wiem co on taki zadowolony.

Aim, super!
Kurcze, ja niewyobrażam sobie na razie pójścia do pracy.. ale kasy moglibyśmy mieć więcej, więc kombinuję żeby jakoś dorobić. Ale oczywiście z dzieckiem pod pachą, bo nasze plany żłobkowe chyba nie wypalą.

Ola w właśnie chyba ma wysoki próg bólu. bo widzę że miał oparzony paluszek i nie mam pojęcia gdzie i kiedy. Dowiaduje się po czasie :/ a piekarnika czy żelazka nie dotknął tyle co raz kabel od żelazka pociągnął ale o tym już pisałam. aim podziwiam naprawde. super kobietka z ciebie ze i prace i bobas i jeszcze fitnes chcesz wprowadzic. a co do zlego stanu zdrowiabto zrob morfologie i mocz to bedzie wiadomi z czym jest krucho

Liluli życzę powodzenia :*

Mi iga ciągnie za dekolt bluzki jak chce jeść ;)

Ola W wspolczuje,ale dobrze, ze chce się inhalowac to dużo pomaga.
Iga dzisiaj tez w nocy płakała 40min Nie wiadomo o co i zasnęła za chwile ;) a budzi się 2-3 razy w nocy.

Aim super, że jesteś zadowolona z powrotu do pracy :) dużo zdrowia życzę :*

My weekend na działce spedzilismy Iga się wyszalala to Później spała od razu wieczorem :) dzisiaj ostatnie dokumenty zbieram i będziemy próbować dostać się do państwowego żłobka - ciekawe...

Emol o kurcze pewnie wy się bardziej przejeliscie niż on.
Aim hehe taki wiek, później rowerki, trzepaki. Fajnie ze powrót do pracy cię cieszy, tak powinno być :)
Ewella powodzenia my w państwowym zamiast do góry na liście ciągle spadamy.

Liluli życzę powodzenia, wytrwania, walcz o alimenty bo Szymkowi się należy. Jesteś mega dzielna :)

Aim super że powrót do pracy przyniósł Ci tyle radości.

Emol zdrówka dla Artura, dzielny chłopak :)

Dzisiaj do nas na budowę weszła ekipa i co się stało??? Płytkarz skręcił kostkę!!! Pojechali do szpitala, już mi ręce opadają, nie wiem czy się kiedykolwiek przeprowadzimy, jak chcę kuchnie wybierać a tu obsuwa za obsuwą :(

dzisiaj kończymy 9 miesięcy :) w dalszym ciągu nie czworakujemy, siada, pełza do tyłu a do przodu jakoś nie idzie

Emol niektóre dzieci są po prostu twarde:)
Aim spełnienie najważniejsze:) ehh kiedy to u mnie nastąpi? Czuję się aktualnie jak w potrzasku...
Dziś młoda kiepsko spała ale to przeze mnie i przez R.Pokłóciliśmy się wczoraj i powietrze można było ciąć nożem, po raz pierwszy nie pogodziliśmy się, ja żołądek miałam ściśnięty z nerwów a młoda tak wszystko wyczuwa, niesamowite to jest.W.nocy co chwilę się budziła i się trzęsła:(

Pumelova jeśli koleżanka chce to skończyć to lepiej wcześniej niż tak czekać.

Emol ale wytrzymały Artur.
Jak wizyta ?

Beatka najlepszego na 9 mcy [emoji8]

reklama
Zdjęcie szwów mamy w pt. Artur dzielny. Siostra poszła na spacer z nim a ja ogarnelam mieszkanie. Bo w ten weekend miałam szkołę więc mieszkanie wyglądało jak chlew gdy mnie nie ma.

Do góry