reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol nie chciałam żeby to źle zabrzmiało:) też kiedyś studiowałam i dorabialam w marketach gdzie dostawalam 1200 .miesięcznie;-) po prostu dziecko zrobiliśmy sobie dopiero jak było nas na to stać ale nikomu tego nie wypominam. Zaskoczyło mbie to ze jest próg przy odpisywaniu bo serio nie wiedzialam, myślałam że wiecie coś więcej;) Wiesz tu chodzi o to że jakbym się nie starała i nie pracowała to bym dostała kasę od państwa. A jak już nam się powodzi, ale nie jakoś super tylko na tyle że nas stać na utrzymanie tego co posiadamy to już nic nie dostaniemy. Nie chciałam żeby to brzmiało jakoś tak jak to odebrałaś. Wybacz.

Ola W gratulacje, możesz spać spokojnie [emoji173]

Beatka no ja to samo[emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova, mam bluzę dla dwojga, ale jak jest ciepłej, tzn powyżej 0, to zakładam go na swoją kurtkę :)

Ola, cudownie!

U nas kolejna noc tragiczna, tzn budził się co jakieś 2h z rykiem. Rosną mu dwa zęby, więc na pewno go boli, ale żeby aż tak... dziś wstał o 6 i zadowolony. Czemu te zęby atakują w nocy, a nie w ciągu dnia?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone No mojego na wieczor łapie. W nocy popłakuje, ale smoczek i jest git.
Ale z zębami to roznie-mojej koleżanki corka jak zabkowala to dolne jej wyszły bezobjawowo, a górne z dramatycznym płaczem i prawie 40 stopniami.... wiec wierze, ze mogło go az tak bolec. Plus moze cos sie przyśniło i histeria gotowa ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola, to już trzecia taka noc. Smoczka nie da mu się wcisnąć, bo krzyczy i opędza się rękami... a jak już go uspokoje i zatkam smoczkiem, to niby zamyka oczy i śpi, ale tak niespokojnie i jęczy. Więc ja automatycznie nie śpię. I budzi się znów z rykiem za max 2 godziny. Oby to szybko minęło bo nie mogę patrzeć jak się męczy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone u nas były dwie takie noce i patrze dwójki dolne wyszły. Wszystko wróciło do normy, ładnie śpi. Do czasu, bo widzę, że górne już się pojawiają.

Ola gratuluję :) cieszę się, że już wszystko ok

A moja jeszcze nie siedzi i nie raczkuje :( ale zaczyna dupke i brzuszek równocześnie podnosić, czyli coś powoli się zaczyna

Ola super! Wszystkie Ci powtarzałyśmy, że za bardzo się martwisz;-) ;)

Eeeeej muszę Was wnerwić, zwrotu będę mieć1800 zł:-pOjjjj bardzo się przydadzą. Podratuje nas to trochę.

Umyłam czaszkę, wykąpałam L, zrobiłam niezły zestaw na całe ciało Rebecci, K zjadł kaszkę, zaraz L zje i biorę się za rybkę na obiad, później pewnie ojciec wpadnie. Na reszcie pogoda fajna więc zaczniemy od jutra wychodzić normalnie na spacery jak ludzie. Mąż zamówił drzwi do góry-800 zł, zapłacił za naprawę auta- 300 zł, a zaraz oc 480 zł, massssakra...

No właśnie mi wyszło zwrotu tylko 214 zł. Więc chyba jeszcze raz robię ten PIT.
Chybra a ty w normalnym picie się rozliczylas czy musialas jakiś dodatkowy uzupełniać

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol rozliczasz sie w programie?jesli masz pity 11 lub z zus to rozliczasz sie na picie 37 + zalacznik pot 0.EmTy chyba sie jeszcze bez meza musisz rozliczac.

Chybra przebilam Cie my mamy 2300:p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol rozliczasz sie w programie?jesli masz pity 11 lub z zus to rozliczasz sie na picie 37 + zalacznik pot 0.EmTy chyba sie jeszcze bez meza musisz rozliczac.

Chybra przebilam Cie my mamy 2300:p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
A ten załącznik PIT 0 to dotyczy odliczenia dziecka?
Tak bez męża JeszcE ten rok

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry