reklama
Neapolka obecnie mój też podejrzanie lubi stopy i to głównie czyjeś
Mmag18 no niestety coś za coś. Powiem że zaczyna mnie wnerwiac już ten smog. No nie dość że nie można wyjść, to auto brudne co rano. Uwielbiam przecieraki, z kiełbasa i białym serem. U mnie wytwórnie nazywają się rzygi że względu na wygląd po przygotowaniu.
Kasia ja kiedyś zapomniałam pinu, tak na amen. Zawsze korzystam z karty i nagle zapomniałam pinu. Musiałam zmieniać i teraz mam taki jak mąż. Zawsze któreś będzie pamiętać
Chybra no właśnie musze pita rozliczyć, tylko większość programów ma wpisany cel szczegółowy a ja chcę kuzynce przekazać. Mam pytanie dziecko liczymy od lipca?
Kylesa biedna ty. Oby już was ominely chorobska.
Bab dobrych masz znajomych
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Mmag18 no niestety coś za coś. Powiem że zaczyna mnie wnerwiac już ten smog. No nie dość że nie można wyjść, to auto brudne co rano. Uwielbiam przecieraki, z kiełbasa i białym serem. U mnie wytwórnie nazywają się rzygi że względu na wygląd po przygotowaniu.
Kasia ja kiedyś zapomniałam pinu, tak na amen. Zawsze korzystam z karty i nagle zapomniałam pinu. Musiałam zmieniać i teraz mam taki jak mąż. Zawsze któreś będzie pamiętać
Chybra no właśnie musze pita rozliczyć, tylko większość programów ma wpisany cel szczegółowy a ja chcę kuzynce przekazać. Mam pytanie dziecko liczymy od lipca?
Kylesa biedna ty. Oby już was ominely chorobska.
Bab dobrych masz znajomych
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
ewella90
Fanka BB :)
Misia tak od lipca mama mnie rozliczyla i tak zrobiła
Wszystkiego najlepszego w Nasze święto :*
Jak znajdziecie chwilę dajcie Lubie to w komentarzu przy Ania Kliza
Link do: Lodowato
Dziękuje
Wszystkiego najlepszego w Nasze święto :*
Jak znajdziecie chwilę dajcie Lubie to w komentarzu przy Ania Kliza
Link do: Lodowato
Dziękuje
pumelova
Fanka BB :)
Kylesa ale mój dzieć jest z czerwca to powinna już coś robic[emoji16]
Ja karmię w nocy na żądanie bo słabo przybiera.
Gratuluję dobrego wyniku i życzę wam zdrówka!
Emol wow! Niesamowita historia.
Bab współczuję podwójnej przeprowadzki. Kiedy możecie iść do nowego mieszkania?
Gratulacje siadu)
Beatka ostatnimi czasy tak nie mam, a wcześniej nie pamiętam, pamieta m tylko dobre rzeczy [emoji23]
Linoone mam nosidlo, jest super! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się doczekać aż będę nosić ale nie chce jej przyzwyczaić więc sporadycznie... [emoji16][emoji16]
Abed ja właśnie też zasypiam przy serialu dlatego tymbardziej film odpada. Ja w kinie na hobbicie spalam tylko dlatego że było po 22 [emoji23]
Mmag ciekawe jak to smakuje
U nas też nie widać zebow;-)
PIT- dziecko od lipca właśnie, ale kurcze, wszystkie sobie odliczylyscie? Nam.wyskoczylo że mamy za duży przychod... nosz ku*wa nic nigdzie nie dostaniemy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja karmię w nocy na żądanie bo słabo przybiera.
Gratuluję dobrego wyniku i życzę wam zdrówka!
Emol wow! Niesamowita historia.
Bab współczuję podwójnej przeprowadzki. Kiedy możecie iść do nowego mieszkania?
Gratulacje siadu)
Beatka ostatnimi czasy tak nie mam, a wcześniej nie pamiętam, pamieta m tylko dobre rzeczy [emoji23]
Linoone mam nosidlo, jest super! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się doczekać aż będę nosić ale nie chce jej przyzwyczaić więc sporadycznie... [emoji16][emoji16]
Abed ja właśnie też zasypiam przy serialu dlatego tymbardziej film odpada. Ja w kinie na hobbicie spalam tylko dlatego że było po 22 [emoji23]
Mmag ciekawe jak to smakuje
U nas też nie widać zebow;-)
PIT- dziecko od lipca właśnie, ale kurcze, wszystkie sobie odliczylyscie? Nam.wyskoczylo że mamy za duży przychod... nosz ku*wa nic nigdzie nie dostaniemy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kylesa fantastycznie że dobry wynik!
Emol, masakra, pamietam jak sama schizowałam przed wizytami [emoji12]
Bab oby szybko Wam się udało przeprowadzić do docelowego miejsca! [emoji6]
Ja też się muszę wybrać po nosidło, nie możemy grafików zgrać [emoji12]
Pumelova ja jeszcze pitów nie rozliczalam ale my przekraczamy ten dochod zeby sobie odliczyć więc znów dupa, ani becikowe ani odliczenie jakbym kurna milionerką była [emoji53]
Aha znalazłam sobie serial - Borderliner fajny jak ktoś lubi norweskie seriale [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol, masakra, pamietam jak sama schizowałam przed wizytami [emoji12]
Bab oby szybko Wam się udało przeprowadzić do docelowego miejsca! [emoji6]
Ja też się muszę wybrać po nosidło, nie możemy grafików zgrać [emoji12]
Pumelova ja jeszcze pitów nie rozliczalam ale my przekraczamy ten dochod zeby sobie odliczyć więc znów dupa, ani becikowe ani odliczenie jakbym kurna milionerką była [emoji53]
Aha znalazłam sobie serial - Borderliner fajny jak ktoś lubi norweskie seriale [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom