reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

U nas ślinotok od dawna i z tydzień temu wydawało mi się że widać białe kreseczki ale dalej ząbków nie widać także chyba mi się przewidzialo

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab cierpliwie czekaj, ja widziałam białe kreski i czekałam, czekałam, czekałam.... z dobry miesiąc zanim się przebiły.

Bab my ponad miesiąc czekaliśmy aż się przebija

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Artur na dzień kobiet zrobił prezent i przebudzil się o 4 ale poszedł spać od razu i wstał o 7.20!

Neapolka obecnie mój też podejrzanie lubi stopy i to głównie czyjeś :)
Mmag18 no niestety coś za coś. Powiem że zaczyna mnie wnerwiac już ten smog. No nie dość że nie można wyjść, to auto brudne co rano. Uwielbiam przecieraki, z kiełbasa i białym serem. U mnie wytwórnie nazywają się rzygi że względu na wygląd po przygotowaniu.
Kasia ja kiedyś zapomniałam pinu, tak na amen. Zawsze korzystam z karty i nagle zapomniałam pinu. Musiałam zmieniać i teraz mam taki jak mąż. Zawsze któreś będzie pamiętać :)
Chybra no właśnie musze pita rozliczyć, tylko większość programów ma wpisany cel szczegółowy a ja chcę kuzynce przekazać. Mam pytanie dziecko liczymy od lipca?
Kylesa biedna ty. Oby już was ominely chorobska.
Bab dobrych masz znajomych :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella klikniete. Dzięki, nie chciało mi się czytać przepisów :) a to pierwszy raz. Będzie przez to jakiś zwrot :)
Właśnie wszystkiego najlepszego kobiety.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa ale mój dzieć jest z czerwca to powinna już coś robic[emoji16]
Ja karmię w nocy na żądanie bo słabo przybiera.
Gratuluję dobrego wyniku i życzę wam zdrówka!

Emol wow! Niesamowita historia.

Bab współczuję podwójnej przeprowadzki. Kiedy możecie iść do nowego mieszkania?
Gratulacje siadu:))

Beatka ostatnimi czasy tak nie mam, a wcześniej nie pamiętam, pamieta m tylko dobre rzeczy [emoji23]

Linoone mam nosidlo, jest super! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się doczekać aż będę nosić ale nie chce jej przyzwyczaić więc sporadycznie... [emoji16][emoji16]

Abed ja właśnie też zasypiam przy serialu dlatego tymbardziej film odpada. Ja w kinie na hobbicie spalam tylko dlatego że było po 22 [emoji23]

Mmag ciekawe jak to smakuje:D
U nas też nie widać zebow;-)

PIT- dziecko od lipca właśnie, ale kurcze, wszystkie sobie odliczylyscie? Nam.wyskoczylo że mamy za duży przychod... nosz ku*wa nic nigdzie nie dostaniemy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to w PIT-0 czy w normalnym się odlicza?

reklama
Kylesa fantastycznie że dobry wynik!

Emol, masakra, pamietam jak sama schizowałam przed wizytami [emoji12]

Bab oby szybko Wam się udało przeprowadzić do docelowego miejsca! [emoji6]

Ja też się muszę wybrać po nosidło, nie możemy grafików zgrać [emoji12]

Pumelova ja jeszcze pitów nie rozliczalam ale my przekraczamy ten dochod zeby sobie odliczyć więc znów dupa, ani becikowe ani odliczenie jakbym kurna milionerką była [emoji53]

Aha znalazłam sobie serial - Borderliner fajny jak ktoś lubi norweskie seriale [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry