reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

U nas ślinotok od dawna i z tydzień temu wydawało mi się że widać białe kreseczki ale dalej ząbków nie widać także chyba mi się przewidzialo

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab cierpliwie czekaj, ja widziałam białe kreski i czekałam, czekałam, czekałam.... z dobry miesiąc zanim się przebiły.

Bab my ponad miesiąc czekaliśmy aż się przebija

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Artur na dzień kobiet zrobił prezent i przebudzil się o 4 ale poszedł spać od razu i wstał o 7.20!

Neapolka obecnie mój też podejrzanie lubi stopy i to głównie czyjeś :)
Mmag18 no niestety coś za coś. Powiem że zaczyna mnie wnerwiac już ten smog. No nie dość że nie można wyjść, to auto brudne co rano. Uwielbiam przecieraki, z kiełbasa i białym serem. U mnie wytwórnie nazywają się rzygi że względu na wygląd po przygotowaniu.
Kasia ja kiedyś zapomniałam pinu, tak na amen. Zawsze korzystam z karty i nagle zapomniałam pinu. Musiałam zmieniać i teraz mam taki jak mąż. Zawsze któreś będzie pamiętać :)
Chybra no właśnie musze pita rozliczyć, tylko większość programów ma wpisany cel szczegółowy a ja chcę kuzynce przekazać. Mam pytanie dziecko liczymy od lipca?
Kylesa biedna ty. Oby już was ominely chorobska.
Bab dobrych masz znajomych :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella klikniete. Dzięki, nie chciało mi się czytać przepisów :) a to pierwszy raz. Będzie przez to jakiś zwrot :)
Właśnie wszystkiego najlepszego kobiety.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa ale mój dzieć jest z czerwca to powinna już coś robic[emoji16]
Ja karmię w nocy na żądanie bo słabo przybiera.
Gratuluję dobrego wyniku i życzę wam zdrówka!

Emol wow! Niesamowita historia.

Bab współczuję podwójnej przeprowadzki. Kiedy możecie iść do nowego mieszkania?
Gratulacje siadu:))

Beatka ostatnimi czasy tak nie mam, a wcześniej nie pamiętam, pamieta m tylko dobre rzeczy [emoji23]

Linoone mam nosidlo, jest super! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się doczekać aż będę nosić ale nie chce jej przyzwyczaić więc sporadycznie... [emoji16][emoji16]

Abed ja właśnie też zasypiam przy serialu dlatego tymbardziej film odpada. Ja w kinie na hobbicie spalam tylko dlatego że było po 22 [emoji23]

Mmag ciekawe jak to smakuje:D
U nas też nie widać zebow;-)

PIT- dziecko od lipca właśnie, ale kurcze, wszystkie sobie odliczylyscie? Nam.wyskoczylo że mamy za duży przychod... nosz ku*wa nic nigdzie nie dostaniemy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to w PIT-0 czy w normalnym się odlicza?

reklama
Kylesa fantastycznie że dobry wynik!

Emol, masakra, pamietam jak sama schizowałam przed wizytami [emoji12]

Bab oby szybko Wam się udało przeprowadzić do docelowego miejsca! [emoji6]

Ja też się muszę wybrać po nosidło, nie możemy grafików zgrać [emoji12]

Pumelova ja jeszcze pitów nie rozliczalam ale my przekraczamy ten dochod zeby sobie odliczyć więc znów dupa, ani becikowe ani odliczenie jakbym kurna milionerką była [emoji53]

Aha znalazłam sobie serial - Borderliner fajny jak ktoś lubi norweskie seriale [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry