reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tak jak lilth sugerowała moja ostatnia @ nie była rączej @ a plamieniem. Miałam zawirowania hormonalne wiec to ze na moja ostatnia "miesiączkę" wystarczała mi wkładka bardzo mnie nie zdziwiło. Choć w rzekomym 5dniu cyklu byłam na usg bo miałam podejrzenie polipa, nic nie wyglądało na ciaze.
Nie wyczuwając sie termin na 13.06, wobec tego czy mogę tu z Wami zostać

Sandra trzymam mocno kciuki żeby wszystko wyszło dobrze.
Kasiulka ciesze się ze wizyta udana i same dobre wieści :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

reklama
A i zopomnialam napisać przy pierwszym spojrzeniu wyrostek płciowy bardziej na chłopca, a przy drugim mówił żeby sie nie przywiązywać jescze do płci bo jest lekko do góry ale nie bardzo

Do góry