my po kontroli, jest lepiej, oskrzela już tak nie świszczą, chyba uda się uniknąć antybiotyku
za to mnie rozkłada, męża już rozłożyło ale o dziwo nie użala się nad sobą jak zwykle. chyba dorósł
Aniek ja mieszkałam w bloku więc teraz jak mieszkam w domu i jestem sama, a sąsiedzi też wyjadą to też pękam
ale u mnie wystarczy że drzwi zamknę na klucz i już się nie boję
chociaż bardziej niż ludzi to się pająków boję, bo jak jestem sama to nie ma mi kto zabić.
no dokladnie widze ze masz to samo. w kamienicy, ja w bloku. slychac sasiadow. ja tu mieszkam 4 lata - przyzwyczaisz się do ciszy.
ja pisałam o aloesie, miąższ z aloesu. ale przy kp ja bym nie jadła.
gratuluję 2kg! cudownie! ile się trzeba napocic żeby tyle schudnąć
)
Przyszla mamusia jak pisze wendy - u nas tez alergia jest o listopada a ja nie zmienialam diety od poczatku kp.
misia jak dzisiaj Grześ? w ogole dopiero pisalysmy o karmieniu.. od 2 dni Agatka je godzine dziennie, okolo 8-10 razy. tak jak u Ciebie. po 3-4 minuty za każdym razem. boje sie czy sie najada w tak krotkim czasie.
mmag18 a Ty kp? bo mi powiedziano ze biotebalu przy kp nie powinnam brac z powodu zbyt duzego stezenia biotyny. super konsultacje zaliczyłaś, widać ze trafiłaś na dobrych specjalistów. ciekawe jak podnosic jezyczek
ja jak moją odkładam i się obudzi to jej dotykam czoła i zasypia
hm z tym lezeniem na plecach to nasz fizjo zawsze jej łączy stopy, przynajmniej wiem dlaczego
a cwiczenie na boczku to mamy takie dwa w naszym vojcie, ze lezy na boku, reka na ktorej lezy jest prostopadle do reszty ciala, z drugą stroną ciała robimy cuda wianki i ona jak się spina to podnosi głowe właśnie.
na warsztatach o fotelikach mowili ze dopiero jak glowa wystaje to sie wymienia, nogi moga wystawac
karuzela u nas tez stoi rozszerzanie przez infekcje. nie ma apetytu na nowe. oby to nie był znów katar! teraz u nas juz lepiej, spala w nocy bez kaszlu wiec jestem dobrej mysli.
ja bym musiala odciagac bo je strasznie krotko i mnie cycki bola caly czas:/
napolka jakie przygody z gotowaniem
tez planuje porobic cos ale jak juz wiecej bedzie jadla.
liluli nie kupilam go w koncu, szkoda mi kasy jak to ma dzialac za pare miesiecy...
ale odrastaja mi tez
Kasia831 ja czytalam ze sciaganie pokarmu [samodzielne] gorna warga dopiero przyjdzie naszym maluszkom z czasem
judith tez bede szczepic na meningo ale dopiero przed roczkiem. one sa platne, nie? ile?
super waga