arrow92
Fanka BB :)
A więc jestem na oddziale patologii ciazy. Akurat moja gin przechodziła jak czekałam na lekarza innego i zabrała mnie na badanie. Powiedziala ze ciaza jest bardzo bardzo wczesna i nie jest to 9t1d. I ze da mi coś na zagniezdzenie. Nie wiem czy cokolwiek tam widać czy to tylko jajo plodowe. Wszystko szybko szybko. Pielęgniarka która mnie prowadziła na oddział powiedziała ze mam wpisany 6 tydzien i coś tam jeszcze. Nie dowiedziałam się skąd plamienie. Mam tu być chyba 3 dni. Mają mi zrobić bete. Dostałam duphaston i zwiększona dawka luteiny. Mam nadzieję ze na obchodzie dowiem się czegoś więcej.
Mam dobry nastrój. Spodziewałam się ze to koniec a jeszcze jest jakaś nadzieja. A wiecie co jest najlepsze? Położyli mnie na oddział, dali mi pizamke i szlafrok. Przyszłam tu nieprzygotowana na lezenie i na oddział musiałam iść w tej pizamke i w kaloszach, w których przyjechałam. także mam piękny outfit.
Czuję ze będzie dobrze.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dobry nastrój. Spodziewałam się ze to koniec a jeszcze jest jakaś nadzieja. A wiecie co jest najlepsze? Położyli mnie na oddział, dali mi pizamke i szlafrok. Przyszłam tu nieprzygotowana na lezenie i na oddział musiałam iść w tej pizamke i w kaloszach, w których przyjechałam. także mam piękny outfit.
Czuję ze będzie dobrze.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom