Morela i jak poranek??
AIM wyświetlacz zmienia to, że jak serca nje możesz wyłapać to widać tętno i to uspokaja. dla mnie wysokość ma też znaczenie bo balabym się, jakby za słabo biło.. dawaj znać jak przyjdzie! i miłego słuchania.
Aga jak Joannie pisalam, zazdroszczę. może to jest zależne jednak od 'punktu siedzenia'.
Samotnaja to normalne, że się denerwujesz. pamiętaj o swoim pozytywnym przeczuciu i tego się trzymaj w tym mocno stresujacym momencie.
Ewcia miałam scan w 8tc by zobaczyć czy serduszko pika u drugiego maluszka i niestety.. babka mówiła, że wygląda na to, że ten większy podjadl mniejszego, dzięki czemu wyrównał tez troszkę terminowke.. było nam przykro potwornie bo jednak widzialam go.. ale jestem przeszczesliwa, że został z nami ten pierwszy, musi być dobrze!!
Będziesz regularnie sobie betę sprawdzać??
Tego detektora uzywalam z Dexterkiem, od 8+2 wykrywal u mnie ale poogladalam jeszcze raz filmy jak to używać i juz dziewczyny w 7 + lapaly ładnie.
Karolina nie szukam. przykladasz w jedno miejsce, nad spojenie ale musisz przycisnąć bo on się może chować głęboko. i taka przycisnieta głowica w tym miejscy lekko pod kątem dajesz w prawo i w lewo.
Od 9tc nie dociskam, ładnie słyszę.
Karo to się działo u Was. przynajmniej udany dzień był i może jakiś dodatek?? zrób koniecznie te popitki bo apap nie pomoże. jak masz męczący katar to polecam Ci plukanke do zatok.
Truskawka z chlopami to gorzej niż z dziećmi! cierpliwości życzę.
Joanna był tu na forum nawet temat tego. niektóre dziewczyny mogly potwierdzić ale.. czasem lepiej nie ryzykować i wziąść nospe. ja jej brałam dużo. i tu przeważa korzyść przy bólach niż ryzyko.. może sproboj Buscopan, zobacz jak działa na Ciebie. U mnie ma ten plus, że nie muszę się nim tak zapychac w krytycznych momentach jak nospa.
Z cycami przerabane.. Nie masz wiele to desca, masz dużo to wow i jest jak mówicie..
Arrow który to tydzień?? może to plamienie bo masz kolejny termin @?? jak nie boli to tez nie ma co panikować. a to pojawia się kd tak czy np jak idziesz na grubsze sprawy do toalety??
Jakby było za mało próg to byś ciagle plamila dodatkowo bierzesz juz lutke. byłaś wcześniej na fktelu? nie masz torbieki czy krwiaka?
Doczytalam. te bole to rozciąganie, czytałam tez, ze jak macica delikatna to takie rozciąganie mize powodować plamienie. byleby nie żywa krew. no i czy to jednak nie czas kolejnej @??
Ewcia miło słyszeć, że masz teraz dobrego lekarza, to bardzo ważne!