pumelova
Fanka BB :)
Ola W haha mamy zabawnie, następnego wieczoru wywróciłam się o naszego psa jak szłam z łazienki do sypialni, oczywiście z telefonem w ręce, uderzyłam tym telefonem o ziemię i obudziłam agatkę. nie mówiąc o moich obolałych nogach i na nowo bolącym kolanie mąż sikał ze śmiechu w łóżku. no bo jaki pies się kładzie w ciemnym przedpokoju?!
mnie tez bąbel ciągnie za włosy:/
Linoone a psy zabieracie ze sobą czy ktos się nimi może zająć? u nas jest problem z naszym bo jak chcemy jechać bez niego to musi u nas moja mama zamieszkać.
u mnie to samo z rozszerzaniem. tylko proponuję i idę na żywioł bo kp na żądanie w sumie.
fajnie że macie tak uporządkowane jedzenie. my karmimy kp na żądanie, i tak mleko jest podstawą do roku, więc nowe smaki są jako dodatkowe karmienia. do popicia pierś. ale wodę z łyżeczki lubi
agniesia tez mam takie zdjecie agatki z pewnym czarusiem, tez z lipca <3
madzik87 super waga!
współczuję Ci przy trójce.. :* że też masz czas na forum nawet
ja mam fotelik do 13 kg i do tego czasu mam zamiar go używać
napolka wlosy mi tez nadal wypadaja.
integral masz co nosić
abed u mnie jak u Ciebie z karmieniem, a przy tym katarze to juz w ogole nie chce nic poza piersią.
ewella taaak pisałaś kiedyś o tym koncercie, wybacz!
oo budzenie sie z cyckiem na wierzchu znam to
liluli jaka ksiazke czytalas?
emol wspolczuje wyrywania!!
w egipcie nie byłam bo nie znosze takiej temp, bylam w turcji, nigdy wiecej :/
mnie tez bąbel ciągnie za włosy:/
Linoone a psy zabieracie ze sobą czy ktos się nimi może zająć? u nas jest problem z naszym bo jak chcemy jechać bez niego to musi u nas moja mama zamieszkać.
u mnie to samo z rozszerzaniem. tylko proponuję i idę na żywioł bo kp na żądanie w sumie.
fajnie że macie tak uporządkowane jedzenie. my karmimy kp na żądanie, i tak mleko jest podstawą do roku, więc nowe smaki są jako dodatkowe karmienia. do popicia pierś. ale wodę z łyżeczki lubi
agniesia tez mam takie zdjecie agatki z pewnym czarusiem, tez z lipca <3
madzik87 super waga!
współczuję Ci przy trójce.. :* że też masz czas na forum nawet
ja mam fotelik do 13 kg i do tego czasu mam zamiar go używać
napolka wlosy mi tez nadal wypadaja.
integral masz co nosić
abed u mnie jak u Ciebie z karmieniem, a przy tym katarze to juz w ogole nie chce nic poza piersią.
ewella taaak pisałaś kiedyś o tym koncercie, wybacz!
oo budzenie sie z cyckiem na wierzchu znam to
liluli jaka ksiazke czytalas?
emol wspolczuje wyrywania!!
w egipcie nie byłam bo nie znosze takiej temp, bylam w turcji, nigdy wiecej :/