reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam sie porannie
Wczoraj w pracy Przez Black Friday bo byl u nas przedluzony i bylo 20% na wszystko wiec ludzie zwariowali. Zrobilismy tyle utargu ze wlosy deba stawaja.po pracy mielismy impreze swiateczna.bardzo fajnie bylo i pyszne jedzonko i potanczylismy no i wyszlo w pracy wczoraj wielkie Babyboom bo dwie dziewczyny powiedzialy Wczoraj ze sa w 13 tyg.jak jeszcze przed swietami ja powiem to szefowa czerwonej goraczki dostanie.wrocilam Jakob o 1 Do domu bo mnie ten Katar okropnie meczyl.akurat sie obudzilam i znowu okropny bol glowy. Wczoraj po apapie troche przeszlo ale niechce tak czesto brac. Sproboje dzisiaj waszych rad moze pomoze

Dziekuje dziewczyny Do pracy musze w srode dopiero wiec oby bylo juz lepiej

Lilith u nas tutaj np ja mam dzisiaj 9t0d i liczy sie 10 tydzien.tak liczy moj lekarz i Polozna.
f2w3flw15r2h1ssa.png
Ojej... Ale niespodzianka w pracy :) będziesz miała sojuszniczki :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka witam sie u mnie bedzie kolejny masakryczny dzien :-((((

Dorota zazdroszcze mi sie wydaje ze u mnie coraz gorzej ...

Arrow moze faktycznie warto podjechac gdzies moze masz za mala dawke progesterobu a boli Cie cos?

Lilith ja mam apke i ona wskazuje mi 10 tc a mam 9 + 1.

010igov3fkey3mez.png

Arrow, który masz tydzień? Nie lepiej podjechać na IP?
Wg om 9t1d. Nie wiem sama... podejrzewam ze dostalabym tylko więcej progesteronu i kazaliby leżeć... więc leżę odpoczywam. A jeżeli to jakiś krwiak czy cokolwiek innego to chyba wytrzymam z tym do wtorku do 9 rano. Nic mnie nie boli.. tylko p achwiny przy udach straszni mnie ciągną.
Podejrzewam ze może moje wczorajsze sprzatanie dało mi w kość. Porządki w szafie, mycie łazienki, 4 pralki, zmiana poscieli, odkurzanie, zmywanie.. chyba troche przesadzilam bo wczoraj padlam jak kawka.. :)

Hejka witam sie u mnie bedzie kolejny masakryczny dzien :-((((

Dorota zazdroszcze mi sie wydaje ze u mnie coraz gorzej ...

Arrow moze faktycznie warto podjechac gdzies moze masz za mala dawke progesterobu a boli Cie cos?

Lilith ja mam apke i ona wskazuje mi 10 tc a mam 9 + 1.

010igov3fkey3mez.png
Nie.. nic nie boli. Tylko p achwiny ciągną.. :)

Właśnie ostatnio czytałam jakiś artykuł dotyczący nospy i "dzieci ponospowych" i zaczęłam się trochę wahać. Ale skoro buscopan jest lepszy, to przerzucę się na niego w razie czego.

Nienawidzę jak faceci patrzą na mnie przez pryzmat biustu i nie cierpię tych wszystkich niby śmiesznych żarcików na ten temat.
Wkurza mnie to, bo ja to nie tylko cycki, ale tego żaden facet nie jest w stanie pojąć.

Aga i oni pewnie sądzą, że Ty wcale nie wiesz o co im chodzi hehe.

Ja na szczęście nie korzystam za dużo z nospy. Ale też dodatkowo zaopatrze sie w buscopan.

Co do tych spojrzeń, itd, już na etapie szkoły i studiów (najpierw technikum budowlane, a następnie AR gdzie byłam na wydziale z kierunkami tj: budownictwo, geodezja, architektura, inżynieria środowiska, itp) musiałam sobie poradzić z chamskimi zaczepkami lub natarczywym patrzeniem - i nauczyłam się nie mieszać tym, i wręcz stwarzać kontrę, w której odwracam kota ogonem i to dany pajac jest ofiarą śmiechu wśród towarzyszy [emoji6]. Ale to moja "maska" ... w duszy zawsze mnie trzęsie.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Arrow - może rzeczywiście te plamienia są wynikiem przeforsowania. Ale jeżeli do wieczora nie przejdzie - może warto przyspieszyć ta wizytę?

Karo, Sandra, Joanna - no to łączymy się w wieczornym bólu cyckowym [emoji3]

Karo - to jeszcze Kierowniczka musi zaciązyc [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Poczekam może do wieczora. Maz kończy prace 20.30 to jak coś to wtedy pojadę na IP.
Myślicie że nie będą robić problemu? Że niedziela wieczor?

reklama
Do góry