reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny, córa śpi, mąż ma wychodne. A ja jedyne o czym myślę to żeby iść spać :D a dziś sobota normalnie jak stara babcia :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
No w tego sylwestra sobie nie pobalujemy :) oby chociaż do północy nie zasnąć :D niedługo bo gdzieś za 2 tyg będę szła na zwolnienie już do końca ciąży - co się wtedy robi w domu ? Ile można sprzątać i gotować :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Truskaweczka ja tez tak mam, rano nic ale wieczorem biust jak kamien ciąży i przy dotyku boli.
Najgorsze jest to ze spac mi sie chce ale zasnąć nie moge...
Jeszcze tydzień temu zasypiałam na stojąco a teraz się kręcę ;P

U mnie dziś drugi dzień bez mdłości i nudności i tych innych bajerów ;) hurra !!
Za to czuje się dziś strasznie pełna, czuje się jakbym juz była w zaawansowanej ciąży. No i dziś jestem wyjątkowa senna szukam tylko miejsca gdzie tu się położyć, zabawy synkiem tez jakieś na leżąco najlepiej :)

Moje piersi tez są strasznie ciężkie szczególnie po całym dniu przez to mi się źle śpi. Lubie spać na brzuchu a teraz nie mogę bo mi przeszkadzają, a jak leżę na boku to tez różnie zależy jak się ułoże :)

Spać chodzę po 22 no max 2230 :)

Morela korzystaj co będziesz się męczyć :)

Witaj Sandra:)

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
Do góry