reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyny, córa śpi, mąż ma wychodne. A ja jedyne o czym myślę to żeby iść spać :D a dziś sobota normalnie jak stara babcia :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
No w tego sylwestra sobie nie pobalujemy :) oby chociaż do północy nie zasnąć :D niedługo bo gdzieś za 2 tyg będę szła na zwolnienie już do końca ciąży - co się wtedy robi w domu ? Ile można sprzątać i gotować :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Truskaweczka ja tez tak mam, rano nic ale wieczorem biust jak kamien ciąży i przy dotyku boli.
Najgorsze jest to ze spac mi sie chce ale zasnąć nie moge...
Jeszcze tydzień temu zasypiałam na stojąco a teraz się kręcę ;P

U mnie dziś drugi dzień bez mdłości i nudności i tych innych bajerów ;) hurra !!
Za to czuje się dziś strasznie pełna, czuje się jakbym juz była w zaawansowanej ciąży. No i dziś jestem wyjątkowa senna szukam tylko miejsca gdzie tu się położyć, zabawy synkiem tez jakieś na leżąco najlepiej :)

Moje piersi tez są strasznie ciężkie szczególnie po całym dniu przez to mi się źle śpi. Lubie spać na brzuchu a teraz nie mogę bo mi przeszkadzają, a jak leżę na boku to tez różnie zależy jak się ułoże :)

Spać chodzę po 22 no max 2230 :)

Morela korzystaj co będziesz się męczyć :)

Witaj Sandra:)

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
Do góry