reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Truskawka leci mi strasznie ta ciaza a w sumie nic nie robie.Tylko w domu wypoczywam.

Sandra no zdecydowanie za wczesnie poszlas ja bylam ponad 3 tygodnie po tescie.

Ja tez dzis kijowo sie czuje mdlosci jak zawsze:p do tego dzien mopa jeszcze glowa mnie bolala siedem nieszczesc jednym slowem:p

010igov3fkey3mez.png

reklama
Tak :)

Doktor mówił ze pewnie dzis by juz bylo widac ale zebym 1 grudnia sie stawiła to zobaczymy ;)
Troszeczkę się denerwuję...

Dzisiaj mnie brzuch w dole pobolewał razem z krzyzem... mam nadzieję że to normalne ?

Sandra takie bole brzucha jak na @ sa norma na tym etapie mnie ok tydzien bolalo wlanie w ten sposob jesli nie ma przy tym skurczy i plamien to wsio ok:-)
Ja na poczatku mnostwo sie naczytalam o tym bo w 1 ciazy nie mialam.takich boli.

010igov3fkey3mez.png

A można coś brać z tabletek ?
Wczoraj wzięłam 1 tabletkę paracetamolu bo nie mogłam ani siedzieć ani leżec...

Wiem ze w I trymestrze nie powinno się nic brac...

To mnie trochę uspokoiłyście. Czekam na 1 grudnia niecierpliwie, bardzo bym chciała już zobaczyć na USG tą małą fasoleczke :)

Mówi się, że każda ciąża jest inna, że może inaczej przebiegać.
Ale my, kobietki, zawsze znajdziemy powód do zmartwień :-D
Bo w pierwszej ciąży miałam, a teraz nie, lub na odwrót.
I tak jak Maziajka szukała informacji o bólach brzucha, tak teraz np. ja zastanawiam się dlaczego mnie nie mdli, dlaczego mam apetyt, skoro w poprzednich ciążach tak właśnie było.
Mam nadzieję, że rozumiecie, o co mi chodzi;)

Sandra na bóle brzucha możesz brać nospę.
Tą zwykłą nawet 6 tabletek na dobę, a forte maksymalnie 3.

Dokladnie kazda inna ja w 1 mialam kompletnie bezobjawow i wszystko bylo oki teraz objawow mnostwo( 2 min temu rzyganko...) i tez poki co ok...a cycki.mam takie ciezkieee jakbym kamienie tam miala:D

Sandra mozna nospe najlepiej.

010igov3fkey3mez.png

Musze się zaopatrzyć, ale mam nadzieję, że już nie będę musiała brać tabletek.

A kobiety takie są... zawsze się martwią, ale wg mnie lepiej szukać i pytać, bo kto pyta nie błądzi, jak lekceważyć objawy :)

reklama
Witaj Sandra, bóle brzucha i krzyża są całkowicie normalne, wszystko tam sie rozciąga :) polecam nospe i bierz sobie tez magnez codziennie

Joanna mnie tez właśnie piersi bolą na wieczór jak zdejmę biustonosz :) rano nie bolą mnie zupełnie. Tez nie mam objawów ale w 1 szej ciazy miałam dopiero po 7 tc skończonym. Jedyne co to więcej śpię ;)

Do góry