reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam dziewczyny.
Ja w drodze Do pracy z mega przeziebieniem,bolem glowy. Musialam wziasc apap bo myslalam ze Mi kopulke rozerwie ale juz lepiej. Oby szybko przelecialo,potem pojde na swiateczne jedzonko w pracy i Do domu
Sorki ze tak tylko o mnie ale niemam sily myslec. Odezwie sie jutro na spokojnie moze bedzie lepiej

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Lilith, na to wygląda ;-)
Tylko tym razem wszystko musi skończyć się szczęśliwie. Innej opcji nie ma!
Do lekarza, tak jak chyba wcześniej pisałam jadę znów w poniedziałek będzie to 4t6d także oby był już pęcherzyk...

Ja zastanawiam się nad takim, faktycznie muszę poczytać opinie...
Link do: Detektor tętna płodu Contec Sonoline C z kolorowym wyświetlaczem.

Widzę, że masz troszkę plamień, ale głowa do góry.
Kurcze, ale buzia mi się śmieje, widząc Ciebie :-)

Z tego co czytam, tam gdzie jest napisane, to jest 2MHz, albo wcale nie pisze....

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
My dzis bylismy na swiatecznym shoppingu, straszne tłumy w sklepach, widac, ze swieta sie zblizaja :)

aim a robiliście kariotypy??

Maziajka zazdrosze, ze juz 10 tc, u mnie jeszcze mdłosci sie nawet nie zaczely, choc dzis przed sniadaniem lekko mnie ciagneło. W 1szej ciazy miałam tylko lekkie nudnosci z rana i trwały bardzo krótko, mam nadzieje, ze teraz tez tak bede miala.

arrow plamienia przy luteinie to chyba norma, mozliwe ze sie gdzies zadrapalas. Ja tez uzywam aplikatora, wydaje mi sie, ze jakos glebiej moge tabletke zaaplikowac, choc wiem, ze w ciazy nie powinno sie go uzywac.

Hej dziewczyny
My dzis bylismy na swiatecznym shoppingu, straszne tłumy w sklepach, widac, ze swieta sie zblizaja :)

aim a robiliście kariotypy??

Maziajka zazdrosze, ze juz 10 tc, u mnie jeszcze mdłosci sie nawet nie zaczely, choc dzis przed sniadaniem lekko mnie ciagneło. W 1szej ciazy miałam tylko lekkie nudnosci z rana i trwały bardzo krótko, mam nadzieje, ze teraz tez tak bede miala.

arrow plamienia przy luteinie to chyba norma, mozliwe ze sie gdzies zadrapalas. Ja tez uzywam aplikatora, wydaje mi sie, ze jakos glebiej moge tabletke zaaplikowac, choc wiem, ze w ciazy nie powinno sie go uzywac.
Tak samo uważam jak i Ty. Próbowałam dzisiaj palcem i nie mogłam. Szyjka jest tak rozpulchniona ze łatwiej mi tym cienkim aplikatorem... :)

Ja też nie mam żadnych mdlosci :) może uda się to ominąć [emoji14]

A jeśli chodzi o zakupy to... masakra... wczoraj już były tłumy. Wieczorem nie miałam jak zaparkować na podziemnym galerii. Swiateczna goraczka albo "black friday"... jak dobrze że ten weekend wypadł mi wolny w pracy. Pracuje w odziezowce :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak samo uważam jak i Ty. Próbowałam dzisiaj palcem i nie mogłam. Szyjka jest tak rozpulchniona ze łatwiej mi tym cienkim aplikatorem... :)

Ja też nie mam żadnych mdlosci :) może uda się to ominąć [emoji14]

A jeśli chodzi o zakupy to... masakra... wczoraj już były tłumy. Wieczorem nie miałam jak zaparkować na podziemnym galerii. Swiateczna goraczka albo "black friday"... jak dobrze że ten weekend wypadł mi wolny w pracy. Pracuje w odziezowce :)

Szczerze to jak widze rozkopane ciuchy po sklepie i kolejke do przymierzalni to nie mam zupełnie ochoty nic kupowac, dzis pokupowalismy czesc prezentów i jeszcze kilka drobiazgów dla syna i do domu. Kiedys tez pracowałam w odzieżowce, ale krótko, bo praca okropna i straszny mobbing w pracy, jak mialam tam isc to az mnie brzuch bolal z nerwow. Szczegolnie okres wyprzedazy jest ciezki ;/ a kiedy planujesz wziac zwolnienie ciazowe?

Szczerze to jak widze rozkopane ciuchy po sklepie i kolejke do przymierzalni to nie mam zupełnie ochoty nic kupowac, dzis pokupowalismy czesc prezentów i jeszcze kilka drobiazgów dla syna i do domu. Kiedys tez pracowałam w odzieżowce, ale krótko, bo praca okropna i straszny mobbing w pracy, jak mialam tam isc to az mnie brzuch bolal z nerwow. Szczegolnie okres wyprzedazy jest ciezki ;/ a kiedy planujesz wziac zwolnienie ciazowe?
Właśnie grudzień najgorszy... gdybym miala to bym wrzucila foty jak wyglada salon w czasie wyprzedaży, i przed świętami w wigilię... mąż każe mi iść na zwolnienie już teraz ale ja dobrze się czuje i mogłabym pracować dalej. Ale z drugiej strony ten miesiąc mnie trochę przeraża. Mam spoko kierowniczke, i warunki tez sa spoko. Jestem zastępcą kierownika wiec też jest mi łatwiej. Myślę ze dziewczyny jak się dowiedzą o ciazy to będą mi pomagały.. mam taką nadzieję. A jeżeli nie to moja gin bez problemu da mi zwolnienie. :) jakoś się tym mi przejmuję. :)

Witam wieczorowo.
Nie mam dziś weny do pisania, tak właściwie to nie mam weny do niczego.
Dopiero teraz jakoś mi się humor poprawił.
Piszecie o swoich mdłościach, braku chęci do jedzenia i tak się zastanawiam czy na pewno jestem w ciąży. Gdyby nie wczorajsza wizyta, to bym mogła mieć wątpliwości :rolleyes:. Póki co nic mi nie jest, tylko cycki bolą, a najgorzej jest wieczorem, jak zdejmę stanik, noszę rozmiar 85H więc czuję jakby mi dosłownie chciały odpaść, takie mam bóle po bokach.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!
Długo myślałam czy pisać. Mam bardzo nieregularne cykle, dług walczyłam z hormonami ...
21 listopada miałam 2 kreski ale na wizycie 22 listopada jeszcze nic nie było widać prócz powiększonej macicy i dużej śluzówki.
Z mężem staramy się o dziecko juz 6 miesięcy. Mam nadzieję ze na następnej wizycie ędzie chociaż pęcherzyk widoczny .

reklama
Dziękuje!

Następną wizytę mam 1 grudnia. Od ostatniej miesiączki to 6 tygodni.
Jednak Doktor mówił że to ok 4 tydzien ale sie dowiemy na USG dopiero , ponieważ moje cykle wahają się między 30 a 45 dni.
To moja pierwsza ciąża wyczekiwana wiec wolalam iść do lekarza dla świętego spokoju.
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ;)

Na razie dokucza mi ból piersi i wzdęcia.

Do góry