reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

I ja się witam :)

Misia12 dobrze ze ten jeden silny i ładnie się rozwija a powiedz ten co przestał się rozwijać to się sam wchłonie czy jak to jest ?;)

Maziajka 10tc ale szybko czas leci nie tak dawno na suwaczkach było 4/5 tydzień a tu zaraz pierwszy trymestr będzie skończony :)

Ja wczoraj rano lekkie mdłości i nudności a odpukać od tego czasu spokój nawet jem normalnie ;)
Tylko jakaś placzliwa się zrobiłam wczoraj popłakałam się na kuchennych rewolucjach bo udała się kolacja no świat zwariował :)))

U mnie noc kiepska kręciłam się pół nocy nie mogłam znaleźć miejsca a jak zasnęłam to głupie sny.

Arrow92 jak u Ciebie ? A już właśnie doczytałam. Dobre podejście masz. Zagoi się i będzie dobrze :)

Lilith współczuję z tymi plamieniami, dochodzi Ci dodatkowy stres ale dobrze ze masz ten detektor :)

Miłego dnia :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
Cześć :) Ja jeszcze gnije w łóżku :) Maz w pracy, dziecko u babci.. marzyłam o takim dniu od 3 tyg :) Mam nadzieję że już niedługo odzyskam energię, bo jest naprawdę ciężko, tym bardziej że muszę jeszcze do pracy chodzic.
Co do snów to raz mi się śniło że urodziłam dziecko podczas brania prysznica, a dziś miałam sen o poronieniu.. mnóstwo krwi a obok stało kilku mężczyzn i patrząc na mnie... jak się obudziłam to serio miałam poczucie że muszę jechać do lekarza.. ze znowu wszystko od początku..
Też macie problem ze zgaga ?? Co kolwiek bym nie zjadła to mnie piecze w gardle. Schudłam już 3kg.. :/ przed wczoraj zjadłam pizze(wiem nie powinnam przy zgadze) ale miałam tak dzika ochotę na coś konkretnego ! Skończyło się to tak palacym gardłem że nie mogłam przelykac ani mówić ! dziś od nowa dieta.. czyli nic nie jedzenie. Bo po kanapie z twarogiem znów czuje pieczenie.. już nie wiem co jesc. Migdały, mleko nie pomaga. renee nic nie daje. koszmar ! w pierwszej ciąży zgaga pojawiła się na końcówce.. może teraz cała ciążę będę miała ten problem..

AIM rozumiem juz, skoro o mężu wspomnialas. ciężka droga przed Tobą oby owocna!! silna kobieta jesteś bo to musi przytlaczac..
Swoją drogą dużo na bocianie o takich problemach czytałam i wiem, że się udaje. dobry lekarz i działania i da się..

Ewcia kochana!! jej musze aż doczytać ale czy znowu razem będziemy?? udało się?? lecę czytać!!

Zaraz po nie będzie widać. ale kolo 5tc tak, choćby pecherzyk i ciąlko. Ewcia może idź kolo 6tc?? jej jak się ciesze!!

Mam Sonoline b. ale musisz kupić 3MHz. widziałam tez na allgro 2MHz to zupełnie co innego. jak kupisz jakikolwiek 3 będzie super. byleby czuły był. jak jakiś inny znajdziesz to zobacz opinie i filmiki na yt jak szybko tak na prawdę dziewczynynwylapuja.

Misia lozysko to w 12-14 tc przejmuje to zadanie jak jest w pełni wykształcone ale tak, duzo jest dziewczyn co biorą lutke profilaktycznie w danych momentach.

Arrow widzialam brzuszek, tego nie wciagniesz juz i będzie się oowiekszac. może szybko będzie widać, ciesz się a ciąża tez juz starsza.

Aga miłego dnia dzis :) u nas -4 aż się wychodzić nie chce a okazało się ze lampek do pokoju mlodego nie ma..

Dorota wchłania się, nawet jak zarodek był z bijacym sercem.. U nas np.niby było podebranie stąd ten mniejszy nie dał rady a zas starszy nadrobil.. czasem lepiej przejść coś takiego wcześniej niż jak dzieci są starsze bo też się naczytalam..
Niedlugo te zawirowania tez mina. a co tam dobrego robiłaś??

Noc mega kiepska ale wstalam z synem po 10 wiec odespalam. zimno u nas.. mąż wróci to jedziemy do ranga a ootem on ma robotę sprzataniowo przygotowawcza a ja obiad. potem mu pomogę ciasta dwa zrobić..
Dzis czysto..
Ale marnie się czuje..

LILITH to jest mega zaskakujące taki brzuchol z dnia na dzień ale cieszę się jak głupia. :)
Zobaczę we wtorek na usg jaki wiek dokładnie. :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry