reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol ja myślę, że moja tez już z 8 kg waży i dziś przez ząbki gorszy dzionek, uspokaja się tylko na rękach. Szczęśliwie kupiłam ostatnio chustę przez przypadek i dzis bardzo mi to tyłek uratowało.

Dziewczyny nie wiem jak u was ale u nas hit wśród gryzaków plastikowa butelka i g shock

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joldzi u mnie Iga tylko właśnie przy piersi zasypia a ostatnio zasypia a jak próbuje odłożyć do łóżeczka to placz jest 2h...

Maziajka no to dzisiaj wieczor próbuje z tą książką ;)

U mnie tez żeby przebrać Ige teraz to trzeba sie gimnastykowac bo ściągam jej pampersa a ona juz przekreca się na brzuch i nie chce czystego założyć ;)

Aniek jejku... moze właśnie ona pomieszala sobie noc z dniem ? Zostaw sprzątanie przecież się wykonczysz.. trzymaj sie :*

Madzik ale jak rozpoznać refluks ? My nie mamy szumisia wlaczalam jej na początku szum na youtube teraz już bez tego żyjemy ;) a ma taką szmatke do której się przytula :)

Emol no duży chłopak :)

Pumelova nie wydaje mi się, bo codziennie jest to samo nic nowego, nawet żadnej zabawki nowej nie wyciągam, może to że tata jest w domu caly czas hmm... zobaczymy dzisisj ;) ooo juz dałaś kaszke super :D ja też podaje tylko łyżeczka i ładnie je, czasami wodę też daje łyżeczką to krzyczy, że chce wiecej :)

Monti u nas też butelka i casio króluje wśród gryzakow :D

Ja korzystam jak mąż jest w domu :D rano byłam w pracy pogadać, jutro kosmetyczka, pojutrze paznokcie a w czwartek fryzjer :D
Spać ostatnio się nie wysypiam za dużo :( ale od dzisiaj planuje pełne treningi po 40min robic bo tak to zawsze 20min z Iga ćwiczyłam , zobaczę co z tego wyjdzie ;)

Emol super waga Artura.
Aniek współczuję i mam nadzieję ze to chwilowe.
Kasia u nas tydzień temu kleik ryżowy był fuj a dziś pięknie jadł.
Grześ w dzień je co 2-4 godziny. Jak nie śpi to dwie a jak kimniecie to do 4. Karmien jest 8-9 a w nocy nie je nawet 9 godzin. Mój też dzis cis nieogarnia spania, nie wyszliśmy na spacer bo smog 700% to spał godzinę w wózku po czym się obudził ale widziałam że chce spać to położyłam się z nim i godzinę podsypial i budził się z krzykiem, a teraz godzinkę już jako tako spi.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola w dzwoniłam do tej kobiety ale odrzuca połączenia wysłała wiadomość ze odddzwoni (9 rano) teraz mąż dzwonił ponownie i znowu nie odbiera. Do niej chyba nie da się dodzwonić

Właśnie oddzwonila. Mamy jutro z rana wizytę u fizjoterapeuty. Zobaczymy co powie.

Artur mało spał dzisiaj. Jedna drzemka 20 min. I potem nic.

Ostatnia edycja:
Maziajka bylam wielka przeciwniczka ochraniaczy ale jak mały zaczął głowę wbijać w szczebelki i podskakiwac to szybko kupiłam...

Pumelova jak grubszy pajac to z krótkim a jak cieniutki do dlugi.

Aniek to moze zeby jednak, daj jej paraetamol na noc jak przespi to znaczy ze cos ja boli. I poloz ja o 20 nawet jak sie obudzi to nie wyciagaj z lozeczka niech wie ze jest noc. A starszakowi nie mozesz wytlumaczyc co i jak ? U mnie to podzialalo

Ewella swiety plan masz :) zazdroszcze pozytywnie :)

Misia to ladny smog :( u mnie bylo tylko 200 % i bylismy na spacerze

Emol moj tez dzis nie spi :( na spacerze moze 20 min i na cycku ze dwa razy po 15 jak probowalam odlozyc to sie budzil

Emol odrzuca, bo ma dzieciaki do pracy :) nie odbiera podczas sesji, a zazwyczaj ma jedno po drugim.
Daj znac jak wrażenia i co powie :)

Moj Kuba dzis za to 2h spał. Co sie w dzien nie zdarza :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
1513617243-c1b8c7f79beb7631-aaaaaa.jpeg

Oj chyba znalazł nową zabawę :)

Do góry