reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ewella, Polka27 gratulacje :-)
Arrow na pewno wszystko jest dobrze :-) nie ma co stresować się na zapas, jak to tylko jednorazowy incydent to ja bym spokojnie poczekała do wtorkowej wizyty.

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Truskawka u mnie też dzidź młodszy powinien być 7t2d a ma 6t6d. Nic się nie martw będzie dobrze z naszymi skarbami.
Melduje że po wizycie w miarę ok. Były dwa pęcherzyki jeden pusty zatrzymał się w 5 tyg. A dzidź ma 94 mm. Obciążenie glukozy mam zrobić i mierzyć ciśnienie dwa razy dziennie do następnej wizyty 1.12. I chyba zwolnienie będzie grane.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka u mnie też dzidź młodszy powinien być 7t2d a ma 6t6d. Nic się nie martw będzie dobrze z naszymi skarbami.
Melduje że po wizycie w miarę ok. Były dwa pęcherzyki jeden pusty zatrzymał się w 5 tyg. A dzidź ma 94 mm. Obciążenie glukozy mam zrobić i mierzyć ciśnienie dwa razy dziennie do następnej wizyty 1.12. I chyba zwolnienie będzie grane.

gratulacje! szkoda drugiego ale ważne, że chociaż jedno maleństwo jest. :)

Joanna,ewela,polka,misia12 Gratulacje wizyt
Aninek bardzo Mi przykro. Za 2 miesiace pewnie bedziesz nam sie tu chwalila nowa ciaza.
Truskawka Baby zobaczysz szybko nadrobi.jesli cie to uspokoi bedac w ciazy z moja corka polecialam Do lekarza zastepcy bo moj mial urlop. Mysle 6 tydzien Musi byc serduszko a ten Mi mowi pecherzyk malutki nix niewidzi.zrobil bete a ta 30.wiec juz wiedzialam wszystko.ale mowi Za tydzien Do swojego lekarza zeby potwierdzic,dostalam jakas wizyte za poltora tyg bo wrocili z urlopu i Szlam tam jak na sciecie a tam serduszko i Baby bylo dokladnie Co Do dnia 2 tyg opoznione i tak juz zostalo Do konca. Mialam 2 terminy wyliczone a mala urodzila sie 3 dni po wyliczonym terminie od poczatku z usg. Takze wiem jaki stres to jest
I juz znowu zapomnialam komu jeszcze chcialam odpisac
A widze ze nowe mamuski doszly.witam serdecznie
Lilith u nas Stroi sie na pierwsza niedziele adwentu.duzo juz swieci swiatelka na dworze od paru dni a my oswiecamy oficjalnie w pierwsza niedziele. W domu dzisiaj posprzatalam po pracy, podlogi i wogole. Tylko okna Mi zostaly
Ja jutro mialam miec wolne ale jednak musze Do pracy bo duzo chorych a o 20 po zamknieciu sklepu mamy impreze swiateczna.boli mnie gardlo i mam Katar wiec mam wymowke zeby niepic ale fajnie pewno bedzie posiedziec z wszystkimi
Edit suwaczek znowu stoi
f2w3flw15r2h1ssa.png

AIM w sumie racja.. tez dzis myslalam, ze gdyby nje detektor to bym po ścianach lazila. bierzesz dupka? masz jakieś bole przy Tym??

Truskawka wpisz się do tabelki. na pewno dobre wiadomości przyniesiesz.

Aga Jeju ja bym poszla do naszego baru pierozek.. mmm za dziecka uwielbiałam tamtejsze np kluski na parze czy pierogi na słodko.. takie domowe pycha zarcie i surówki tez były czy inne cuda.. brakuje mi tego tutaj bardzo. od ryby mnie odrzuca..

Polka w końcu bo czekamy i czekamy a tu nic dziewczyny nie piszą.. gratuluję dobrych wieści!!

Arrow może podrażnienie, bo po lutce lubią jakieś dziwactwa się przypaletac. od dawna tak masz?? no i dziewczyny dobrze Ci radzą z tym aplikatorem.

AIM ja takiego negatywnego podejścia nie mam. mam plamienie od samego początku i dwa usg super w srodku czysto.. Serce bije, boli brak. a przy pierwszej straconej ciazy, gdzie serce zatrzymało się w 8tc tez miałam plamienie i żadne objawy jak teraz więc dobrze mi się nie kojarzy. trzeba trochę więcej pozytywnych myśli wykrzesać..

Misia gratki i przykro mi.. choć dobrze, że nie dane było Ci widzieć drugiego.. świadomość od razu o jednym jest jednak lepsza niż wieść, że drugie było i się straciło.. super, że maluszek dobrze i ze nie martwisz ske tymi 3 dniami. chyba dużo z nas ma te 3 dni różnicy??

Karo u mnie też jutro robota ale Ty dzis poszalalas. odpocznij kochana :*

reklama
Lilith 3 dni różnicy to przecież nic na tym etapie można nawet zaznaczyć 1mm mniej i już dwa dni. Do tego owu może się przesunac a i ja zapomniałam podać że mam dłuższe cykle :) pytała się ale się zagadalysmy-to była moja pani dr z poradni leczenia niepłodności, a już od następnej wizyty będzie lekarz prowadzący. Z tego samego szpitala, a nawet dzielą gabinet.
Na razie jestem pełna optymizmu, nawet powiedziałam rodzicom-płakali oboje.

Do góry