Agniesia to super! U nad po pepti to był dramat jesli chodzi o ulewanie. Wiec super, ze u Was sie sprawdziło!
My kończymy puszkę nutramigenu i wprowadzamy hipp ha. Mam nadzieje, ze bedzie ok, bo jak nie, to znowu bedziemy stac przed wyborem powrot do nutramigenu cyz próba zwykłego hippa. No ale nic, jestem dobrej mysli
Chociaz nie powiem - niekwestionowanym plusem nutramigenu jest to, ze podaje sie je w temp pokojowej
co znacznie przyspiesza przygotowanie posiłku w chwili nieoczekiwanego napadu głodu dziecka [emoji23] zwłaszcza jak sie jest samej w donu i ciezko czyms dzieciaka zając na czas przygotowania
Złe sie obraca tzn?
Wczoraj na szczepieniu waga Kuby 6,720. Ale zdziwiła mnie pielęgniarka, bo powiedziała, ze nie moze go zmierzyć, jesli nie bylismy u ortopedy, ktory stwierdził, ze wsYstko ok i mozna mu prostować nóżki....
Zdziwiłam sie zwłaszcza ze on sam je prostuje. Ale nie protestowałam, bo w sumie nic mi ta wiedza nie daje
widze po ubrankach jak rośnie.
Kuba bardzo mało przybrał bo 100g w dwa tyg.... ale nadal mieści sie w siatce, wiec ok. Twardo 10 centyl [emoji23] ale babka pow, ze jak miał spadek apetytu i Ulewal to moze znowu zeby (chociaz wcale nie musza jeszvze wyjsc, ale drażni go etap zeiazany z okostną). Takze No poki co ok.
Noc ok. Przebudzał sie jak mu smoczek wypadał. I to z płaczem, ale szybko po włożeniu smoczka sie uspokajał. Goraczki brak. Temp
bezdotykowy pokazuje 37-37,3.
Opuchlizny brak. Wiec oby tak dalej
Emol masakra.... z czystej przyzwoitości powinien poinformować. Ale moze mu ta baba zabroniła. Cholera wie... ale przykro mi, bo zapewne Cie to zabolało
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom