reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Spała od 10-12, szybko ją ubrałam i poszłyśmy:) po południu zero spania,wykąpałam ją o 18 bo już padała, uciela sobie 30 min drzemke i bawi się teraz:) Nie jest przyzwyczajona do odwiedzin i jest marudna w innych domach...mam nadzieję, że się przyzwyczai.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova mój też potrafi się obracać ale zdarzy mu się raz na tydzień może. Lekarz kazała turlac aby trochę zmotywować. No ale to nic nie daje. Woli jeść stopy :)
Ewella Masz rację u mnie też nie powinnam była jej widziecr ale do zlego oddziału została przyslana i jechałam po nią zanim Artur miał szczepienie. Bo tak to też szpital u nas wysyła do przychodni

Ewella ja mam taki świecznik gdzie na dole jest podgrzewacz a na górze można kapnac olejkiem.

Maziajka dajesz mi nadzieję że te niteczki to nic tragicznego.. bo się martwię tym. Teraz nie ma ich? Ustabilizowaly się kupki?
Moja też je co 2h czasem.sie zdarzy 3:D

Kasia za dużo bodzcow;)

Emol to moja tak raz dziennie ale ja ja właśnie motywuje podczas ćwiczeń :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka jak odpowiem na Twoje pytanie to zaś będzie gorzej :p narazie śpi ;) a ja daje radę :)
Jagoda lubi nowe jedzenie? A cyca wtedy w dzien tyle samo je? Najpierw cyc później inne jedzenie, tak robisz? Iga w nocy tez co 2h a czasami 3,5h ale rzadko ;)

Pumelova właśnie nie mam takiego domku ale może jutro od rodziców wezmę ;)

Ola kciuki za spokojna noc po szczepieniu.

Trzeci dzień podawałam marchewkę i jeszcze z brzuszka nie wyszła. Misia jak to u was wyglądało na poczatku rozszerzania diety.

Zdziwiona jestem strasznie jeśli chodzi o obroty waszych maluchow- chociaż jedną rzecz na plus u Kuby- położony na mate od razu obraca się na brzuch i to kilkukrotnie raz w jedna raz w druga stronę. Ale za to nadal nie wkłada zabawek do buzi i nadal się strasznie wygina do tyłu w łuk:-/

Ewella daje ok 2h po cycaniu bo w dzien ona przewaznie je co 3h .Narazie malo zjada wiec kompletnie nie wplywa to na ilosc karmien.

Pumeliva tak teraz sie kupki ustabilizowaly przewaznie 1 dziennie po nocy czasami sie zdarza 2.A wczesniej bylo ich kupa! Przewaznie z 5 i pediatra powiedziala ze te niteczki to wlasnie dlatego ze tak duzo tych kup i jak bedzie ich mnie to problem powinien zniknac i tak sie stalo.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

To super:) moja pediatra powiedziała że napewno zjadłam coś co ja uczula[emoji85]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova serio..? Wiem ze Agatka jest obciazona bo maz alergik ale chyba troche przesadza.Ty na bank tak uwazasz z jedzeniem ....a by wyszla reakacja alergiczna to" troche " tego alergenu bys musiala spozyc .
A diete dalej trzymasz czy juz wszystko jesz?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry