reklama
Dorota_87
Fanka BB :)
A może po prostu jakas błonka została podrażniona. Moje koleżanka miała zaróżowione bała się ze coś nie tak a okazało się ze aplikator uszkodził naczynko ja też uzywam luteine dopochwowo i mam tyle białe (nie używam aplikatora) a Ty używasz aplikatora ?Hej dziewczyny. Zauważyłam u siebie coś dziwnego.... to moja pierwsza ciąża dlatego bardzo się martwię.. od kiedy stosuje luteine dopochwowo ona po jakimś czasie wypływa. Taka pozostałość tabletki. I zawsze była Biała. A dzisiaj zauważyłam że ma kolor kawy z mlekiem. To nie jest żadna plamienie tylko te resztki luteiny. Tylko skąd ten kolor??
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Polka - gratulacje :-)
Vicarika - dlatego zareagowalam jak pisałaś o Wrocławiu ;-). Obstawiam Zgorzelec ;-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Vicarika - dlatego zareagowalam jak pisałaś o Wrocławiu ;-). Obstawiam Zgorzelec ;-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
arrow92
Tak używam aplikatora. Myslisz ze to od tego? Wydawaliby sie logiczne. Wczoraj czułam że "ciężko wchodzi" to może zadrapalam. . Ale to byłby brązowy uplaw? A nie rozowy/czerwony? Naprawdę malutko tego jest ale ja panikuje..A może po prostu jakas błonka została podrażniona. Moje koleżanka miała zaróżowione bała się ze coś nie tak a okazało się ze aplikator uszkodził naczynko ja też uzywam luteine dopochwowo i mam tyle białe (nie używam aplikatora) a Ty używasz aplikatora ?
arrow92
Dorota_87
Myślę że możliwe. Może tylko delikatnie zadrapalaś i jest tylko brązowy bo się zmieszalo z tabletka. Nie denerwuj sięTak używam aplikatora. Myslisz ze to od tego? Wydawaliby sie logiczne. Wczoraj czułam że "ciężko wchodzi" to może zadrapalam. . Ale to byłby brązowy uplaw? A nie rozowy/czerwony? Naprawdę malutko tego jest ale ja panikuje..
Obserwuj a może spróbuj narazie bez aplikatora.
joanna84-84
Tak używam aplikatora. Myslisz ze to od tego? Wydawaliby sie logiczne. Wczoraj czułam że "ciężko wchodzi" to może zadrapalam. . Ale to byłby brązowy uplaw? A nie rozowy/czerwony? Naprawdę malutko tego jest ale ja panikuje..
Może być od aplikatora. W czasie ciąży wszystko w środku jest rozpulchnione. Też stosuję luteinę, ale bez aplikatora. Zresztą nawet na ulotce jest napisane, że w ciąży aplikator jest niewskazany.
reklama
arrow92
Tak wiem... Ale jakoś nie mam przekonania ze bez aplikatora wsune dość głęboko. Tak jak być powinno a nie za płytko. Ale chyba będę musiała. Dzięki dziewczyny :*