reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny. Zauważyłam u siebie coś dziwnego.... to moja pierwsza ciąża dlatego bardzo się martwię.. od kiedy stosuje luteine dopochwowo ona po jakimś czasie wypływa. Taka pozostałość tabletki. I zawsze była Biała. A dzisiaj zauważyłam że ma kolor kawy z mlekiem. To nie jest żadna plamienie tylko te resztki luteiny. Tylko skąd ten kolor?? :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A może po prostu jakas błonka została podrażniona. Moje koleżanka miała zaróżowione bała się ze coś nie tak a okazało się ze aplikator uszkodził naczynko :) ja też uzywam luteine dopochwowo i mam tyle białe (nie używam aplikatora) a Ty używasz aplikatora ?

p19u3e3k9ugosgbi.png

Aga_k_m
Wcale nie dziwie się ze nie kombinujesz bo i po co skoro tylko zaoszczędzisz 30 zł :) u mnie niestety drogo dlatego wyjścia nie ma.
Ja tez nie musze robić grupy krwi

p19u3e3k9ugosgbi.png

A może po prostu jakas błonka została podrażniona. Moje koleżanka miała zaróżowione bała się ze coś nie tak a okazało się ze aplikator uszkodził naczynko :) ja też uzywam luteine dopochwowo i mam tyle białe (nie używam aplikatora) a Ty używasz aplikatora ?

p19u3e3k9ugosgbi.png
Tak używam aplikatora. Myslisz ze to od tego? Wydawaliby sie logiczne. Wczoraj czułam że "ciężko wchodzi" to może zadrapalam. . Ale to byłby brązowy uplaw? A nie rozowy/czerwony? Naprawdę malutko tego jest ale ja panikuje..

Tak używam aplikatora. Myslisz ze to od tego? Wydawaliby sie logiczne. Wczoraj czułam że "ciężko wchodzi" to może zadrapalam. . Ale to byłby brązowy uplaw? A nie rozowy/czerwony? Naprawdę malutko tego jest ale ja panikuje..

Myślę że możliwe. Może tylko delikatnie zadrapalaś i jest tylko brązowy bo się zmieszalo z tabletka. Nie denerwuj się :)
Obserwuj a może spróbuj narazie bez aplikatora.

p19u3e3k9ugosgbi.png

Może być od aplikatora. W czasie ciąży wszystko w środku jest rozpulchnione. Też stosuję luteinę, ale bez aplikatora. Zresztą nawet na ulotce jest napisane, że w ciąży aplikator jest niewskazany.

reklama
Tak wiem... Ale jakoś nie mam przekonania ze bez aplikatora wsune dość głęboko. Tak jak być powinno a nie za płytko. Ale chyba będę musiała. Dzięki dziewczyny :*

Do góry