reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny. Zauważyłam u siebie coś dziwnego.... to moja pierwsza ciąża dlatego bardzo się martwię.. od kiedy stosuje luteine dopochwowo ona po jakimś czasie wypływa. Taka pozostałość tabletki. I zawsze była Biała. A dzisiaj zauważyłam że ma kolor kawy z mlekiem. To nie jest żadna plamienie tylko te resztki luteiny. Tylko skąd ten kolor?? :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A może po prostu jakas błonka została podrażniona. Moje koleżanka miała zaróżowione bała się ze coś nie tak a okazało się ze aplikator uszkodził naczynko :) ja też uzywam luteine dopochwowo i mam tyle białe (nie używam aplikatora) a Ty używasz aplikatora ?

p19u3e3k9ugosgbi.png

Aga_k_m
Wcale nie dziwie się ze nie kombinujesz bo i po co skoro tylko zaoszczędzisz 30 zł :) u mnie niestety drogo dlatego wyjścia nie ma.
Ja tez nie musze robić grupy krwi

p19u3e3k9ugosgbi.png

A może po prostu jakas błonka została podrażniona. Moje koleżanka miała zaróżowione bała się ze coś nie tak a okazało się ze aplikator uszkodził naczynko :) ja też uzywam luteine dopochwowo i mam tyle białe (nie używam aplikatora) a Ty używasz aplikatora ?

p19u3e3k9ugosgbi.png
Tak używam aplikatora. Myslisz ze to od tego? Wydawaliby sie logiczne. Wczoraj czułam że "ciężko wchodzi" to może zadrapalam. . Ale to byłby brązowy uplaw? A nie rozowy/czerwony? Naprawdę malutko tego jest ale ja panikuje..

Tak używam aplikatora. Myslisz ze to od tego? Wydawaliby sie logiczne. Wczoraj czułam że "ciężko wchodzi" to może zadrapalam. . Ale to byłby brązowy uplaw? A nie rozowy/czerwony? Naprawdę malutko tego jest ale ja panikuje..

Myślę że możliwe. Może tylko delikatnie zadrapalaś i jest tylko brązowy bo się zmieszalo z tabletka. Nie denerwuj się :)
Obserwuj a może spróbuj narazie bez aplikatora.

p19u3e3k9ugosgbi.png

Może być od aplikatora. W czasie ciąży wszystko w środku jest rozpulchnione. Też stosuję luteinę, ale bez aplikatora. Zresztą nawet na ulotce jest napisane, że w ciąży aplikator jest niewskazany.

reklama
Tak wiem... Ale jakoś nie mam przekonania ze bez aplikatora wsune dość głęboko. Tak jak być powinno a nie za płytko. Ale chyba będę musiała. Dzięki dziewczyny :*

Do góry