reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Truskawka pewnie. nie ma się co bać usg choć dopochwowe roznie wpływa jak się ma polipy etc.
To jesteśmy obie na acardzie.
Myśl pozytywnie, idź koniecznie w przyszłym tyg do innego lekarza. 3 dni to nic a ciąża bardzo wczesna, ma malusze, czas.

Gdzie reszta dziewczyn??

Leze i swirujd.. Nie potrafię tak..

Jaoanna gratki!! czyli wszystko idealnie??
Nie szaleje właśnie dzięki detektorowi.

Na szczęście tak :)
Wg usg jest 5+2 a według moich wyliczeń co do owulacji to jest to 5+5.
3 dni to żadna różnica, martwiłabym się jakby było tydzień lub więcej.
Teraz muszę czekać 4 tygodnie do kolejnej wizyty i serduszka :)
Dam radę.

Truskawka spokojnie możesz iść na usg, to są ultradźwięki, nie wyrządzą krzywdy fasolce ;)

Ewella super :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Joanna dzielna kobieta z Ciebie! ja mam scan teraz za jakieś 3tyg a już myślę o prywatnym.. ale to temu, że chciałabym tak na spokojnie iść i zobaczyć mój Skarb..
3 dni to nic, kto wie pewnie na następnym scanie juz będzie wyrównany czas.

AIM Ty widzę jak ja poplamiasz, masakra jakaś..

Ewella dużą dzidzia, gratki!!

Mam tego kuraka z różną, maz mi przywiozl. i surówki druga porcja pychaaaa. coś mi padło dzis i jem i jem ech a w sumie głodna nie nestem..

Niecierpliwie się co z resztą dziewczyn..

reklama
Do góry