reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pewnie, że to nie wstyd korzystać z pomocy specjalistów, po to oni są a naprawdę potrafią pomóc.

Mamusia kciuki za piątek :)

Aha daj znać jak będziesz wiedziała co z tym usg.
Dla Mikołaja Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :* (Nie wiem czy obchodzicie)

Kasia Iga też w nocy rzuca się po lozeczku jak odłóże ją spać na plecy to wtedy z godzinę kręci się później płacze to zabieram już do nas do łóżka zawsze to jest koło 2 w nocy.
Też lubiłam siedzieć w domu zawsze czytałam książki albo spałam :D
A teraz nie lubię siedzieć sama ż iga, jak mąż miał teraz 4dni wolnego to.dla mnie było super :) A znajome wszystkie już mają starsze dzieci i czasu nie mają przyjść tak często bo praca, szkoła później wożą na zajęcia dodatkowe... Tak więc zapraszam dziewczyny z BB żeby samemu nie siedzieć :D

Aniek ja mam nosidełko z cchico ale raczej jak już będzie siedzieć. Udanej drzemki i miłego dnia :*
Mnie wizja powrotu do pracy też nie cieszy, mówię mojemu żeby poprosił o 2tys podwyżki to wtedy zostanę w domu, wiem wiem pewnie bym oszalala w 4scianach ale jakoś mi się nie chce pracować :p

My wczoraj byliśmy na Mikołaju ż pracy męża Iga była grzeczna, do wszystkich się śmiała a jak usiadła u Mikołaja na kolana to mu brodę sciagla :D paczkę dostała no i co będę ja musiała te słodycze zjeść z mężem ;) dobrze że on szybko zjada słodycze to dla mnie mniej będzie ;)

Miłego dnia

Ż tym wstydem to chodziło mi o plucie jadem nawet w stosunku do dziecka. A chodzenie do specjalisty też nie uważam za żaden wstyd, wręcz przeciwnie.

Dziękuję za trzymanie kciuków!

Aha - z jakiego powodu było robione to usg?

Agniesiam86- jakie to życiowe z tym filmem.

Ewella - też Staram się unikać słodyczy, ale Mikołaja zagundowalam sobie magicstars z Milkywaya i zamierzam je zjeść z pełną premedytacją :)

Dziewczyny a jak Wy będziecie podchodzić do prezentów na Mikołaja i Boże Narodzeni? Wasze dzieci będą dostawać zarówno na Mikołaja jak i pod choinkę? Zastanawiam się jak to rozegrać w przyszłości....

Aha ja nie wiem jak z usg. Mi facet od usg powiedział, ze wszystko ok. Na opisie nie ma wymiarów, ale jest ze wszystko w normie. Tak tez było na usg po porodzie.
Kiedy masz wizytę u ostoji?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jenny84 najwazniejszy smak a nie wyglad [emoji6]
Prosze jeszcze calzone
1512551972-03af2c256ef6a861-aaaaaa.jpeg

Ja tez sie boje powrotu do pracy,ale w domu nie wyobrazam sobie siedziec. Napewno bede chciala zmienic prace.

Aniek kazde malenstwo w swoim czasie bedzie cos robic. Sa jeszcze malutkie i maja czas na wszystko.
Z tego co gdzies wyczytalam nie powinno sie nosic malucha przodem,ale ja tez poczatkujaca wiec nie wiem jak to tak naprawde wyglada.
Aniek wspolczuje godziny spania. Oby jak najszybciej sie poprawilo [emoji8]

Ewella z tymi specjalistami to roznie jest. Moja Mama po udarze nie potrafila sie pogodzic z tym ze ma niedowlad i jest zalezna od innych,ciagle plakala.Wyslalismy ja do psychologa.niestety mimo dobrych opinii kiepsko trafilismy.Jedna pani nabrala sie ze jest tak super bo Mama sie usmiechala i udawala ze jest ok,a druga powiedziala ze na takie cos to tylko leki.
Poradzilismy sobie sami.
Ale wiem ze jak ktos jest dobry to potrafi pomoc.

My mamy Mikolaja 16.12 z pracy od T.tam pojdziemyi,a od siebie to pojde tylko po slodycze [emoji23]

Mumusia muminka no wlasnie ja tez sie zastanawiam jak to rozwiazac Mikolaj czy Gwiazdka ?

Ewella dzięki w imieniu Mikołajka [emoji4]

Mamusia_muminka skierował Mikołaja neurolog, że względu na napięcie mięśniowe
Że starszakiem robiłam tak ( do tego roku, bo w tym juz słabo z jego wiarą w magię ) dzień przed Mikolajkami pisaliśmy list, który zostawial w bucie i w nocy pomocnicy mikołaja zabierają list i zostawiają jakiś drobny prezencik [emoji4] , w tym roku było rano szukanie i zabawa cieplo-zimno, jak Miki troszkę podrosnie to wrócę do tradycji z listem. Większy prezent, któryś z listy dostaje pod choinkę, zawsze się zrzucamy w rodzinie na dzieci.

OlaW właśnie czekam aż ostoja wypowie się na platformie medicover i wizytę umowie po świętach, chyba, że będzie kazał szybciej

Aha wszystkiego najlepszego dla Mikołaja.
Mamusia muminka u nas na Mikołaja malutki drobiazg, na święta większy prezent (bo mamy losowanie i każdy jednej osobie robi a nie kilka malych) tak Artur dostał na Mikołaja niechodki w renifery a na święta dostanie puzzle piankowe
A od nas 4 książeczki kontrastowe a na święta fotelik samochodowy

reklama
Aha- U nas na usg też nie ma podanych wymiarów. Rozumiem, ze rehabilitacja to uzgodnione ustalenia. Jak często macie się rehabilitowac ? Trzymam kciuki! Zdecydowałam, ze rowniez wybiorę się do dr Ostoji.

Do góry