reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pewnie, że to nie wstyd korzystać z pomocy specjalistów, po to oni są a naprawdę potrafią pomóc.

Mamusia kciuki za piątek :)

Aha daj znać jak będziesz wiedziała co z tym usg.
Dla Mikołaja Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :* (Nie wiem czy obchodzicie)

Kasia Iga też w nocy rzuca się po lozeczku jak odłóże ją spać na plecy to wtedy z godzinę kręci się później płacze to zabieram już do nas do łóżka zawsze to jest koło 2 w nocy.
Też lubiłam siedzieć w domu zawsze czytałam książki albo spałam :D
A teraz nie lubię siedzieć sama ż iga, jak mąż miał teraz 4dni wolnego to.dla mnie było super :) A znajome wszystkie już mają starsze dzieci i czasu nie mają przyjść tak często bo praca, szkoła później wożą na zajęcia dodatkowe... Tak więc zapraszam dziewczyny z BB żeby samemu nie siedzieć :D

Aniek ja mam nosidełko z cchico ale raczej jak już będzie siedzieć. Udanej drzemki i miłego dnia :*
Mnie wizja powrotu do pracy też nie cieszy, mówię mojemu żeby poprosił o 2tys podwyżki to wtedy zostanę w domu, wiem wiem pewnie bym oszalala w 4scianach ale jakoś mi się nie chce pracować :p

My wczoraj byliśmy na Mikołaju ż pracy męża Iga była grzeczna, do wszystkich się śmiała a jak usiadła u Mikołaja na kolana to mu brodę sciagla :D paczkę dostała no i co będę ja musiała te słodycze zjeść z mężem ;) dobrze że on szybko zjada słodycze to dla mnie mniej będzie ;)

Miłego dnia

Ż tym wstydem to chodziło mi o plucie jadem nawet w stosunku do dziecka. A chodzenie do specjalisty też nie uważam za żaden wstyd, wręcz przeciwnie.

Dziękuję za trzymanie kciuków!

Aha - z jakiego powodu było robione to usg?

Agniesiam86- jakie to życiowe z tym filmem.

Ewella - też Staram się unikać słodyczy, ale Mikołaja zagundowalam sobie magicstars z Milkywaya i zamierzam je zjeść z pełną premedytacją :)

Dziewczyny a jak Wy będziecie podchodzić do prezentów na Mikołaja i Boże Narodzeni? Wasze dzieci będą dostawać zarówno na Mikołaja jak i pod choinkę? Zastanawiam się jak to rozegrać w przyszłości....

Aha ja nie wiem jak z usg. Mi facet od usg powiedział, ze wszystko ok. Na opisie nie ma wymiarów, ale jest ze wszystko w normie. Tak tez było na usg po porodzie.
Kiedy masz wizytę u ostoji?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jenny84 najwazniejszy smak a nie wyglad [emoji6]
Prosze jeszcze calzone
1512551972-03af2c256ef6a861-aaaaaa.jpeg

Ja tez sie boje powrotu do pracy,ale w domu nie wyobrazam sobie siedziec. Napewno bede chciala zmienic prace.

Aniek kazde malenstwo w swoim czasie bedzie cos robic. Sa jeszcze malutkie i maja czas na wszystko.
Z tego co gdzies wyczytalam nie powinno sie nosic malucha przodem,ale ja tez poczatkujaca wiec nie wiem jak to tak naprawde wyglada.
Aniek wspolczuje godziny spania. Oby jak najszybciej sie poprawilo [emoji8]

Ewella z tymi specjalistami to roznie jest. Moja Mama po udarze nie potrafila sie pogodzic z tym ze ma niedowlad i jest zalezna od innych,ciagle plakala.Wyslalismy ja do psychologa.niestety mimo dobrych opinii kiepsko trafilismy.Jedna pani nabrala sie ze jest tak super bo Mama sie usmiechala i udawala ze jest ok,a druga powiedziala ze na takie cos to tylko leki.
Poradzilismy sobie sami.
Ale wiem ze jak ktos jest dobry to potrafi pomoc.

My mamy Mikolaja 16.12 z pracy od T.tam pojdziemyi,a od siebie to pojde tylko po slodycze [emoji23]

Mumusia muminka no wlasnie ja tez sie zastanawiam jak to rozwiazac Mikolaj czy Gwiazdka ?

Ewella dzięki w imieniu Mikołajka [emoji4]

Mamusia_muminka skierował Mikołaja neurolog, że względu na napięcie mięśniowe
Że starszakiem robiłam tak ( do tego roku, bo w tym juz słabo z jego wiarą w magię ) dzień przed Mikolajkami pisaliśmy list, który zostawial w bucie i w nocy pomocnicy mikołaja zabierają list i zostawiają jakiś drobny prezencik [emoji4] , w tym roku było rano szukanie i zabawa cieplo-zimno, jak Miki troszkę podrosnie to wrócę do tradycji z listem. Większy prezent, któryś z listy dostaje pod choinkę, zawsze się zrzucamy w rodzinie na dzieci.

OlaW właśnie czekam aż ostoja wypowie się na platformie medicover i wizytę umowie po świętach, chyba, że będzie kazał szybciej

Aha wszystkiego najlepszego dla Mikołaja.
Mamusia muminka u nas na Mikołaja malutki drobiazg, na święta większy prezent (bo mamy losowanie i każdy jednej osobie robi a nie kilka malych) tak Artur dostał na Mikołaja niechodki w renifery a na święta dostanie puzzle piankowe
A od nas 4 książeczki kontrastowe a na święta fotelik samochodowy

reklama
Aha- U nas na usg też nie ma podanych wymiarów. Rozumiem, ze rehabilitacja to uzgodnione ustalenia. Jak często macie się rehabilitowac ? Trzymam kciuki! Zdecydowałam, ze rowniez wybiorę się do dr Ostoji.

Do góry