Abed super taka noc w przedszkolu, słyszałam od znajomych u nas też takie coś robią
udanej wizyty u kosmetyczki
No i u nas też mróz, śnieg jednym słowem Okropnie
Chybra zdrówka dla Was, jak się dzisiaj czujesz ?
Ta grupa jelitowa to chyba wszędzie panuje, bo dzisiaj znajomi mieli przyjść na sushi ale wszyscy właśnie problemy żołądkowe a u sąsiadki w przedszkolu też mówi jelitowka..
Pumelova super że piersi w końcu wyleczone
oo nie ! Oby to nie złamana ręka tylko jakieś stłuczenie ! Mnie Też bolą plecy ale mniej od kiedy roluje mięśnie na takim walku i masaże też jeszcze mam.
Iga pokazuje język ale nie tak że do kogoś świadomie tylko tak po prostu
Mmag18 cześć
ja to w nocy często tracę rachubę z której piersi karmilam jak jest taka nocka gdzie Iga chce co chwilę jeść to się już gubię
Aniek takie pyszności w nocy
ja to Cię podziwiam że tak chodzisz późno spać i chyba Maja ma to po Tobie I też wcześniej nie chce zasnąć, a w dzień dużo śpi ? A mąż no zawsze wejdą w nieodpowiednim momencie
Chociaż mój wczoraj miał wolne ale musiał ogarnąć pracę w domu więc nie pomagał mi ale powiedział, że podziwia mnie Bo staje na głowie żeby tylko Iga nie marudziła a miała zajęcie, a to tanczymy a to zabawa na ziemi a to spacer itp.on mówi że by nie dał rady..
Iga ostatnio do południa umie się zająć sama a po popołudniu tak od 15 marudzi cały czas na rękach tylko chce być..
Dziewczyny współczuję nocek i oby szybko się poprawiło z nimi, u nas nocka od kilku dni wygląda Tak, że Iga budzi się między 3-4 rano i przez 40min gada kręci się a później 40 min płaczu bo zasnąć chce ale nie chce
i zrozum tu człowieku dziecko
Ale dzisiaj obudziła się po 6 marudziła , posmarowałam jej dziąsła i zasnęła więc może coś z tymi zębami..
Aha a jak u Was ? Rzeczywiście może to zęby.
Iga wody z butelki nie chce pić tylko bawi się smoczkiem ostatnio dawalam jej wody z łyżeczki to piła chętnie
Ola W ja też od początku dawalam jej wody z butelki ale w pewnym momencie po prostu przestała chcieć z niej pić.
Od środy dawalam jej ok 10-20 łyżeczek tej kaszki hippa ryzowo-jaglana ale zauważyłam całe czerwone policzki i chyba od tego, teraz parę dni nie dam i zobaczę bo sama nie wiem. Ale jadła tak chętnie, łyżeczkę mi wyrywala i chciała sama
Kylesa a Ty jak się czujesz ?
Misia ja prowadzę zapiski teraz jak podawałam jej tą kaszke ile, czy była kupa po tym i jaka
U nas w przychodni podzielony jest budynek na dole jedno wejście główne, 2 dla chorych 3 zdrowe i szczepienia a na piętrze specjaliści.
A U nas mąż dzisiaj robi sushi w końcu sami zjemy bo wszyscy chorzy
Wczoraj byliśmy na basenie Iga już nie płacze, tylko super pływa
dzisiaj też idziemy.
Jutro przychodzą goście tzn Mikołaje
we wtorek jedziemy na Mikołaja z pracy od męża Iga dostanie prezent od "mikolaja" ciekawe czy będzie płacz
A w środę też pewnie goście
Właśnie Iga była na drzemce uwaga: trwała ona całe 5min
Życzę spokojnego weekendu i dużo zdrowia dla wszystkich :*