reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra albo orzechowki sie napij tez dziala cuda, nawet takiej ze sklepu.

Aniek tak noc spedzaja w przedszkolu :-) jest teraz za jakas godzine go odbiore i pojedzie na 17 do 9 rano. Maja kolacje, poszukiwania mikolaja czyli spacer po ciemku, pozniej spotkanie z mikolajem. Pozniej ogladaja bajke jak maja w sali tv i jedza popcorn :-) a pozniej spia. To juz trzecia jego noc, druga mikolajkowa.

Kylesa jestes pewnie przemeczona, moze jakies witaminy i odpoczynek. Spij z malym w dzien.

reklama
Zgadzam się z abed.To pewnie przemęczenie Kylesa.Jak się jest w ciąży to druga kreska wychodzi w okamgnieniu i człowiek się nie domyśla czy jest ledwo widoczna czy nie hehe
Ja nie wiem co tej.mojej niuni jest, może faktycznie te zęby.Jak jej posmarowałam w nocy to tak jakbym pod palcem czuła coś ostrego.Hmmm Też jestem słaba przez to niedospanie.Teraz poszła spać to i ja się położę,muszę być wyspana na noc heh to niespanie to taki nowy repertuar na 4 miesięczne urodziny.
Orzechówkę lubię bardzo, a tak wogóle to mam ochotę na jakieś likiery:) w lidlu mają pyszny kawowy mniammm

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kylsa na instrukcji jest napisane ze czytamy test pomiędzy 2-5 minut od nasiusiania na niego. Potem nie czytamy bo wychodzi fałszywie dodatni :)
Ja jak robiłam test to sprawdziłam po 6 min i miałam 2 kreskę ale nie liczyłam tego testu. Zrobiłam kolejny i po 3 min było widać 2 kreski :)
Może to jelitowka.
Wiem że nie powinno się odczytywać testu po tym czasie. Ale najzabawniejsze jest to, że w ciąży z Szymkiem tak miałam, że była to baaardzo wczesna ciąża i po 5 minutach była 1 kreska i zapomniałam testu wyrzucic. Jak chciałam po godzinie to się okazała ledwo widoczna druga kreska ... [emoji23][emoji48]

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

No, dziewczyny, liczę na to że to jednak faktycznie przemęczenie bo teraz prawie zasnęłam z małym na rękach [emoji16]

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Abed ekstra takie nocki w przedszkolu. To prywatne czy publiczne?

Kasia ja też podejrzewam u nas ząbki bo po dentinoxie mala sie uspokaja, i jak się mocno wpatrze to mam wrażenie, że widzę pod skórą.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

ooj czytałam was na bieżąco ale im dłużej nie odpisywałam tym trudniej jest odpisać :D

fakt, że coraz dłużej idzie wieczorne karmienie na usypianie, ale jest plus - mój zastój w końcu całkiem puścił i kanalik się odetkał! Maziajka polecam Ci lecytyne, to ona mi pomogła. Będę łykać do końca kp :D

Aniek ja chodzę do przychodni gdzie zdrowa strona jest.. w innym budynku! to jest dopiero szalestwo :)
aa, solarium. byłam w poniedziałek, jes piątek a ja mam dalej czerwone plecy xD

misia aaa taki zeszyt :) ja nie chodzę do lekarzy to w sumie nie mam takich notatek. 2 wydruki z bioderek, ale trzymam razem z książeczką zdrowia w takiej małej teczce.

Maziajka ja karmie przy lampce ale na szczęście (!) młoda jak już zaśnie to w nocy grzecznie je i śpi dalej i nie robi cyrków.

Karuzela co u fizjo?
vojte z tego co kojarze będziemy ćwiczyć aż się spionizuje :) takie jest założenie. koleś nam powiedział na początku że to jest 8 miesięcy terapii a miała 3 tygodnie więc nie wiem czy to jest nadal aktualne bo w sumie nie pytam.

aha83 wspolczuje nocek! ja wczoraj pierwszy raz od czerwca zgasiłam lampkę nocną na noc - bo śnieg tak daje po oczach że jest jasno w sypialni :D:D
jak u neurologa?

Ola W przybijam piąteczkę na 10 centylu ;)

agniesia oo 28 :) dzien pozniej <3 o ktorej urodzilas?
zgadamy się na spacerek ;) my się raz spotkłyśmy ja ewella i maziajka a innym razem ja ewella i aniek :D a część wspolna czyli ja i ewella widzimy się częściej bo my mamypo jednym dziecku to łatwiej się umówić :D
ja próbowałam z nutritonem ale i tak ulewała.

Jolzdzi wow to niezle obciecie! jaksie czujesz po takiej zmianie?
ja mam z pracy pakiet medyczny ale z agatka tam nie chodze tylko ja sama. bo dla cory to mi zawsze ciocia polecala lekarza (ja robilam w sumie tylko usg bioder) i ona nie przyjmuje u mnie. ale jak biore fakture to mi zwracaja z pracy :D

c.d.n. <3

Emol każda ma zjazd, nie przejmuj się, mam podobnie, Miki marudzi, wraca mąż , odezwie się tylko a ten się cieszy, do tego starszak, odbieram go ze szkoły, pomecze go z jedzeniem, z lekcjami a ten tylko :kiedy tata będzie? ? My matki chłopców to mamy przerabane

Dzień wczorajszy wymazuje ze wspomnień, dziś nie było lepiej, marudek, ale wiem, że zawsze może być gorzej [emoji6]

Ewella właśnie nic mu nie podawalam poza wodą, może to też zapowiedź zębów?

Pola zaczęłam dawać dicoflor, zobaczymy co będzie. Koleżanka poleciła mi inny probiotyk vivomixx, kojarzycie? ?

Wczoraj byłam u endo, wyniki takie bo z tym euthyroxem zaniedbalam sprawę lub zapalenie tarczycy, muszę usg zrobić i w sumie brać leki, powtórzyć badania za jakieś 6tyg.

Chybra to tez widzę, że chłopaki Cię nie rozpieszczaja [emoji58] zdrówka, jeszcze tylko tego brakowało

Aniek tekst męża [emoji48] "uroczy "

Abed czad z tym nocowaniem [emoji4]

Mmag18 witaj [emoji4] opowiedz coś o sobie

Judith no teściowa widać do wnuczki się nie garnie, olej [emoji39] szkoda Twoich nerwów, szkoda.

Kasia_831 osz losie, współczuję i uwierz jak nikt inny rozumiem Cię do bólu, trzymaj się, oby dziś było lepiej

Ojciec mi polecił kieliszek wódki, Wy nalewki, likiery, dajcie spokój, jak o nich pomyślę to mi jeszcze bardziej niedobrze:-p
Wymiotło mnie konkretnie, odwołałam poranną fryzjerkę:no2:Jutro musi być lepiej! Usypiam z L na rękach.

reklama
Kylesa najlepszego dla córy! Jak beta niska to nie.ciaza ;-) ale stresior pewnie byl:D

Kasia832 biedna Twoja mycha po szczepieniu :(:* mam nadzieję że już lepiej

Aha o już widzę jak po neuro. Szkoda że tak późno faktycznie bo szkoda tych miesięcy.
Ojoj szybko uregulujesz tarczyce:*:*

Misia fajnie że robiłaś zabiegi:) oby były fajne efekty!

OLA W nadal tak ulewa?:* twój humor już lepszy?:)

Jejku Kasia, aha - współczuję Wam tych nocek:( biedne jestescie..

Mmag18 pewnie witaj!

Plecy mnie tak bolą od tego wieczornego karmienia że już ledwo siedzę i ledwo pisze:D

Aniek słońce życzę ci lepszego humoru:* z całego serca
I ten komentarz meza:/ nie pomaga..

Abed super ta noc w przedszkolu!

Aha oby ci się szybko udało umówić na usg:*

A u nas leci, goście już na Mikołaja przychodzą z prezentami:D mam nadzieję szybko dziś iść spać bo nie spałam w ciągu dnia bo mąż miał wolne i w czasie mojej drzemki trzeba było mu gotować obiad :D
Trzymajcie się i przesyłam wam energię!![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry