reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra albo orzechowki sie napij tez dziala cuda, nawet takiej ze sklepu.

Aniek tak noc spedzaja w przedszkolu :-) jest teraz za jakas godzine go odbiore i pojedzie na 17 do 9 rano. Maja kolacje, poszukiwania mikolaja czyli spacer po ciemku, pozniej spotkanie z mikolajem. Pozniej ogladaja bajke jak maja w sali tv i jedza popcorn :-) a pozniej spia. To juz trzecia jego noc, druga mikolajkowa.

Kylesa jestes pewnie przemeczona, moze jakies witaminy i odpoczynek. Spij z malym w dzien.

reklama
Zgadzam się z abed.To pewnie przemęczenie Kylesa.Jak się jest w ciąży to druga kreska wychodzi w okamgnieniu i człowiek się nie domyśla czy jest ledwo widoczna czy nie hehe
Ja nie wiem co tej.mojej niuni jest, może faktycznie te zęby.Jak jej posmarowałam w nocy to tak jakbym pod palcem czuła coś ostrego.Hmmm Też jestem słaba przez to niedospanie.Teraz poszła spać to i ja się położę,muszę być wyspana na noc heh to niespanie to taki nowy repertuar na 4 miesięczne urodziny.
Orzechówkę lubię bardzo, a tak wogóle to mam ochotę na jakieś likiery:) w lidlu mają pyszny kawowy mniammm

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kylsa na instrukcji jest napisane ze czytamy test pomiędzy 2-5 minut od nasiusiania na niego. Potem nie czytamy bo wychodzi fałszywie dodatni :)
Ja jak robiłam test to sprawdziłam po 6 min i miałam 2 kreskę ale nie liczyłam tego testu. Zrobiłam kolejny i po 3 min było widać 2 kreski :)
Może to jelitowka.
Wiem że nie powinno się odczytywać testu po tym czasie. Ale najzabawniejsze jest to, że w ciąży z Szymkiem tak miałam, że była to baaardzo wczesna ciąża i po 5 minutach była 1 kreska i zapomniałam testu wyrzucic. Jak chciałam po godzinie to się okazała ledwo widoczna druga kreska ... [emoji23][emoji48]

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

No, dziewczyny, liczę na to że to jednak faktycznie przemęczenie bo teraz prawie zasnęłam z małym na rękach [emoji16]

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Abed ekstra takie nocki w przedszkolu. To prywatne czy publiczne?

Kasia ja też podejrzewam u nas ząbki bo po dentinoxie mala sie uspokaja, i jak się mocno wpatrze to mam wrażenie, że widzę pod skórą.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

ooj czytałam was na bieżąco ale im dłużej nie odpisywałam tym trudniej jest odpisać :D

fakt, że coraz dłużej idzie wieczorne karmienie na usypianie, ale jest plus - mój zastój w końcu całkiem puścił i kanalik się odetkał! Maziajka polecam Ci lecytyne, to ona mi pomogła. Będę łykać do końca kp :D

Aniek ja chodzę do przychodni gdzie zdrowa strona jest.. w innym budynku! to jest dopiero szalestwo :)
aa, solarium. byłam w poniedziałek, jes piątek a ja mam dalej czerwone plecy xD

misia aaa taki zeszyt :) ja nie chodzę do lekarzy to w sumie nie mam takich notatek. 2 wydruki z bioderek, ale trzymam razem z książeczką zdrowia w takiej małej teczce.

Maziajka ja karmie przy lampce ale na szczęście (!) młoda jak już zaśnie to w nocy grzecznie je i śpi dalej i nie robi cyrków.

Karuzela co u fizjo?
vojte z tego co kojarze będziemy ćwiczyć aż się spionizuje :) takie jest założenie. koleś nam powiedział na początku że to jest 8 miesięcy terapii a miała 3 tygodnie więc nie wiem czy to jest nadal aktualne bo w sumie nie pytam.

aha83 wspolczuje nocek! ja wczoraj pierwszy raz od czerwca zgasiłam lampkę nocną na noc - bo śnieg tak daje po oczach że jest jasno w sypialni :D:D
jak u neurologa?

Ola W przybijam piąteczkę na 10 centylu ;)

agniesia oo 28 :) dzien pozniej <3 o ktorej urodzilas?
zgadamy się na spacerek ;) my się raz spotkłyśmy ja ewella i maziajka a innym razem ja ewella i aniek :D a część wspolna czyli ja i ewella widzimy się częściej bo my mamypo jednym dziecku to łatwiej się umówić :D
ja próbowałam z nutritonem ale i tak ulewała.

Jolzdzi wow to niezle obciecie! jaksie czujesz po takiej zmianie?
ja mam z pracy pakiet medyczny ale z agatka tam nie chodze tylko ja sama. bo dla cory to mi zawsze ciocia polecala lekarza (ja robilam w sumie tylko usg bioder) i ona nie przyjmuje u mnie. ale jak biore fakture to mi zwracaja z pracy :D

c.d.n. <3

Emol każda ma zjazd, nie przejmuj się, mam podobnie, Miki marudzi, wraca mąż , odezwie się tylko a ten się cieszy, do tego starszak, odbieram go ze szkoły, pomecze go z jedzeniem, z lekcjami a ten tylko :kiedy tata będzie? ? My matki chłopców to mamy przerabane

Dzień wczorajszy wymazuje ze wspomnień, dziś nie było lepiej, marudek, ale wiem, że zawsze może być gorzej [emoji6]

Ewella właśnie nic mu nie podawalam poza wodą, może to też zapowiedź zębów?

Pola zaczęłam dawać dicoflor, zobaczymy co będzie. Koleżanka poleciła mi inny probiotyk vivomixx, kojarzycie? ?

Wczoraj byłam u endo, wyniki takie bo z tym euthyroxem zaniedbalam sprawę lub zapalenie tarczycy, muszę usg zrobić i w sumie brać leki, powtórzyć badania za jakieś 6tyg.

Chybra to tez widzę, że chłopaki Cię nie rozpieszczaja [emoji58] zdrówka, jeszcze tylko tego brakowało

Aniek tekst męża [emoji48] "uroczy "

Abed czad z tym nocowaniem [emoji4]

Mmag18 witaj [emoji4] opowiedz coś o sobie

Judith no teściowa widać do wnuczki się nie garnie, olej [emoji39] szkoda Twoich nerwów, szkoda.

Kasia_831 osz losie, współczuję i uwierz jak nikt inny rozumiem Cię do bólu, trzymaj się, oby dziś było lepiej

Ojciec mi polecił kieliszek wódki, Wy nalewki, likiery, dajcie spokój, jak o nich pomyślę to mi jeszcze bardziej niedobrze:-p
Wymiotło mnie konkretnie, odwołałam poranną fryzjerkę:no2:Jutro musi być lepiej! Usypiam z L na rękach.

reklama
Kylesa najlepszego dla córy! Jak beta niska to nie.ciaza ;-) ale stresior pewnie byl:D

Kasia832 biedna Twoja mycha po szczepieniu :(:* mam nadzieję że już lepiej

Aha o już widzę jak po neuro. Szkoda że tak późno faktycznie bo szkoda tych miesięcy.
Ojoj szybko uregulujesz tarczyce:*:*

Misia fajnie że robiłaś zabiegi:) oby były fajne efekty!

OLA W nadal tak ulewa?:* twój humor już lepszy?:)

Jejku Kasia, aha - współczuję Wam tych nocek:( biedne jestescie..

Mmag18 pewnie witaj!

Plecy mnie tak bolą od tego wieczornego karmienia że już ledwo siedzę i ledwo pisze:D

Aniek słońce życzę ci lepszego humoru:* z całego serca
I ten komentarz meza:/ nie pomaga..

Abed super ta noc w przedszkolu!

Aha oby ci się szybko udało umówić na usg:*

A u nas leci, goście już na Mikołaja przychodzą z prezentami:D mam nadzieję szybko dziś iść spać bo nie spałam w ciągu dnia bo mąż miał wolne i w czasie mojej drzemki trzeba było mu gotować obiad :D
Trzymajcie się i przesyłam wam energię!![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry