reklama
Emol rozumiem Twoje zmeczenie. Też nie mogę narzekać na nocki, ale mam tak samo Tylko ja jestem sama w innych porach, bo od wieczora do Południa następnego dnia. Czyli mam męża po południu, ale to ja kładę dzieci i budzę się z nimi, a to oznacza zasypianie po płaczu i pobudke przez placz
A tak poza tym mały jest strasznie marudny i nawet ręce mu nie pomagają, a na dodatek te cyrki z jedzeniem
A tak poza tym mały jest strasznie marudny i nawet ręce mu nie pomagają, a na dodatek te cyrki z jedzeniem
Monti Ibuprofen też już można. Ilość to zobaczymy po efektach, myślę że min. 4 razy
Aha biedaku, u nas też słabo było bo nie chciał usunąć, ale nie taki hardcore jak u Ciebie. Trzymaj się dzisiaj, może coś kimniecie w dzień.
Ola biedny Kubuś, oby już bez takich atrakcji.
Maziajka okazja bo daje się fotografować (tzn brzuch) i nowa Pani się uczy. A że jeszcze nie mam pełnego czucia to mniej się stresuję kobietka, bo boli dranstwo. Zdecydowanie bardziej niz laser diodowy.
Emol u mnie o dziwo piersi ok, tyłka nie widzę to mi wszystko jedno. Brzuch mam koszmarny przez lata wahania wagi. Niby też się nie przejmuje bo krótkich bluzek nie noszę a kostium jednoczęściowy, ale jak jest okazja, głupio nie skorzystać. Trzymaj się i tak uważam że jesteś bardzo dzielna.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha biedaku, u nas też słabo było bo nie chciał usunąć, ale nie taki hardcore jak u Ciebie. Trzymaj się dzisiaj, może coś kimniecie w dzień.
Ola biedny Kubuś, oby już bez takich atrakcji.
Maziajka okazja bo daje się fotografować (tzn brzuch) i nowa Pani się uczy. A że jeszcze nie mam pełnego czucia to mniej się stresuję kobietka, bo boli dranstwo. Zdecydowanie bardziej niz laser diodowy.
Emol u mnie o dziwo piersi ok, tyłka nie widzę to mi wszystko jedno. Brzuch mam koszmarny przez lata wahania wagi. Niby też się nie przejmuje bo krótkich bluzek nie noszę a kostium jednoczęściowy, ale jak jest okazja, głupio nie skorzystać. Trzymaj się i tak uważam że jesteś bardzo dzielna.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
aha83 to ja już nie narzekam w takim bądź razie...
Emol chyba większość z nas ma jakiegoś baby bluesa, skąd to się bierze to ja nie wiem,czyżby dziecko aż tak eksploatowało?chyba tak bo chcemy jak najlepiej, skupiamy swoją energię przede wszystkim na bobo a później czujemy wypalenie.Tylko jak znaleźć tą równowagę?
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Emol chyba większość z nas ma jakiegoś baby bluesa, skąd to się bierze to ja nie wiem,czyżby dziecko aż tak eksploatowało?chyba tak bo chcemy jak najlepiej, skupiamy swoją energię przede wszystkim na bobo a później czujemy wypalenie.Tylko jak znaleźć tą równowagę?
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
aha83
kwietniówka '09
Boże dziewczyny mam jazdy ciąg dalszy. . . Dałam mu czopek bo nie robił kupy od tygodnia i załatwił się, pospal nawet 30 min , ale obudził się i dalej płacz i nie da dotknąć brzuszka, jak dotkne to dostaje spazmow [emoji21] czy możliwe, że od wody? ?? Bo wczoraj go dopoilam trochę. Nie wiem co mam robić? !
Karuzela
Fanka BB :)
Aha raczej napewno nie od wody. Może go coś boli?
Dzisiaj chyba taki dzień na ta zmianę pogody. Starsza tak dawała czadu że z tych nerwów i uplakania poszła spać (ostatni raz spala w dzień chyba z kilka.miesiecy temu). Kuba nie lepszy od rana nie śpi, pręży się za pół h ma być rehabilitacja to właśnie w tym momencie usnal agent maly.
Żebym i ja nie zwariowala czas na kawę;-)
Emol chyba taki czas się teraz zaczął. Dla mnie jak to mówię czas za szybą. Teraz np.musimy w córką siedzieć w domu przez to ucho. Ostatni raz byłam z nią w pon u lekarza i wyjdę dopiero jutro też do lekarza. A tak normalnie to wyjdę na chwilę w sobote. Żeby nie zwariować dzwonie/pisze z koleżankami bo u nich też dzieciaki chore.
Dzisiaj chyba taki dzień na ta zmianę pogody. Starsza tak dawała czadu że z tych nerwów i uplakania poszła spać (ostatni raz spala w dzień chyba z kilka.miesiecy temu). Kuba nie lepszy od rana nie śpi, pręży się za pół h ma być rehabilitacja to właśnie w tym momencie usnal agent maly.
Żebym i ja nie zwariowala czas na kawę;-)
Emol chyba taki czas się teraz zaczął. Dla mnie jak to mówię czas za szybą. Teraz np.musimy w córką siedzieć w domu przez to ucho. Ostatni raz byłam z nią w pon u lekarza i wyjdę dopiero jutro też do lekarza. A tak normalnie to wyjdę na chwilę w sobote. Żeby nie zwariować dzwonie/pisze z koleżankami bo u nich też dzieciaki chore.
Ja tez mialam u Oliwci takie ostre jazdy z brzuszkiem, balam sie zeby nie dostala normalnie skretu kiszek, mialam podejrzenia ze to moze byc wlasnie od dopojenia woda albo od esputiconu (ktory dawalam w poczatkowej fazie tej jazdy brzuszkowej). Ladnie przeszlo po dicoflorze w kropelkach dla dzieci (5 kropelek raz dziennie - dodawalam do mleka, to dawkowanie to zalecenie pediatry), tez unormowalo sie z kupami po tym.Boże dziewczyny mam jazdy ciąg dalszy. . . Dałam mu czopek bo nie robił kupy od tygodnia i załatwił się, pospal nawet 30 min , ale obudził się i dalej płacz i nie da dotknąć brzuszka, jak dotkne to dostaje spazmow [emoji21] czy możliwe, że od wody? ?? Bo wczoraj go dopoilam trochę. Nie wiem co mam robić? !
ps. moja tez ulwa jak szalona. mamy rozszerzac diete ostro (jest na samym mm)
reklama
Aha współczuje nocki, podaj może mu czopek z paracetamolu niech go przestanie boleć, ja bym tak zrobiła. A co ednokrynolog powiedział na Twoje wyniki ? byłas już?
Emol ja też siedzę sama całymi dniami... i też samotność mi doskwiera, jeszcze mały nie da mi nic zrobić, nawet obiadu zjeść czasami ... czasem mam dość... a ty masz jeszcze naukę też pewnie chcesz się przygotować... ja przed chwilą wzięłam go w chustę żeby kurtkę przymierzyć i usnął... eh.. ale dalej nie mogę nic zrobić... przy kompie posiedzieć..
Kasia odliczasz już do przyjazdu ? śniegiem u nas sypnęło
Misia ja zeszyt dla starszaka prowadzę, on ma astmę, oprócz wpisów lekarza i wklejania wyników i wypisów, to jeszcze zapisauję jak coś się z nim dzieje gorączka czy kaszel
u mnie sypnęlo śniegiem ale wyszliśmy na chwilkę bo bym zwariowała z nim a jutro chyba w chuście pójdziemy kurtkę wyprubować
Emol ja też siedzę sama całymi dniami... i też samotność mi doskwiera, jeszcze mały nie da mi nic zrobić, nawet obiadu zjeść czasami ... czasem mam dość... a ty masz jeszcze naukę też pewnie chcesz się przygotować... ja przed chwilą wzięłam go w chustę żeby kurtkę przymierzyć i usnął... eh.. ale dalej nie mogę nic zrobić... przy kompie posiedzieć..
Kasia odliczasz już do przyjazdu ? śniegiem u nas sypnęło
Misia ja zeszyt dla starszaka prowadzę, on ma astmę, oprócz wpisów lekarza i wklejania wyników i wypisów, to jeszcze zapisauję jak coś się z nim dzieje gorączka czy kaszel
u mnie sypnęlo śniegiem ale wyszliśmy na chwilkę bo bym zwariowała z nim a jutro chyba w chuście pójdziemy kurtkę wyprubować