reklama
Misia ale super okazja;-) ja teraz bie mam rostepow ale przy Jasiu tragedia byla ...juz do nich przywyklam teraz juz sa biale.
Kylesa to czekamy na wynik jutro!
Ale cicho dzis..
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Kylesa to czekamy na wynik jutro!
Ale cicho dzis..
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha No kolejny przykład na to, ze intuicja matki raczej nie zawodzi.
A ostoja super, prawda
Daj znac gdzie bedziecie sie rehabilitować i jaka metoda.
Z tymi wynikami tarczycy to słabo ale No zaniedbałaś sie na rzecz dziecka. Wszystko sie szybko wyprostuje! :*
Monti my tez na razie próbujemy. Nie zastępuje mu zadnego posiłku mlecznego.
Kylesa daj znac jutro koniecznie!
Kurde dziewczyny Kuba mi dzis Ulewal. Wczoraj delikatnie zwymiotował. I dzis po kąpieli tez... ale dzis to masakra, bo nie wiem czy przy okazji go nie piekło/ nie zakrztusił sie, ale tak sie przestraszył No cały sie spiął i histeria. Myslalam, ze mi serce pęknie
Do tego druga połowa dnia maruda i płaczek... nie wiem czy mu kolejne zeby ida czy o co chodzi... ale znowu ślina na potęgę, wszystko do buzi na maksa, maruda, sluz w kupie... aaajjjj... jak nie urok to sraczka.
Ja przed okresem, wiec zjazd znowu pod tytułem „czas za szybko ucieka/skrzywdziłam swoje dziecko/jestem beznadziejna matka/zje... sobie poród/jestem gruba” itp. Standard [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ostoja super, prawda
Daj znac gdzie bedziecie sie rehabilitować i jaka metoda.
Z tymi wynikami tarczycy to słabo ale No zaniedbałaś sie na rzecz dziecka. Wszystko sie szybko wyprostuje! :*
Monti my tez na razie próbujemy. Nie zastępuje mu zadnego posiłku mlecznego.
Kylesa daj znac jutro koniecznie!
Kurde dziewczyny Kuba mi dzis Ulewal. Wczoraj delikatnie zwymiotował. I dzis po kąpieli tez... ale dzis to masakra, bo nie wiem czy przy okazji go nie piekło/ nie zakrztusił sie, ale tak sie przestraszył No cały sie spiął i histeria. Myslalam, ze mi serce pęknie
Do tego druga połowa dnia maruda i płaczek... nie wiem czy mu kolejne zeby ida czy o co chodzi... ale znowu ślina na potęgę, wszystko do buzi na maksa, maruda, sluz w kupie... aaajjjj... jak nie urok to sraczka.
Ja przed okresem, wiec zjazd znowu pod tytułem „czas za szybko ucieka/skrzywdziłam swoje dziecko/jestem beznadziejna matka/zje... sobie poród/jestem gruba” itp. Standard [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
agniesiam86
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, u nas dzisiaj leniwy dzień, chyba przez tą pogodę. Biało wszędzie i jakoś nic się nie chce.
Ja to przed ciążą miałam regularnie okres i teraz też, dokładnie co miesiąc. Cieszę się, bo nie chciałabym się teraz martwić.
Lidka jakieś plamy na brzuchu dostała, w sumie nie wiem co to, bo wieczorem już zbladły. Na wszelki wypadek na kilka dni odstawimy warzywa i owoce. Podejrzewam, że to banan. Poza tym marchewka też jej nie służy. Zrobimy sobie mały odpoczynek od rozszerzania diety. W ogóle to zdziwiona jestem, bo Moja woli warzywa niż owoce. Nawet przy brokułach czy buraku trzęsła się z radości, a jabłko to jadła bez entuzjazmu.
Katar na szczęście przechodzi. Za tydzień szczepienie.
Kasia oby jutro było lepiej.
Aha a Ty u tego gastrologa robiłaś usg brzuszka? Zastanawiam się nad wizytą, ale najpierw porozmawiam z pediatrą. W sumie u nas non stop prywatne wizyty, więc jedna więcej to już nie zrobi różnicy. A tak w ogóle to człowiek czasami nie myśli o sobie, bo ma inne piorytety. Nie przejmuj się, zobaczysz lekami ogarniesz tą tarczycę.
Ja to przed ciążą miałam regularnie okres i teraz też, dokładnie co miesiąc. Cieszę się, bo nie chciałabym się teraz martwić.
Lidka jakieś plamy na brzuchu dostała, w sumie nie wiem co to, bo wieczorem już zbladły. Na wszelki wypadek na kilka dni odstawimy warzywa i owoce. Podejrzewam, że to banan. Poza tym marchewka też jej nie służy. Zrobimy sobie mały odpoczynek od rozszerzania diety. W ogóle to zdziwiona jestem, bo Moja woli warzywa niż owoce. Nawet przy brokułach czy buraku trzęsła się z radości, a jabłko to jadła bez entuzjazmu.
Katar na szczęście przechodzi. Za tydzień szczepienie.
Kasia oby jutro było lepiej.
Aha a Ty u tego gastrologa robiłaś usg brzuszka? Zastanawiam się nad wizytą, ale najpierw porozmawiam z pediatrą. W sumie u nas non stop prywatne wizyty, więc jedna więcej to już nie zrobi różnicy. A tak w ogóle to człowiek czasami nie myśli o sobie, bo ma inne piorytety. Nie przejmuj się, zobaczysz lekami ogarniesz tą tarczycę.
aha83
kwietniówka '09
Kurcze a ja poszłam spać Uwaga : 5:10 ,od 23 Miko miał jazdę z brzuszkiem, chyba tak nigdy nie miał i do tej 5 na zmianę albo go nosiłam albo spał na mnie z podkurczonymi nóżkami [emoji24][emoji24] udało mi się go odłożyć o 5 i po 6 wstali pozostali i spałam w sumie 1,5h .
Mam nadzieję, że przeżyje dzisiejszy dzień
Agniesiam Gastro zrobił wywiad , pouciskal brzuszek baaaardzo mocno i sprawdził odbyt i nie zalecił USG ,może na kolejnej kontrolnej za jakiś czas zleci, a jak nie to poproszę swojego pediatre może na najbliższym szczepieniu
Mam nadzieję, że przeżyje dzisiejszy dzień
Agniesiam Gastro zrobił wywiad , pouciskal brzuszek baaaardzo mocno i sprawdził odbyt i nie zalecił USG ,może na kolejnej kontrolnej za jakiś czas zleci, a jak nie to poproszę swojego pediatre może na najbliższym szczepieniu
Emol
Przepraszam że mało się udzielam i nie odpisuje wszustkim, ale tyle rzeczy na głowie. Mąż wraca po 20 to jadę załatwiać sprawy, muszialam napisać 2 eseje, nauczyć się na kolokwium a do tego mały nadal chory, ja też. W pon. Straciłam głos, więc Artur niezadowolony ze nie gadamy więc krzyczał. Chyba też jest coś z ciśnieniem, bo wczoraj mi głowę rozsadzalo. Przynajmniej u nas Nocki lepiej, wstajemy chwilę przed 7, bo mamy taki olejek zapachowy co odtyka nos.
Nie wiem jak wy ale psychicznie kiepsko się czuję, gdy jestem sama z Arturem. Taka samotna, wypalona i permanentne zmęczenie choć śpię 7h (gdzie wiem że nie powinnam narzekac) czuję taki maxymalny zjazd. Od tygodnia nie byłam na silce bo nawet czasu brak. A Artur o 16 do 19 jest niezadowolony bo tylko mnie widzi. :/ a to towarzyskie dziecko i po prostu mu się nudzę, co też mnie dobija, bo robię wszystko ale nie jestem w stanie codziennie kogoś zapraszać aby on był szczesliwszy. Już sama nie wiem co robic
Nie wiem jak wy ale psychicznie kiepsko się czuję, gdy jestem sama z Arturem. Taka samotna, wypalona i permanentne zmęczenie choć śpię 7h (gdzie wiem że nie powinnam narzekac) czuję taki maxymalny zjazd. Od tygodnia nie byłam na silce bo nawet czasu brak. A Artur o 16 do 19 jest niezadowolony bo tylko mnie widzi. :/ a to towarzyskie dziecko i po prostu mu się nudzę, co też mnie dobija, bo robię wszystko ale nie jestem w stanie codziennie kogoś zapraszać aby on był szczesliwszy. Już sama nie wiem co robic
reklama
Monti
Który lek przeciwbólowy jest dozwolony przy kp i ile tabletek na dobę można zjeść? Ja jeszcze nie miałam do tej pory potrzeby używać, ale dziś wstałam z bólem brzucha okresowym, jak ostatnio mnie tak bolało to wieczorem urodziłam [emoji12]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom