reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ohhh Kylesa to działaj żeby zlikwidować niepewność...
Mój gin nie naciska na żadną ze spirali,mówi tylko, że ta z hormonem daje jednak większą gwarancję.

U nas też chyba pojawiają się zęby. Mała ostatnio bardzo marudna i strasznie słabo śpi, łatwo się wybudza, już nawet nie probuje jej odkładać do łóżeczka [emoji52]

Kurcze wy tu już walczycie z rozszerzeniem diety... ja to dopiero planuje na koniec stycznia. Zaplanowaliśmy sobie wyjazd na poczatku lutego kilkudniowy za granicę i wolałabym jeszcze mieć młodą głównie na cycku jednak wtedy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti no i dobry plan:) każdy robi jak uważa:) nie ma pośpiechu.
Młoda wczoraj miała ostatnie szczepienie i wyjątkowo płaczliwa jest, rano miała 38 C to dałam jej paracetamol i od tej pory marudka, cały czas na rękach by chciała.Do południa godzinę trzymałam ją na rękach jak spala bo była nieodkładalna. Wczoraj po południu spała prawie 3,5gdz i teraz już śpi 2,5 z krótkimi przerwami na płacz.Biedna:(

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kurde ja wcale nie mam @ ... bardzo długo miałam krwawienia po porodzie. Jak się skończyły tak nic zupełnie... No i cholera jasna boję się... Kupiłam test i zrobię rano... I bhcg też.
Dzizas to już byłby pech jak ta lala. Ja akurat w życiu bym nie pomyślała że mogę zaliczyć wpadkę bo znam się jednak trochę na fizjologii... Ech to jednak byłaby przeginka.
Nic to, zobaczymy...

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Bab gratulacje z okazji 4 miesięcy!! [emoji7]

Karuzela i Pumelova a wam z okazji 5ciu!!! [emoji7]

Kasia bardzo fajny ten wywiad o rozszerzaniu diety. Ja nie zamierzam wcześniej niż około 6 miesiąca probowac. Większość znajomych rozszerza po 4tym miesiącu...

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczyny,

Ja po wizycie u neuro i mamy skierowanie na rehabilitację, no i wściekła jestem, bo sugerowałam na każdej wizycie, że coś jest nie tak z napięciem, a pediatra twierdził, że spokojnie nie ma co się czepiać, że teraz to moda na rehabilitowanie nawet bez potrzeby. Ahhh dopiero jak dostałam się do super pediatry, który prowadzi starszaka, to mi dala skierowanie.

Kylesa no to niezle jaja, trzymam kciuki za wynik testu taki jaki sobie życzysz [emoji6] ja też chciałam rozszerzać dietę po 6, no ale gastrolog kazał juz , jutro pierwsza marchew idzie na ruszt
Sto lat Majeczce [emoji512][emoji509][emoji517]
Mój to rota wciągal i płakał jak się kończyło

Joldzi87 z pracy mam pakiet, takie wizyty priv to chyba by mnie wykończyły finansowo. Zazdroszczę nocek [emoji4]

Ogólnie dzień mieliśmy super, bo mąż wziął wolne, po neuro pojechaliśmy na zakupy do galerii, tam też zjedliśmy, starszak po szkole na piłkę, więc wrócił o 19. My w domu jak za dawnych lat, serialik, rozłożona kanapa [emoji23][emoji2] jeszcze tylko chipsów brakowało. Z jednym dzieckiem to wakacje [emoji16][emoji16]
Aa obkupilam kogo? ? Chłopaków [emoji3] sobie rajstopy i wkładki laktacyjne, ot zaszalalam

Kasia oj bidulka, jutro będzie lepiej

OlaW super ten Ostoja [emoji16][emoji38]

Kurde no i mój super dzień kończy się masakra, byłam rano w końcu na pobraniu krwi i wyniki tarczycy koszmarne, boże aż mi słabo się zrobiło [emoji22][emoji22] ale się zaniedbalam [emoji24][emoji24][emoji24] płakać mi się chce

Misia laserem? Ile zapłaciłaś jeśli to nie tajemnica? To jest liczone od rozstępa czy jak?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha jakie wyniki masz.? Raz dwa ogarniesz lekami, nie łam się.
Monti to jest jakiś Maximus coś tam. Nie mogę części wyszczuplające przy kp, ale można usunąć rozstępy. Normalnie 500 za jeden raz ja place 100 plus głowica za 160 jedna na wszystkie zabiegi.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry