reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Joanna serduszko już jest czy dopiero na następnej wizycie? ;) Cieszę się, że wszystko w porządku :)

Aninek tak mi przykro :( lekarz mówił jaka przyczyna?

Serduszka jeszcze nie ma, ale myślę, że to było troszkę za szybko na serduszko.

Aninek bardzo mi przykro :( Niestety wiem, co czujesz...

Dziewczyny, które jeszcze nie są wpisane w nasz kalendarz z wizytami, a chcą być, to proszę o informacje i was dopiszę.

https://www.babyboom.pl/forum/temat/kalendarz-naszych-wizyt.86974/

reklama
Lilith - Kochana, a te budzenia może są wynikiem Waszego przytulania na zgodę? Bo kurcze... Już dobrze było.. Więc tak tylko głośno myślę.
Z przepisu surowkowego z pewnością skorzystam - dzięki [emoji2]

Dorotko - wiesz co, rozwalają mnie te ceny badań :-?. Ja też chodzę prywatnie do gina, i wyniki również prywatnie muszę zrobić. Ale wychodzi mi ze wszystkim poniżej 200 zł (sprawdzałam cennik laboratorium przyszpitalnego, oczywiście są też inne placówki labo a w nich drożej).

Maziajka - ciężko będzie sprzedać im info z antybiotykami, skoro żadnych nie będę lykala. A jeszcze bratowa w temacie leków, ich składu, działania i łączenia jest dość mocno obcykana ;-). Jak dla mnie to bez sensu trzymanie info w tajemnicy przed nimi - ale Mój chucha na zimne :-S

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
200zl no to nie jest źle :) takie to bym zrobiła a tak musze pokombinować.. w pierwszej ciąży chodziłam na nfz to nie miałam pojęcia ze to takie drogie.
A skąd jesteś ?
Ja z Gdańska i te 370 to najtaniej :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Nie, powiedziala, zeby sie nie doszukiwac przyczyn bo na tym etapie to sie moze zdarzyc, i ze skoro mamy juz jedno dziecko i teraz jest to moje pierwsze poronienie, to zeby sie nie zalamywac i za 2 miesiace mozemy sprobowac znowu.

Dziewczyny u mnie tez nie za dobre wiesci, co prawda jest serduszko, ale ciaza jest duuzo mniejsza, o ponad tydzien :( zarodek ma tylko 2 mm a na tym etapie powinien miec co najmniej 5 mm. Puls 122. Lekarz mowi, ze slabo bylo widac i mogl to byc blad pomiaru, ale ja juz wiem, ze nic z tego nie bedzie ;( jestem załamana, moze za tydzien wybiore sie na usg do kogos innego :(

reklama
Do góry