reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Joanna serduszko już jest czy dopiero na następnej wizycie? ;) Cieszę się, że wszystko w porządku :)

Aninek tak mi przykro :( lekarz mówił jaka przyczyna?

Serduszka jeszcze nie ma, ale myślę, że to było troszkę za szybko na serduszko.

Aninek bardzo mi przykro :( Niestety wiem, co czujesz...

Dziewczyny, które jeszcze nie są wpisane w nasz kalendarz z wizytami, a chcą być, to proszę o informacje i was dopiszę.

https://www.babyboom.pl/forum/temat/kalendarz-naszych-wizyt.86974/

reklama
Lilith - Kochana, a te budzenia może są wynikiem Waszego przytulania na zgodę? Bo kurcze... Już dobrze było.. Więc tak tylko głośno myślę.
Z przepisu surowkowego z pewnością skorzystam - dzięki [emoji2]

Dorotko - wiesz co, rozwalają mnie te ceny badań :-?. Ja też chodzę prywatnie do gina, i wyniki również prywatnie muszę zrobić. Ale wychodzi mi ze wszystkim poniżej 200 zł (sprawdzałam cennik laboratorium przyszpitalnego, oczywiście są też inne placówki labo a w nich drożej).

Maziajka - ciężko będzie sprzedać im info z antybiotykami, skoro żadnych nie będę lykala. A jeszcze bratowa w temacie leków, ich składu, działania i łączenia jest dość mocno obcykana ;-). Jak dla mnie to bez sensu trzymanie info w tajemnicy przed nimi - ale Mój chucha na zimne :-S

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
200zl no to nie jest źle :) takie to bym zrobiła a tak musze pokombinować.. w pierwszej ciąży chodziłam na nfz to nie miałam pojęcia ze to takie drogie.
A skąd jesteś ?
Ja z Gdańska i te 370 to najtaniej :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Nie, powiedziala, zeby sie nie doszukiwac przyczyn bo na tym etapie to sie moze zdarzyc, i ze skoro mamy juz jedno dziecko i teraz jest to moje pierwsze poronienie, to zeby sie nie zalamywac i za 2 miesiace mozemy sprobowac znowu.

Dziewczyny u mnie tez nie za dobre wiesci, co prawda jest serduszko, ale ciaza jest duuzo mniejsza, o ponad tydzien :( zarodek ma tylko 2 mm a na tym etapie powinien miec co najmniej 5 mm. Puls 122. Lekarz mowi, ze slabo bylo widac i mogl to byc blad pomiaru, ale ja juz wiem, ze nic z tego nie bedzie ;( jestem załamana, moze za tydzien wybiore sie na usg do kogos innego :(

reklama
Do góry