reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aninek bardzo mi przykro :-(
Truskawka przecież maluszek może jeszcze nadrobić, najważniejsze że serduszko bije :-)
Joanna dobre wiadomości :-)
Angel8989 witaj i nie stresuj się :-)

f2w33e3kdaj3n4f0.png

Truskawka właśnie miałam pisać że maluszek może nadrobic ale widzę ze Siwa88 mnie uprzedziła. Wiem łatwo się mówi ale staraj się nie denerwować bo to nie pomaga ani Tobie ani maluszkowi.
Może faktycznie zapisz się do innego lekarza ale czuje ze będzie dobrze i dzieciaczek nadrobi zaległości :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Jaoanna gratki!! czyli wszystko idealnie??
Nie szaleje właśnie dzięki detektorowi.

Maziajka jeszcze przeczytalam, że od krzepliwosci może się tak pojawiać, ostatnio miałam krwotoki z nosa, fo by pasowało a aspiryna chyba rozrzedza krew chyba??

Mam surowke z kiszonej pyyyycha a kurczaka z różną bym zezarla.. i tego języka kokosowego..

Dostałam wezwanie od lekarza, że mam wyniki nie tak. idę w poniedziałek ciekawe co to..

Aninek bardzo mi przykro.. mam nadzieje, ze następnym razem wszystko będzie dobrze i szybko się uda!

Truskawka ale tak czujesz?? u mnie było zamiast 6+3 to 5+2 i wtedy zarodek miał chyba 2,52 i serducho biło. nie mówili jak. na wczesnym etapie bije słabiej potem coraz mocniej aż się normuje. jak byłam ostatnio to nadrobil juz 4 dni i to nic niezwykłego. sprawdź koniecznie u innego lekarza za tydzisn.

W sumie teraz sprawdziłam dokładnie i ciaza jest 3 dni młodsza tylko, wczesniej spojrzałam na jakis inny wymiar, nie dostaje opisu normalnego usg, tylko samo zdjecie i tam wymiary ehh. ale ostatnio tez była dokładnie 3 dni młodsza i bylo takie samo tetno. Myslicie ze mozna usg robic co tydzien?

Dziewczyny u mnie tez nie za dobre wiesci, co prawda jest serduszko, ale ciaza jest duuzo mniejsza, o ponad tydzien :( zarodek ma tylko 2 mm a na tym etapie powinien miec co najmniej 5 mm. Puls 122. Lekarz mowi, ze slabo bylo widac i mogl to byc blad pomiaru, ale ja juz wiem, ze nic z tego nie bedzie ;( jestem załamana, moze za tydzien wybiore sie na usg do kogos innego :(
Jeszcze musisz mieć nadzieję, że to porostu młodsza ciąża! Nie załamuj się tylko idź za tydzień znowu!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Dzięki dziewczyny, napewno pojde gdzies indziej, bo usg trwało moze z 3 min, cała wizyta 10 min :/ nie mam zaufania juz do tego lekarza. Zakupiłam tez acard, bo po poronieniach i przy gestozie jest zalecany.

reklama
Dzięki dziewczyny, napewno pojde gdzies indziej, bo usg trwało moze z 3 min, cała wizyta 10 min :/ nie mam zaufania juz do tego lekarza. Zakupiłam tez acard, bo po poronieniach i przy gestozie jest zalecany.
Moja wizyta trwała całą godzinę. Mój mąż już się zaczął martwić :) ale przynajmniej wiem , że mój gin mnie zbadał i powiedział wszystko co muszę wiedzieć.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Do góry