reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Joldżi kupa poszła ze stekaniem i poprzedzona dwoma dniami smierdzacych bakow :/ ale płaczu nie było a potem był uśmiech od ucha do ucha. Wodę próbowałam i tak i tak a nawet z kubka. Troszkę pociągnął bo słyszałam jak przelyka, ale większość wyplul.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem kilka dni do tyłu.... Buuuuu
Ja nie mogę ostatnio się ogarnąć z forum...
Maja skończyła w niedzielę 5 lat! Jestem taka dumna z niej!! Miała imprezę w sobotę i cała szczęśliwa [emoji7]

Monti a propos spirali to moj lekarz mi zaleca taka z hormonami - Mirenę . I się zastanawiam nad nią.
Tylko .... Ze ostatnio strasznie mi słabo i mdli i się zastanawiam czy nie jest za późno.... [emoji48]

Pumelova Też bym poszła na solar.... Ale teraz to już nic nie wiem... Chyba z tego wszystkiego zrobię Bhcg jutro bo zawału dostanę od tego myślenia...

Aniek dramat z tą świetlicą... Aż mnie szlag trafia jak sobie pomyślę.... Grrrrr dobrze że poszłaś z tym do dyrektora!

Ola ale heca że już wam ząbki wyłażą! Gratulacje!
U nas dziąsła spuchnięte więc wszystko możliwe...

Wczoraj mieliśmy szczepienie rotawirusem. Szymon się darł jakby go kłuli [emoji23] waży 7600 już!!

Pumelova trzymam mocno kciuki za koleżankę!!

U mnie też same czarne rzeczy choć dzięki Krzychowi zaczęłam się pilnować i staram się kupować też inne [emoji23]

Lecę prasować i potem znowu nadrabiać.
Buziaki!!!

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Misia now poddawaj się z tą wodą, moja też długi czas wypluwała,dopiero niedawno zaakceptowała.Wcześniej jak nie chciała wody to rumianek jej dawałam-też fajny na sprawy brzuszkowe:) wiem że piszą że rumianek jest alergenem ale ponoć u 1% dzieci...Zresztą my wszystkie wychowane na rumianku:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do picia można też dawać np herbatkę koperkową rozcieńczona wodą, ja tak podawałam K gdy miał problemy z qpą. A z K z wodą walczyłam chyba miesiąc codziennie, myślałam, że zwariuję, ale polubił , L daję od początku więc jest lepiej:blink:

A qpy L są dziwne, w sensie zielone już chyba od 2 m-cy i bąki ma normalnie mordujące, dicoflor nic nie daje. Ale nic tam. W końcu mu się zmienią, nic mu poza tym nie dolega.

Byliśmy u chirurga i teraz nasza decyzja kiedy chcemy robić zabieg usuwania brodawki. Może ok roku? Zobaczymy.

Jutro mam dać znać mojej gince aby się dowiedziała co dalej z moimi tabsami, niby mają już być z powrotem w hurtowniach,a u mnie w aptece mówią, że mają być po Nowym Roku. Serio muszę też pomyśleć o tej spirali, bo takie zamieszanie z tymi tabsami moimi...

Dzieci śpią, mam chwilę ufff.

Ostatnia edycja:
reklama
Kylesa...Ale jaja:) bardzo łatwo jest zaciążyć niedługo po porodzie, organizm jeszcze dobrze odżywiony no i cykl rozregulowany i się nie wie czy można czy nie.Przed ciążą wszystko chodziło u mnie jak w zegarku a teraz?dopiero mi się skończyła @...trwała 12 dni..wkurza mnie to chociaż Drugiej strony rozumiem że organizm potrzebuje czasu...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry