Aga_km wypad fajny, a co do siostry, to wkurza mnie to strasznie, ale już się przyzwyczaiłam, że ona z nami jeździ. I w tym roku pierwszy raz z nami nie była na wczasach, bo byliśmy krótko. tak że tak...
Z tym modelingiem to takie trochę naciągactwo? Niby fajnie, a z drugiej strony więcej wydatków niż korzyści.
Odzywki u młodego też nie złe i uwielbia mieć ostatnie zdanie.
Karmienie wieczorne trwa w nieskończoność, tylko zmieniamy z prawej na lewą i od nowa.
Misia modelka! Fajny i epizod dla dziecka.
Grześ jak zwykle pokazał klasę, super.
Wujkowi bardzo współczuję, oby leczenie przyniosło oczekiwane wyniki.
Emol Twój mąż "miszczunio" z tą pieluchą!
Zdrówka dla Was.
Ewella u nas wczoraj też był śnieg. W nocy było bardzo zimno, chyba przymroziło.
Bab najlepszego na 4 mce ❤
Zdrówka dla maluszka.
Mój ojciec też zmarł na raka krtani.
Karuzela zdrówka dla dzieciaczków.
U nas w przychodni jak dziecko z katarem , to i tak na chorą stronę. I tak też nas potraktowali z wodnistymi kupami, a dziecko było zdrowe. Tylko tak kombinowałam, żeby mnie zapisały na rano, przed wszystkimi pacjentami.
Najlepszego na 5 mcy❤
Joldżi aż 30cm? Dużo ścięłaś. Chciała bym trochę dłuższe włosy, ale wolno mi rosną, a to co urośnie, to przy farbowaniu mi zetną.
Usg to nic strasznego, oby wizyty były zadowalające.
Monti, czarny najlepszy! Teraz jeszcze popielaty i szary.
Pola Ty biedna dalej z tym kolanem cierpisz? I do tego jeszcze choroba... Zdrówka!
Zazdroszczę pomocy babć.
Kasia popieram, mniejszy bobas to nic złego. Ważne że przybiera, a nie spada z wagi.
Wrzuciłam ci na zakupowy foto tego co u Ciebie kupione, mam jeszcze podobne zestawy z Joanny i rosmanowskie. A w polskich sklepach nie ma tych kaszek dzieciowych?
Abed Majka też od soboty wydziwia z jedzeniem. Niby chce, a odwraca się co 2 sekundy, jak by nie była głodna, a po kilku próbach wypija prawie normalnie. w niedzielę jadła tak mało że cała przeciekłam i lało mi się po brzuchu.
Pumelova z jedzeniem u nas to samo.
Byłam w bloku obok tego ogrodzonego osiedla właśnie.
Pal licho koczek, ważne że dasz radę w gumkę złapać.
Dziś po wywiadówce zamierzam zaliczyć solarium.
Najlepszości dla Agatki❤
I zapomniałam, dzięki za link. Siedziałam z Majką na rynku na ławce i śmiałam się jak gałupia.
Perfumy, to tak jak ze wszystkim, nie mam jednych ulubionych, używam kilku na zmianę. Ck forbiden, Ck Ravael, Ck euphoria, Playboy Play, S'olivier, Byonce.
Aha dobre z tym kinem.
OlaW to badanie, to musi być nie fajne i dla dziecka i dla rodziców?
Chłopaki wyprawione, ja po kąpieli, włosy umyte, obiad ugotowany, leżę z Majcią. Panowie znów wiercą od 7.00 . dziecko mi zawału dostanie, a mnie rozwali głowę. Niech już kończą tę elewację, bo na głowę dostanę.
O 12 jedziemy po młodego, a o 17 mam wywiadówkę i znów cały dzień po za domem.
Aaaa chciałam Wam się pochwalić że u Madzizt i małej Majeczki wszystko ok.