reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

hej:)
Misia pierwszy raz słyszę o blond płukankach. farbując włosy na blond powinnam była się doszkolić jak o nie dbać:) Super, że chrzciny udane.
Aniek będę wdzięczna jak wrzucisz foto tego czwegoś co używasz do blond włosów:) No i bardzoe dobrze że poszłaś z tą sprawą do dyrekcji..ileż można??
Pumelova no to faktycznie jak 100 Was jest na macierzyńskim ...hehe to w jakiejś korpo pracujesz?
Joldzi jak tylko nie ma jakichś drastycznych spadków wago to się nie martw. Co innego gdyby bobo było na wysokim centylu a nagle spadło...moja tez jest poniżej 3 ale to tylko znaczy tyle, że zalicza się do mniejszych dzieci:)

Jutro mamy ostatnie szczepienie. Emilka dobrze toleruje kaszkę ryżową, chciałabym jej wprowadzić więcej kaszek ale tutaj to bida...jak będę w PL to nakupuje, jest taka strona kidy.pl i tam jest zdrowa żywność dla dzieci.

reklama
A ja nienawidzę czarnego, bo kojarzy mi się z zaloba:oo: i wyglądam jak smierc:oprzejdzie jedynie mała czarna na imprezy i spodnie:D
Nowotwór to po prostu plaga... Boję się go bo tez bylo kilka przypadków w bliskiej rodzinie:(
U Nas niefajnie... Po wizycie u Neurologa mamy zalecenie zrobić usg przezciemiaczkowe i iść na rehabilitację. Wszystko w tym tygodniu więc zobaczymy co się okaże.
Poza tym mały jakoś słabo i dziwnie je... A że jest poniżej 3 centyla to tym bardziej mnie to martwi:baffled:
Misia Twoje dziecko to Aniol:)
A propo fryzjera to ja od kilku dni jestem lżejsza o prawie 30cm :D tylko teraz nie mam pomysłu na fajna fryzure:confused:
Joldzi to usg nie jest takie straszne na szczescie, dziecka nie boli i podobno nie jest to szkodliwe (moja starsza cora miala), dobrze ze jestescie pod opieka specjalisty, zawsze lepiej szybciej reagowac, rehabilitowac, latwiej wtedy nadgonic.

Misia super ze chrzciny udane :-) te male paskudy umieja sie pokazac ;-) zdrowka dla Wujka

Bab super 4 mc :-)

Karuzela trzymaj sie :-) wyzdrowieje i pojdzie do przedszkola

Pola nic lepiej z kolanem ? Ja tez uwzama ze babcie sa potrzebne :-) czy to tesciowa czy mama krzywdy nie da zrobic dziecku :-) ja ostatnio doszlam dlaczego nie ktore tesciowe takie sa ;-) poprostu dzieci musialy byc okropne jak sie urodzily ;-) ja mojemu powtarzam ze sie zemszcze jak bedzie dorosly ;-)

Joldzi co znaczy u ciebie ze dziwnie je ? Moj teraz je w dzien co 3h wczesniej jadl co 2. I mam problem ze jak go przystawiam to placze i nie chce zaczac :-( wiec uspakajanie i kolejne proby az zlapie. A i czasen je 4 minuty i ma 3 h przerwy. No rece czasem opadaja dobrze ze juz nie dlugo zaczniemi rozszezac diete wiec moze bedzie lepiej

Po fryzjerze, włosy do ramion tak że jak zrobię kucyk to polow wylazi [emoji23] i tyle z koczka matki polki. Ale jestem zadowolona.
Potem solar 7 minut a szczypie mnie wszystko jak pieron, szczególnie dekold który Agatka uwielbia drapac przy karmieniu
[emoji85]

Aniek uwielbiam zakopane więc zazdraszczam[emoji7]
No to musialysmy być bliziutko. Byłam na tym osiedlu takim chyba nowszym, ogrodzonym.
Też używałam fioletowego szamponu do blondu żeby nie zolkl:-)

Aga km, Monti- ja uwielbiam czarne żeby nie było ale przed ciążą byłam opalona blondynka a teraz jestem blada szatynka wiec wiecie..[emoji23] ale może solarium.pomoze[emoji23]
Ja używam eternity calvin klein;-)

Misia Grześ wyglądał cudownie:-) fajnie że wszystko dobrze poszlo:-)
I przykro z powodu wujka

Ewella dokładnie ta, z blizniakami. Ale wagę mają przynajmniej dobra bo już 1000 i 1200 mieli tydzień temu
Ten śnieg to.dobrze że stopnial ale zimno jak cholera!

Bab gratuluje :) nam dziś stuka 5 miesięcy [emoji16][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Karuzela zdrówka dla dzieciaczkow. Szkoda że mąż tak późno wraca. Mój wraca o 17 więc jeszcze coś tam mogę zalatwic.
A do kiedy Twój tak pracuje?

Joldzi czemu rehabilitacja?

Pola zdrówka!

Kasia nawet szampon jest fioletowy przeciw zolceniu;)
Korpo które ma 7 lat więc pracownicy raczej młodzi stąd tyle ciężarnych

Mojej się coś pieprzy z jedzeniem- popołudniu odrywa się co pół minuty bo ja interesuje WSZYSTKO tylko nie cyc. Masakra

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joldzi, ale czemu niefajnie? My tez dostaliśmy skierowanie na usg (wyszło wszystko ok). Co lekarz mowil?
Lepiej sprawdzić teraz usg niz pozniej np rezonans czy inne tego typu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova do kiedy? Cały czas :-) stanowisko kierownicze zobowiązuje, ale też są plusy żeby nie było moze.np w trakcie dnia wyjść na chwilę coś załatwić. Gdyby nie kąpiel Kuby wracalby jeszcze później pewnie

Joldzi Kuba też miał usg trwa chwilę i nie boli.
Pytanie do mam ktore były u neurologa. Czy poza usg i wywiadem bada jakoś specjalnie?
Pytam bo na usg wyszło wszystko ok, a fizjo nam powiedziała że jeśli nie będzie poprawy u Kuby to pasuje się przejść do neuro i zastanawiam się czy to ma sens.

A jeszcze odnośnie jedzenia to mój to chyba cycocholik i dosyć ładnie to wykorzystuje :-D
A że ostatnio wagowo nie przybrał to.nie mam sumienia mu odmawiać. Ale pasuje.wkoncu jakiś plan dnia ustalić.

Hejka laski

Spróbuję Was nadrobić, bo z Mikim w kinie jestem [emoji23][emoji23][emoji23] bo marudka dxis jak nie wiem
Zobaczymy czy cykl prania wysiedzi [emoji16]

1511803485-34727ab4980938bf-aaaaaa.jpeg

reklama
Pumelova no to dobrze ważą, ale oby jak najdłużej zostały w brzuszku :) super, że wypad udany :) aa! Już 5msc :D :*
Z tym jedzeniem i u nas tak jest ale ta z poradni mi powiedziała, że dziecko teraz wszystko interesuje i będzie się odrywać tak od jedzenia właśnie, u mnie jeszcze jak ktoś coś zacznie mówić to Iga zaraz koniec jedzenia.. ;)

Aha no niezłe kino :D haha super pomysł :D u mnie Iga tak wytrzymała 4min ale to było czarne pranie :p haha

Do góry