reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Najlepszego dla maluszków 4 i 5 miesięcznych :*

Kolejny skok..no czytałam o tym lęku separacyjnym i nie wiedziałam kiedy a to już zaraz ;)

Widzę że nie tylko u mnie wieczorno-nocne karmienie nie ma końca, ostatnio już było ładnie zjadła i o 19 do łóżeczka i do 23 spała a wczoraj zjadła do łóżeczka i krzyk i tak w kółko jak mąż do niej szedł to nie uspokoila się dopóki nie zjadla..po 4 wstała gadała a później płacz przed 40min zasnęła po 6 na 30min :wściekła/y:

Dziewczyny, które już podają kaszle Waszym maluszką, jaka to jest kaszka ??

reklama
Pumelova pisze co było na wizycie, zalecenia, wklejam usg. Żeby mieć w jednym miejscu to noszę z książeczka zdrowia.
Karuzela znowu brzuszek? U nas też, kupy nie było od środy :/ też wróciłam do kropel.
Aga_k_m mój mąż szarego bossa używa i lacoste.
Aniek dzięki za wieści od madziazt, często o niej myślę.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No to widac moja nie jest sama w swoich wydziwaniach...i nieodkladalnosci ..

Agniesia ja tez mieszkam obok Jaworzna do Galeny mam 15min.

Ewella ja dostalam od bobovity kaszke manna bez cukru i taka podawalam.

Moja noc miala tragiczna zasnela w 5 sekund o 19 ale pozniej dramat co 20 min pobudka...i tak do 21.30 potem zjadla cycka i wstala 24, 1, 3, 4, 5 o 5 juz ja wzielam do siebie i doapalysmy do 9 ale kwilila caly czas...

Zastanawiam sie czy jej w nocy nie karmic po ciemku bo tez mi sie odrywa od cyca i patrzy do lampki..

Teraz juz jestemy po spacerze..mloda chwile sie udarla ale lezy i sie bawi a ja kawe dopilam eklerka zjadam i patrze na final slub od pierwszego wejrzenia.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella ja zaczynam od bezglutenowych.Teraz podaję kaszke ryżową (kleik) , po tygodniu już łyżeczkę na 120ml.Szukaj czegoś co ma naturalny skład...tutaj mam aptamil ale polskim odpowiednikiem jest Bebilon.Jeśli chodzi o inne bezglutenowe to jest taka firma Holle, tylko trudno to kupic w sklepach stacjonarnych ale na allegro albo kidy.pl są.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ja w nocy tylko po ciemku karmię i nawet rolety zewnętrzne mam opuszczone :D

Kasia też zacznę od bezglutenowych :) ale Bebilon u nas to tylko MM czy o czymś nie wiem ? ;) byłam wczoraj na tej stronie co pisałaś właśnie i hipp też ma dobry skład :)
Ciekawe czy jakby na wieczór zjadła trochę kaszki czy by mniej jadła w nocy mleka hmm.. Tak się zastanawiam ostatnio

Hole są w dobrej cenie w Gemini. Jeszcze np. Helpa, to sklep dietetyczki. Ale je trzeba gotować. Ja nie mam pomysłu jak te kaszki dawać. Łyżeczką chyba no bo przecież Grześ cyckowy. I tak myślę kiedy wodę mu dawać, na razie jak je łyżeczkę dziennie czegoś to chyba nie muszę co?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella w takiej płynnej konsystencji jak na razie podaję nie zapcha raczej na noc brzuszka.Tej nocy próbowałam i obudziła się tak jak zwykle koło 2 na mleczko.Najpierw spróbuj z rana dawać żeby zobaczyć czy nie ma problemów brzuszkowych.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewella u nas nie podzialalo budzi sie tak samo...

Co do lampki ja caly czas z lampka wczesniej problemu nie bylo a teraz sie odrywa od cyca i patrzy na nia.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry