reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Najlepszego dla maluszków 4 i 5 miesięcznych :*

Kolejny skok..no czytałam o tym lęku separacyjnym i nie wiedziałam kiedy a to już zaraz ;)

Widzę że nie tylko u mnie wieczorno-nocne karmienie nie ma końca, ostatnio już było ładnie zjadła i o 19 do łóżeczka i do 23 spała a wczoraj zjadła do łóżeczka i krzyk i tak w kółko jak mąż do niej szedł to nie uspokoila się dopóki nie zjadla..po 4 wstała gadała a później płacz przed 40min zasnęła po 6 na 30min :wściekła/y:

Dziewczyny, które już podają kaszle Waszym maluszką, jaka to jest kaszka ??

reklama
Pumelova pisze co było na wizycie, zalecenia, wklejam usg. Żeby mieć w jednym miejscu to noszę z książeczka zdrowia.
Karuzela znowu brzuszek? U nas też, kupy nie było od środy :/ też wróciłam do kropel.
Aga_k_m mój mąż szarego bossa używa i lacoste.
Aniek dzięki za wieści od madziazt, często o niej myślę.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No to widac moja nie jest sama w swoich wydziwaniach...i nieodkladalnosci ..

Agniesia ja tez mieszkam obok Jaworzna do Galeny mam 15min.

Ewella ja dostalam od bobovity kaszke manna bez cukru i taka podawalam.

Moja noc miala tragiczna zasnela w 5 sekund o 19 ale pozniej dramat co 20 min pobudka...i tak do 21.30 potem zjadla cycka i wstala 24, 1, 3, 4, 5 o 5 juz ja wzielam do siebie i doapalysmy do 9 ale kwilila caly czas...

Zastanawiam sie czy jej w nocy nie karmic po ciemku bo tez mi sie odrywa od cyca i patrzy do lampki..

Teraz juz jestemy po spacerze..mloda chwile sie udarla ale lezy i sie bawi a ja kawe dopilam eklerka zjadam i patrze na final slub od pierwszego wejrzenia.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella ja zaczynam od bezglutenowych.Teraz podaję kaszke ryżową (kleik) , po tygodniu już łyżeczkę na 120ml.Szukaj czegoś co ma naturalny skład...tutaj mam aptamil ale polskim odpowiednikiem jest Bebilon.Jeśli chodzi o inne bezglutenowe to jest taka firma Holle, tylko trudno to kupic w sklepach stacjonarnych ale na allegro albo kidy.pl są.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ja w nocy tylko po ciemku karmię i nawet rolety zewnętrzne mam opuszczone :D

Kasia też zacznę od bezglutenowych :) ale Bebilon u nas to tylko MM czy o czymś nie wiem ? ;) byłam wczoraj na tej stronie co pisałaś właśnie i hipp też ma dobry skład :)
Ciekawe czy jakby na wieczór zjadła trochę kaszki czy by mniej jadła w nocy mleka hmm.. Tak się zastanawiam ostatnio

Hole są w dobrej cenie w Gemini. Jeszcze np. Helpa, to sklep dietetyczki. Ale je trzeba gotować. Ja nie mam pomysłu jak te kaszki dawać. Łyżeczką chyba no bo przecież Grześ cyckowy. I tak myślę kiedy wodę mu dawać, na razie jak je łyżeczkę dziennie czegoś to chyba nie muszę co?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella w takiej płynnej konsystencji jak na razie podaję nie zapcha raczej na noc brzuszka.Tej nocy próbowałam i obudziła się tak jak zwykle koło 2 na mleczko.Najpierw spróbuj z rana dawać żeby zobaczyć czy nie ma problemów brzuszkowych.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewella u nas nie podzialalo budzi sie tak samo...

Co do lampki ja caly czas z lampka wczesniej problemu nie bylo a teraz sie odrywa od cyca i patrzy na nia.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry