reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova 5 mc :-) super :-)

Aha mysle jakie kino ;-) musze z moim sprawdzic moze mu podpasuje :-)

Ewella u mnie musi byc cisza a mimo to jak sie oderwie to juz po karmieniu ...a najlepsze ze jak za godzinke chce zeby zjadl to nie... .usi byc przerwa 2 lub 3 h

reklama
Pumelova do kiedy? Cały czas :-) stanowisko kierownicze zobowiązuje, ale też są plusy żeby nie było moze.np w trakcie dnia wyjść na chwilę coś załatwić. Gdyby nie kąpiel Kuby wracalby jeszcze później pewnie

Joldzi Kuba też miał usg trwa chwilę i nie boli.
Pytanie do mam ktore były u neurologa. Czy poza usg i wywiadem bada jakoś specjalnie?
Pytam bo na usg wyszło wszystko ok, a fizjo nam powiedziała że jeśli nie będzie poprawy u Kuby to pasuje się przejść do neuro i zastanawiam się czy to ma sens.

A jeszcze odnośnie jedzenia to mój to chyba cycocholik i dosyć ładnie to wykorzystuje :-D
A że ostatnio wagowo nie przybrał to.nie mam sumienia mu odmawiać. Ale pasuje.wkoncu jakiś plan dnia ustalić.
Ja bylam u neurologa, robi dokladny wywiad i bada odruchy takim mloteczkiem+napiecie, asymetrie.

Abed u mnie z kolanem troszke lepiej niby, ale to niestety malo:/ mialam miec rezonans w srode, przelozyli mi na 5.12:/

Używałam różnych serii do włosów blond ale jakoś nie widziałam rezultatów.
Moja już od dawna tak.się odrywa od butli, przez to karmie ją pół gdz mm:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela niektórzy wykonują badanie neurokinezjoxos tam. Czy jakos tak, nie pamietam nazwy. Polega ono na sprawdzeniu napięcia pod każdym kontem. W zeiazku z czym np pod osi sie dziecko za nogi głowa do dołu. Hardkorowe badanie. I dla dziecka i dla mamy. Ale niezwykle dokładne...

Aha... [emoji23][emoji23] umarłam ze śmiechu [emoji23]
Ja nie wypróbuje bo mam od gory ładowana [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha swietne kino nie ma co;D i jakie tanie!!!

Pumelova moja tez wielce zainteresowana jest wszystkim procz jedzeniem to chyba wiek taki...a potem w nocy glodna i co 2 h karmimy...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela rozumiem, myślałam że to tymczasowe bo napisałaś że macie teraz niefajny okres ale rozumiem że to z powodu choroby córki a do zmiany w pracy przywyklas

Aha [emoji23][emoji23] wysiedzial?;))

Ewella u mnie to samo, ciągle się odwraca od cyca. Nadrabia wieczorem, ja od 2h karmię a ona zamiast bardziej śpiąca to bardziej pobudzona:D

OLA w to mój fizjo robi takie badanie, podnosil Agatke za rękę za noge- każda osobno. Ale ciocia nas ostrzegla więc byliśmy przygotowani:D

Maziajka widze idziemy łeb w łeb z naszymi problemami:/ w nocy to samo co 2h czasem.. W ogóle czytałam że od 22 do 26tyg jest znów skok - lek separacyjny.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova tak u mnie juz sie zaczal...najlepiej na raczkach a jak ja poloze to marudzenie...na lezaco w ogole nie chce juz byc ewentualnie w bujaczku/hustawce..

Jasiu to bylo zlote dziecko przy tej jedzy;p baby to jednak wredne sa;p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewella też jestem fanką Hugo bossa od lat Deep Red.
Bab najlepszego dla małej na 4 miesiące. Oby glut nie powrócił.
Karuzela no nie, z tymi chorobskami to masakra jakaś.
Monti to podsumowanie moich upodobań kolorystycznych. Nawet próbuje czasem coś innego ale słabo się czuje. A już jasne kolory to wogole no chyba że szalik:)
Joldżi a jakie podstawy ma neurolog że tak Was skierował? Lepiej wszystko posprawdzac niż później żałować.
Pola ale chodzi o to że nie możesz dźwigać czy w ogóle sama nawet po schodach chodzić?
Pumelova najlepszego dla Agatki.
Aha ale bajer :) i co wytrzymał?
Byliśmy u ortopedy, wszystko ok. Pouczyl mnie tylko, żeby nie sadzac, bo jeszcze słabo z mineralizacja, ponoć u takich dużych dzieci to normalne. No i jeszcze powiedział że może później siadać i chodzić niż reszta i też się mam nie przejmować, a potem go obejrzał dokładnie i powiedział że jest bardzo silny. A ja dostałam pochwałę za pięknie prowadzony zeszyt :) no i Grześ w poczekalni zagadywal inne dzieci i z jednym chlopczykiem miziali się po łapkach :) Grześ u mojego męża na ręku, a tamten u babci. Super to było. Ogarnęłam dynie z piwnicy. Pokroilam i zamrozilam, przy okazji troszkę u gotowalam i dałam małemu. Z łyżeczkę, pięknie zjadł, całe szczęście, bo zgubiłam gdzieś cała reklamowke że sliniakami. No nie ma ich nigdzie :/pewnie się znajdą jak już Grześ nauczy się jesc.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry