reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Zaczynam się stresować przed jutrzejszą wizytą :unsure:
Trzymam kciuki!!!
Aninek - Kochana - bądź dobrej myśli. Sprawdź u gina co i jak, powinien przepisać Ci jakieś leki. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Joanna, Truskawka, ewella, Polka - za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj olokolo :) ja mialam taka sytuacje w pierwszej ciazy, zwolnilam sie z pracy bo nie wytrzymywalam tam juz psychicznie, wzielam jeszcze nalezny mi urlop, polecielismy na Santorini, @ mi sie spoznial, ja sie niczym nie przejmowalam bo prawie zawsze jak lece na wakacje a akurat mialam miec @ to mi sie przesuwa. Dopiero jak mnie cycki zaczely strasznie bolec to zaczelam cos podejrzewac. Wrocilismy do domu (do Londynu), poszlam do lekarza a ten mi mowi - jest pani w ciazy - szok totalny. No i trzeba bylo nowej pracy poszukac. Najpierw pracowalam w jednym pubie ale mieli dla mnie strasznie malo godzin, potem znalazlam prace w innym. Najlepsze miejsce w jakim moglam pracowac wtedy w ciazy! 3 miesiace nic nie mowilam, bo taki byl okres probny i na szczescie nic mi sie nie dzialo i nie musialam brac zwolnien. Grafik sama sobie ustalalam kiedy pracuje. Jak tylko powiedzialam o ciazy to wszyscy mi pomagali, szef nawet przyjezdzal tylko po to zeby pomoc i za mnie przenosic ciezkie rzeczy. Kolezanka polka tez nawet mi domowe obiadki do pracy przynosila :)

Dziewczyny dzieki za kciuki, dziecko odprowadzone do szkoly to zaraz sie zbieramy do lekarza. Nie wiem czy cokolwiek jeszcze zostalo w moim brzuchu.
Czekamy na info :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
ja kolejną wizytę mam 2 grudnia na 13:00 - mam nadzieje że usłyszę serduszko (to będzie 6tydzień skończony i 4dzień). Narazie cały czas pobolewa mnie brzuch -nudności nie mam.
Miłego dnia kochane:)

w4sqcsqv4v6p5va0.png

Ostatnia edycja:
@aga_k_m dzięki za pamięć i trzymanie kciuków :wink: wizyta na 17:20 dopiero

Co do predyspozycji płci to my byśmy chcieli chłopca z chińskiego jednego wychodzi a z drugiego nie:laugh2: mi kiedyś wrożak z kkartwyczytala chłopca jak do tej pory wszystko się z kart sprawdziło. :biggrin2:
Już mamy córkę 8 letnia Zosie więc ona by chciała siostrę póki co nic nie wie bo nikomu nic nie mówimy czekamy do świąt - prezenty z głowy :-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty również Kochane
Witam nowe Mamusie;)

Ech no tak pewnie byś chciała mieć to już za sobą a tak stres Ci się przedłuża :/

Ja pójdę po weekendzie chodzę prywatnie do gina wiec badania tez prywatne a ze nie chce bulic 370 zł to czekam jak bratowej znajomy lekarz wróci i wypisze mi skierowanie :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Polka - My chyba też do świąt poczekamy. Problem z zachowaniem tajemnicy będzie za tydzień, bo jedziemy na weekendowe Mikołajki do brata M, a już jakoś tak od połowy października w ich towarzystwie unikalam %, i nawet bratowa rzuciła luźno żebym się przyznała że jestem w ciąży [emoji14]. Mój M wymyśla mi już jaki.eś choroby, że niby na tabsach jestem i pić nie mogę.
Dodam, że brat M mieszka 400 km dalej, więc zostajemy tam na caly weekend [emoji3][emoji6].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wiedzą dziadkowie. Rodzeństwo męża i moje. Jego najlepszy kumpel z zona i moje dwie przyjaciółki a reszta to już jakoś przy okazji nie spieszy się :) tez mieliśmy czekać do świąt ale wyszło jak wyszło nie wytrzymaliśmy
A i oczywiście 1.5 synek ale wiadomo dla niego to czarna magia :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Dorota ja na nfz ale i tak jakies dodatkowe badania mi wypisala co nfz nie pokrywa i 140 kosztuja:-/ ale co zrobic.

Aga to powiedz ze antybiotyki bierzesz jakies i juz skoro nie chcecie mowic:-)

010igov3fkey3mez.png

Hej dziewczyny, ja juz czekam pod gabinetem, jedna osoba przede mną. Mega sie stresuje, pół nocy nie mogłam spać. Trzymajcie za mnie kciuki!!!

reklama
Do góry