Aga możliwe.. wczesnisj miałam 3 dni w okresie @ potem po usg jeden dzień (8tc) i teraz w dniu kłótni plus dzis, dzień po przytulankach.
Jakbym nie mogła sprawdzić serduszma to bym zwariowala.
Do szpitala mogę jechać w każdej chwili, na wczesnym emergency mam kartę otwarta nawet. ale jedyne co to usg a to, że z maluchem Oki to juz wiem.. Nie pomogą mi póki co, jedynie lezec..
Nie sądzę by krwiak mógł powstać nagle a kosmowka to juz by były krwawienia/ plamienia silniejsze.
Fotel wcześniej nic mi nie da w sumie, bo nadzerki czy inne polipy i cuda w ciazy się nie tyka.. może być infekcja ale to już dostałam zalecenie, by na wszelki wypadek zaaplikowac 3 dni pod rząd clotrimazolum, mam w kremie taki z aplikatorem od lekarza. nie zaszkodzi na pewno a może pomóc bo coś mnje podpieka. całego nie zaaplikuje bo sis bojd..
Teraz chodzę do wc i nic, cisza.. U mnie to jest jedno, dwurazowe i koniec.
Wyczytalam, ze od świeżej macicy może tak być jak się teraz powiększa.. byle nie panikować.. leze dzis. nakaz męża..wariuje od tego ale co zrobić. zwiekszylam dupka do 3.
Surowke maz dzis robi, nawet niedługo tylko syna przywiezie z przedszkola. mam ogromną ochotę, to takie kwasno słodko ostre wychkdzi. a zjadlam przedchwila polskiego języka kokosowego mniam..
Na wekeend u nas strucla ze śliwkami, makiem i marcepanem od razu zrobię strucle makowa na święta i zamroze albo maz z cora będą robić..
Wyjelismy dzis ze strychu choinkę imdekoracje. mąż tylko musi okna pomyc i można izdabiac w sobotę. w uk ubieramy choinki i stroimy okna, pokoje na 1 grudnia.
Maziajka.. ja bym zjadła Marysienke.. tez mam ochoty na takie dziwne słodkie ale na mięso również