reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja dałam bratowej listę badań żeby przekazała temu znajomemu i co będzie na NFZ to wypisze. Tylko nie ma go teraz w Trójmieście wiec musze czekać do poniedziałku.
Bez NFZ w diagnostyce wyszło 370 a w Invictcie gdzie mój kazał mi iść to 600zl :/
Pewnie trzeba zrobić ale tyle mi się nie uśmiecha dawać :)

Truskawka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

p19u3e3k9ugosgbi.png

Aninek mocno kciuki zacisniete za dzis. może poproś o sprawdzenie prógesteronu??

Ja jestem czarniutka ( choć z platyna do połowy obecnie) a mąż blondas. córka jest ciemna jak ja a syn blondas jak mąż. Dzieci są identyczne gdyby nie włosy, jak pokazujemy zdjęcia mlodszsj córki tk mylą z synem. oboje mają bardzo wyraźne nasze cechy. choć szkoda, że nie mają oczu po tacie, pięknie szarych tylko prawie czarne :)

Paalina to udanych wczasów życzę!! ntydzien szybko zleci :)

Aninek pisz, pisz.

Truskawka kciuki mocno zacisniete!

Dziś więcej dziewczyn wizytuje wiec czekamy na pozytywne wiesci!!

U mnie zaś dzis brudzdnie.. ale serducho slicznie puka..

Kurcze Lilith skad te brudzenia u Ciebie ? Nie masz jakies nadzerki czy cos?

U nas synek ma ciemnobrazowe oczy i oprawe oczu po moim R i wlosy tez bedzie mial czarne bo juz ma duzo ciemniejsze.
Ja jestem typowa slowianka i naturalna blondynka na calym ciele podobno jestem na wyginieciu:p nigdy tez wlosow nie farbowalam.Oczy jasnozielone.Jasna karnacja.
Ciekaewe na kogo sie drugie dziecie poda.

010igov3fkey3mez.png

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj :) ja mam za godzinkę wizytę mały stres jest

Witam wszystkie nowe mamy :)
Pozdrawiam miłego dnia ! :)

Witam w prawie samo południe.

Joanna powiedzenia na dziś

Aninek to trzymam kciuki za dobre niusy

Olokolo życzę Ci żeby sie Wam ułożyło,przykro ze mama użyła nieodpowiednich słów, a na pewno po prostu sie zdenerwowała i to z troski

Truskawka powodzenia

Maziajka to śliczna musisz być dziewczyna.

Nie była na fotelu badana, może we wtorek mi się uda..
Jak miałam usg gdzie też wspominałam o dalszym plamieniu tk wewnetrznid było czysto, zero,krwiakow, torbieli, kosmowka Oki..
Z tym, ze poplamilo mi dzismjuz na róż a nie na brąz czy kawę z mlekiem.

Jeju dziewczyny ale mnie wzielo zjadlabym takie cos mega slodkiego jakies ciasto smietankowe z toffi o maj gad! Chyba zwariuje:D

010igov3fkey3mez.png

reklama
Lilith - Kochana, a te budzenia może są wynikiem Waszego przytulania na zgodę? Bo kurcze... Już dobrze było.. Więc tak tylko głośno myślę.
Z przepisu surowkowego z pewnością skorzystam - dzięki [emoji2]

Dorotko - wiesz co, rozwalają mnie te ceny badań :-?. Ja też chodzę prywatnie do gina, i wyniki również prywatnie muszę zrobić. Ale wychodzi mi ze wszystkim poniżej 200 zł (sprawdzałam cennik laboratorium przyszpitalnego, oczywiście są też inne placówki labo a w nich drożej).

Maziajka - ciężko będzie sprzedać im info z antybiotykami, skoro żadnych nie będę lykala. A jeszcze bratowa w temacie leków, ich składu, działania i łączenia jest dość mocno obcykana ;-). Jak dla mnie to bez sensu trzymanie info w tajemnicy przed nimi - ale Mój chucha na zimne :-S

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry