reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja dałam bratowej listę badań żeby przekazała temu znajomemu i co będzie na NFZ to wypisze. Tylko nie ma go teraz w Trójmieście wiec musze czekać do poniedziałku.
Bez NFZ w diagnostyce wyszło 370 a w Invictcie gdzie mój kazał mi iść to 600zl :/
Pewnie trzeba zrobić ale tyle mi się nie uśmiecha dawać :)

Truskawka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

p19u3e3k9ugosgbi.png

Aninek mocno kciuki zacisniete za dzis. może poproś o sprawdzenie prógesteronu??

Ja jestem czarniutka ( choć z platyna do połowy obecnie) a mąż blondas. córka jest ciemna jak ja a syn blondas jak mąż. Dzieci są identyczne gdyby nie włosy, jak pokazujemy zdjęcia mlodszsj córki tk mylą z synem. oboje mają bardzo wyraźne nasze cechy. choć szkoda, że nie mają oczu po tacie, pięknie szarych tylko prawie czarne :)

Paalina to udanych wczasów życzę!! ntydzien szybko zleci :)

Aninek pisz, pisz.

Truskawka kciuki mocno zacisniete!

Dziś więcej dziewczyn wizytuje wiec czekamy na pozytywne wiesci!!

U mnie zaś dzis brudzdnie.. ale serducho slicznie puka..

Kurcze Lilith skad te brudzenia u Ciebie ? Nie masz jakies nadzerki czy cos?

U nas synek ma ciemnobrazowe oczy i oprawe oczu po moim R i wlosy tez bedzie mial czarne bo juz ma duzo ciemniejsze.
Ja jestem typowa slowianka i naturalna blondynka na calym ciele podobno jestem na wyginieciu:p nigdy tez wlosow nie farbowalam.Oczy jasnozielone.Jasna karnacja.
Ciekaewe na kogo sie drugie dziecie poda.

010igov3fkey3mez.png

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj :) ja mam za godzinkę wizytę mały stres jest

Witam wszystkie nowe mamy :)
Pozdrawiam miłego dnia ! :)

Witam w prawie samo południe.

Joanna powiedzenia na dziś

Aninek to trzymam kciuki za dobre niusy

Olokolo życzę Ci żeby sie Wam ułożyło,przykro ze mama użyła nieodpowiednich słów, a na pewno po prostu sie zdenerwowała i to z troski

Truskawka powodzenia

Maziajka to śliczna musisz być dziewczyna.

Nie była na fotelu badana, może we wtorek mi się uda..
Jak miałam usg gdzie też wspominałam o dalszym plamieniu tk wewnetrznid było czysto, zero,krwiakow, torbieli, kosmowka Oki..
Z tym, ze poplamilo mi dzismjuz na róż a nie na brąz czy kawę z mlekiem.

Jeju dziewczyny ale mnie wzielo zjadlabym takie cos mega slodkiego jakies ciasto smietankowe z toffi o maj gad! Chyba zwariuje:D

010igov3fkey3mez.png

reklama
Lilith - Kochana, a te budzenia może są wynikiem Waszego przytulania na zgodę? Bo kurcze... Już dobrze było.. Więc tak tylko głośno myślę.
Z przepisu surowkowego z pewnością skorzystam - dzięki [emoji2]

Dorotko - wiesz co, rozwalają mnie te ceny badań :-?. Ja też chodzę prywatnie do gina, i wyniki również prywatnie muszę zrobić. Ale wychodzi mi ze wszystkim poniżej 200 zł (sprawdzałam cennik laboratorium przyszpitalnego, oczywiście są też inne placówki labo a w nich drożej).

Maziajka - ciężko będzie sprzedać im info z antybiotykami, skoro żadnych nie będę lykala. A jeszcze bratowa w temacie leków, ich składu, działania i łączenia jest dość mocno obcykana ;-). Jak dla mnie to bez sensu trzymanie info w tajemnicy przed nimi - ale Mój chucha na zimne :-S

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry